Archiv článků

29.08.2015 07:06
 
   

     Rok 1961 přinesl do AFL pro druhou sezónu několik změn. Tým z Los Angeles, který v roce 1960 propracoval až k účasti v titulovém zápasu, se přesídlil o 150 kilometrů vzdušnou čarou na jih do San Diega a stal se San Diego Chargers.

     Zavedená ligová soutěž NFL porazila v průměrné návštěvnosti AFL, což bylo dobře patrné zvláště ve dualitních městech Dallas a New York, ve kterých měly své týmy obě ligové souštěže. Souboj o přízeň fanouška a také jeho kapsu, byl podstatným důvodem stěhování Chargers z Los Angeles do San Diega. NFL také slavila úspěch v lákání draftovaných hráčů a většina nejkvalitnějších univezitních hráčů dávala přednost týmům z NFL před AFL v případech, kdy o ně projevily zájem týmy z obou soutěží. V titulovém zápase, který se uskutečnil 1.ledna 1961, svedl dohromady dva nejvíce skórující týmy po základní části, Los Angeles Chargers prohráli s Houston Oilers 21-16.

     V draftu roku 1961 si Buffalo Bills vybrali hráče, kteří po následující desetiletí tvořili základní stavební  kameny ofenzívní linie. Byli to:  Ken Rice (v 1.kole), 1st rd) , Billy Shaw (2.kolo) - v roce 1999 byl uveden do Fotbalové síně slávy /Pro Football Hall of Fame/, Stew Barber (4.kolo) a Al Bemiller (7.kolo). Všichni hráči byli schopni se dostat do základu a stali se startery. Do týmu se dostal také wide receiver Glenn Bass, o kterého San Diego nemělo zájem, Elbert Dubenion se posunul na pozici wide out receivera, kde mohl použít svou úžasnou rychlost. Rookie fullback Art Baker (3.kolo) uvolnil Wraye Carltona v zápolí a byl schopen mu připravovat půdu pro drtivou běhovou hru.
 


Billy Shaw - později uveden do Fotbalové Síně Slávy (HoF)
© It´s Alredy Signed 4U



     Ofenzíva začala vyhlížet odhodlaně a měla smělé plány, ale chybějícím komponentem zůstával quarterback. Rotace 3-4 quarterbacků, která charakterizovala sezónu 1960, se stala běžnou praxí i na počátku sezóny 1961. Hráči z předchozího roku, kteří v týmu zůstali: Johnny Green, Richie Lucas, a Tom O’Connell prokazovali výkonnostní nestabilitu a jejich efektivita byla nízká. K těmto třem hráčům přibyli dva, o které nebyl zájem v týmech NFL: Warren Rabb z Detroit Lions a M.C. Reynolds z Washington Redskins. Otevřeně řečeno - nebyli výrazně lepší. Reynolds si nakonec vybojoval místo startera způsobem, který bychom mohli popsat tak, že byl nejméně nevhodnou volbou.

     V roce 1960 Dick Gallagher záměrně požadoval pro Buffalo Bills, aby mohli odehrát co nejvíce domácích  zápasů v první polovině soutěže, aby tak vypreventovali riziko, že v zimních měsících tradičně špatné počasí přinese organizační problémy. Požadavek byl přenesen i do roku 1960 a tentokrát tým Bills výrazně poškodil, protože AFL vyšla Buffalu skutečně vstříc a vlastní záměr vyhnout se nepohodě na hřišti a také přilákat v snesitelném počasí více diváků, se obrátil v konečném důsledku proti Buffalu. Rozpis zápasů dával Bills výhodu domácího prostředí v 7 z jejich prvních 9 utkání. Pokud by se tým spoléhal na zkušené hráče a byl sehraný, série 7 zápasů z 9 na stadiónu "Rockpile" v začátku sezóny by byla signifikantní výhodou a mohla by patrně představovat odrazový můstek pro postup do play-off.

     Ale pro nezkušený a nesehraný tým Bills představovaly domácí zápasy pramalou výhodu a spíše mladé hráče vystavovaly psychickému tlaku. Je potřeba si uvědomit, že Bills měli nejmladší tým v lize (nejstarším hráčem byl 29-letý O´Connell). Výhoda dlouhé domácí série tak byla zmařena a když Bills odehráli 5.listopadu svůj poslední domácí zápas, stáli na bilanci 3 výhry, 6 proher.
  
     Týden předtím, než se Bills vydali na dlouhou cestu po venkovních utkáních, najal Ralph Wilson vyhozeného kouče Boston Patriots Lou Sabana na pozici personálního ředitele týmu. Otvíral si tím zadní dvířka pro nouzovou variantu, která zahrnovala výměnu na trenérském postu. Ramseyho týmu se nedařilo podle jeho představ a kouč začínal pomalu ztrácet pevnou půdu pod nohama. Wilson Ramseymu nepřímo naznačil, že pokud ve výkonnosti týmu nedojde ve zbývajících zápasech k podstatnému zlepšení, nebude mu zbývat nic jiného, než se zamyslet nad obsazením pozice hlavního trenéra týmu.

     Dobrý úsudek Ramseyho a Gallaghera při výběru hráčů se na obtížném tripu začal v zápasech projevovat. Nováčci se rozkoukali, sehráli, semkli a na fotbalových hřištích to ve zbývajících 5 zápasech začali pořádně brousit. Odvezli si cenná vítězství z Dallasu, Denveru a Oaklandu. Dvě prohry, s newyorskými Titans a v San Diegu, zkorigovaly výsledek dlouhé cesty na sice přijatelnou nicméně nikoliv dostačující bilanci 3-2.
    
     Trenér Buster Ramsey v očích majitele Ralpha Wilsona neobstál a po dvou letech práce u Bills (při kumulované bilanci 11 výher - 16 proher - 1 remíza) mu do příští sezóny nebyla prodloužena smlouva.


Program k zápasu  na Bears Stadium mezi denverskými Broncos a buffalskými Bills

 

     Na jeho místo nastoupil Lou Saban. A my si může ještě před rekapitulací sezóny 1961 říci, že to bylo šťastné rozhodnutí. Pravdou je, že převzal tým v době, kdy se Bills už nacházeli na výkonnostní trajektorii, která směřovala strmě vzhůru a měla vrcholit ve výšinách, které si fanoušci i sám Ralph Wilson vysnili. Bills se měli stát nejlepším týmem AFL a minimálně v jednom roce patrně nejlepším týmem na světě. Byla to také zásluha trenéra Bustera Ramseye. Možná on měl být u toho, on měl být tím trenérem, který slízne smetanu. Na druhou stranu je tu řada názorů, že by se mu nepodařilo nalézt kvalitního quarterbacka, takže ona trajektorie by se nikdy nezvedala tak prudce a tak vysoko. To vše jsou spekulace. Každopádně spekulací není fakt, že sezónu 1961 zakončili Bills se skóre 6 výher a 8 proher.

     Nováček wide receiver z East Carolina Glenn Bass vedl týmovou statistiku v počtu chycených pasů = 50, a v počtu nachytaných yardů = 765 yardů.  Wide receiver Elbert "Golden Wheels" Dubenion získal pro tým  nejvíce bodů = 48, a nejvyšší počet skórovaných touchdownů = 8 TD.  Nováček running back Art Baker vedl statistiky v naběhaných yardech = 498 yardů, následován running backem Wray Carltonem s 311 yardy. M.C. Reynolds vedl skupinu quarterbacků s 1.004 yardy, 2 touchdowny a hroznými 13 intercepcemi. Sophomorní quarterback Johnny Green přinesl týmu 904 yardů, 6 touchdownů a 5 intercepcí.

     Defenzíva znovu byla mocnou zbraní týmu. Nováček ofenzívní tackle Stew Barber byl používán na pozici linebackere a podařilo se získat postavení startera. V zápasech zachytil 3 intercepce, přičemž jednu dokázal vrítit pro touchdown. Defenzívní back, safety Billy Atkins byl v této statistice dokonce nejlepším v celé lize s 10 zachycenými intercepcemi, zároveň dobře plnil roli týmového placekickera a puntera. Jako punter dosáhl průměru délky odkopů 44,5 yardu, což bylo obdivuhodné, protože jich zahrával nejvíce v lize = 85 a tyto výkony ho také vynesly na první místo v ligových statistikách.

     Buffalo Bills skončili s bilancí 6-8, což byl o jedno vyhrané utkání lepší výsledek než v předcházející sezóně. Bohužel to ale nestačilo na to, aby se tým dokázal odpoutat ode dna výsledkové tabulky divize AFL East. V celkových výsledcích AFL obsadili mezi 8 týmy dělené 5.místo.


Rookie Ken Rice se dostal do AFL All-Star game 
© The Trading Card Database

 

     Do prémiové AFL All-Star game, uskutečněné v Sand Diegu, vyslali Bills 5 svých hráčů. Z ofenzívy to byli oba tacklové: Harold Olson a nováček Ken Rice. Z defenzívy byli oceněni : defenzívní back/punter Billy Atkins, linebacker Archie Mastos a defenzívní tackle Chuck McMurtry.

     Sezóna neskončila propadákem, protože tým se v druhé polovině zlepšil, stále však přetrvával problém na pozici quarterbacka (žádný z nich nebyl schopen překonat hranici 46% úspěšnosti kompletace pasů). Do týmu ale přišly vynikající posily a to dávalo týmu Buffalo Bills všechny předpoklady k tomu, aby byl v příštích sezónách úspěšnější.

 

29.08.2015 05:35
 
   

 

     Buffalo Bills si vybrali jako prvního hráče quarterbacka Penn State Richie Lucase. Vybrali si ho v draftu, ale to ještě nebylo vyhráno. Lucas byl nejen prvním vytaženým hráčem v draftu, ale byl i tím prvním, který se nechal přesvědčit, že nově vzniklá liga neskončí za týden a že Buffalo bude tou správnou štací.
   
     Dalším hráčem, kterého získali Bills v draftu roku 1960 byl Tom Day, defenzívní end, který se později měl stát na dlouhých 6  sezón jedním z hlavních stavebních kamenů billské defenzívy. V roce 1960 se Day ale nerozhodl pro Buffalo, nýbrž zamířil do St.Louis, aby si v týmu Cardinals vyzkoušel NFL.

     Zároveň s tím, jak hráči často byli draftováni na dvou frontách - tedy týmy zaběhlé NFL i týmy nově ustavené AFL -a jak zpravidla upřednostňovali osvědčenou NFL, nezbývalo Bills než doplnit sestavu o hráče, kteří se v týmech NFL neprotlačili do sestavy.


Zleva: Tommy O´Connell, Richie Lucas a Don Chelf
© Robert L. Smith, Tales from The American Football League

     Zcela běžně se také po hráčích rozhlíželi na sever od jezerní hranice a snažili se přivést slibné talenty i zkušené veterány z kanadské fotbalové ligy (CFL), vesměs ty, kteří měli americké občanství a toužili po tom, aby si znovu mohli zahrát doma.

     Posledním  působištěm skautů, hledajících hráče do přípravného kempu, byli prořídlé řady nedraftovaných volných agentů (undrafted free agents), tedy hráčů o které v draftu nikdo neprojevil zájem. Bills si vedli v rámci omezených možností obstojně a podařilo se jim kromě jiných splašit i pozdější hvězdy AFL  RB Wray Carltona a WR Elberta “Golden Wheels” Dubeniona.

     Když v roce 1960 AFL (American Football League) startovala, Bills si oblékali zpočátku odlišné dresy, než tomu bylo v pozdější době - modrá trika se šedivými čísly pro domácí zápasy a bílá trika s modrými čísly k  zápasům u soupeře. Zbytek doplňků byl shodný pro domácí i venkovní střetnutí - bílé kalhoty bez lampasů a podkolenky v barvě berlínské modři, helmy byly stříbrné s temně modrými čísly po stranách. Tato baverná kombinace, tedy šedivá-stříbrná-modrá, byla velmi podobná té, kterou používal tým  NFL Detroit Lions.

     Mezi klubem z motorového města a Buffalo Bills existovala řada vazeb. Majitel Bills Ralph Wilson vyrůstal v Detroitu coby fanoušek Lions a jednu dobu byl vlastníkem menšinového podílu klubu a první hlavní trenér Bills,  Buster Ramsey, přišel do Buffala právě z týmu Lions, kde se osvědčil jako defenzívní koordinátor.


První kouč týmu Buffalo Bills: Buster Ramsey
 Tales from The American Football League

 

     A tak se Buffalo Bills vydali na trnitou, kamenitou cestu první sezóny v nové lize. Měli pomalý začátek a po pěti odehraných zápasech bilanci 1-4.

     Wray Carlton skóroval první touchdown v klubové histori ve druhém weeku při domácím zápase Bills. V lize vyznávající ofenzívní fotbal byli schopni Bills zaznamenat během prvních 5 zápasů pouhých 60 bodů. Jejich jedinou výhru jim přinesl week 3 na bostonském stadiónu Nickerson Field, když vygumovali tým Patriots trenéra Lou Sabana 13-0.
 
     Zkušený  QB Tom O’Connell přišel o post startera, ale Richie Lucas si nevedl lépe. Ramsey se tedy rozhodl pro nevyzpytatelnou variantu, kterou mu nabízala možnost vyzkoušet nováčka Johnny Greena. A ofenzívu  tento rozhodný krok skutečně nastartoval. Od 7. weeku do 14. weeku Bills zaznamenali bilanci 4-2-1 a skórovali 206 bodů, včetně výprasku 32-3, který uštědřili vítězi západní divize týmu Los Angeles Chargers (Western Division champion) a to na jejich hřišti LA Memorial Coliseum.

     Jedním z klíčových momentů sezóny se ale stalo jediné utkání, které skončilo remízou a je do dnes připomínáno jako "Pozapomenutý comeback". 27.listopadu 1960 nastoupili Bills proti týmu Denver Broncos na zasněžené ploše stadiónu Bears Stadium před chabou návštěvou 7.785 diváků. I těch málo věrných ale dlouho hledalo důvod, proč si na stadión našlo sněhem cestu, protože Bills domácí tým drtili a získali pohodlné vedení 38-7. Jenže Bills prozívali náskok 31 bodů a nechybělo mnoho, aby se rukou roztřesenou a chvějící zapsali do té části fotbalové historie, která dokumentuje obraty v utkáních.
“Tři čtvrtiny zápasu jsem sledoval nejlepší ukázku defenzívního fotbalu v této lize této sezóny," řekl kouč  Buster Ramsey. "Každý odváděl téměř dokonalou práci během každé hry. Potom, z důvodů, které nedokážu vůbec pochopit, to celé najednou zkolabovalo."

     Po poločase Bills vedli 21-7 a během začátků třetí části hry přidali k náskoku ještě dalších 17 bodů. Jenže bodové hody ze strany Bills se zastavily a nastal pořádný půst. Vše začalo už po výkopu, když WR Lionel Taylor hned v první hře skóroval po krátkém pasu a 80-yardovém běhu. To nebyl poslední zásek tohoto All-AFL hráče - během prvních 6 minut poslední části hry dvakrát skóroval a přiblížil Broncos na rozdíl 10 bodů - 38-28. Billská ofenzíva ve sněhu a chladu totálně zamrzla, zatímco Denver uštědřil touchdownem running backa Dona Allena buffalskému týmu další těžký úder. Comeback završil a hrstku diváků v třeskuté zimě zahřál QB Denveru Frank Tripuka, když vedl drive, který skončil proměněným field gólem pouhých 12 sekund před koncem utkání. Zápas skončil remízou 38-38.
“Za stavu 38-7 pro nás jsme začali mít pocit, že se nám nemůže nic stát a když  Lionel Taylor 80-yardovým touchdownem rozkopl vrátka naší obrany, všichni se prostě rozestoupili," řekl Ramsey. “V té hře se Jim Wagstaff pokoušel chytit intercepci a nepodařilo se mu to. Půl tuctu hráčů se snažilo Taylora tacklovat, ale pořádně se netrefili. Pokud naši hráči do té doby nepochopili, že v profi fotbale není žádný místo pro přehnanou sebejistotu, tak teď už to vědí."

     Denverský kolaps zlomil billské kouzlo okamžiku po celý zbytek sezóny. V následujícím weeku sice ještě rozebrali Boston Patriots 38-14, ale finišovali výprasky od pozdějších AFL šampiónů týmu Houston Oilers 31-23 a také od hráčů Dallas Texans 24-7.


1960 BUFFALO BILLS
První řada – Ted Wegert, Tommy O’Connell, Elbert Dubenion, Jack Johnson, Bill Atkins, Buster Ramsey,
LaVerne Torczon, Wilmer Fowler, Richie Lucas, Carl Smith, Joe Kulbacki, Wray Carlton, Billy Kinard

Druhá řada – Harvey Johnson, Dan McGrew, Bernie Buzyniski, Dick Brubaker, Jack Laraway, John Green, Phil Blazer,
Monte Crockett, Jim Wagstaff, Richie McCabe, Joe Schaffer, Archie Matsos, Floyd “Breezy” Reid

Třetí řada – Ed Abramoski, Harold Olson, Ed Muelhaupt, Dan Chamberlain, Bob Sedlock, Tom Rychlec,
Chuck McMurtry, John Scott, Jim Sorey, Ed Meyer, Don Chelf, Mack Yoho, Ed Dingman

Tales from The American Football League

 

     První sezóna tedy skončila při bilanci 5 výher, 8 proher a 1 remíza, což stačilo pouze na 3.místo v divizi AFL East a k 6.místu mezi 8 týmy v celé AFL lize.

     Green se vyhoupl do pozice nejlepšího passera (nahrávače) týmu, když se mu podařilo zkompletovat 89 pasů z 228 pokusů pro celkem 1.267 yardů, 10 touchdownů a stejný počet - 10 intercepcí. Wray Carlton vydl statistiky běhové hry - 533 yardů a 11 touchdownů. Tom Rychlec si připsal 45 zachycených pasů a Elbert Dubenion získal celkem 752 yardů a 7 touchdownů. Linebacker Archie Matsos vedl týmové statistiky s 8 zachycenými intercepcemi.
 

18.08.2015 08:08
Tyrod Taylor making his Case for Bills Starting Job
Paul Banach


Appearing in a Buffalo Bills uniform for the very first time this past Friday night, Tyrod Taylor gave the fans just a glimpse of his playmaking abilities. And what an exciting look it was.

Then on Sunday after the team’s day off, Taylor was back at it making plays on the practice field. The fifth-year quarterback is still working to improve passing from the pocket but if he keeps playing well it’ll be awfully hard for Rex Ryan not to make his “guy” the starter.


 

 

Taylor entered Friday’s preseason contest against the Carolina Panthers after Matt Cassel led the offense to three points on the first two drives. He immediately got a rise out of the 60,000 plus fans at Ralph Wilson Stadium with his speedy scrambling and heads up play. Overall, the quarterback led the offense on two long touchdown drives and finished 5-8 for 49 passing yards with six carries for 47 rushing yards in his Bills debut.

Tyrod was definitely the most electric player on the field Friday night and had arguably the best professional performance of his career. Even with that there are still legitimate concerns about his run-first style of play and durability each and every week as an NFL starter. Once teams start to game plan around his scrambling ability, can he adjust and pass the ball well enough?

His counterparts did their best to further the competition as Cassel started the game and totaled 45 yards on 7-8 passing. Most of the veteran’s passes were short reads but he took what the offense gave him, didn’t make any mistakes and was accurate. Exactly what the Bills coaching staff wants to see.

E.J. Manuel on the other hand had the best play of the night on a 51-yard deep touchdown throw to Dionte Thompson. The third-year quarterback finished 4-8 for 77 yards and one score but was plagued by bad snaps and dropped balls as his receivers couldn’t haul in three passes that would have prolonged the drive.

Following that 24-25 loss to the Panthers however, Rex’s postgame comments put Taylor back in the spotlight as they hinted at a two-man race between he and Cassel. The head coach also said #5 would get the start against the Cleveland Browns in this Thursday’s preseason game. How did the explosive quarterback respond to the news? With another solid day of practice on Sunday in which his aerial attack was on display.

Tyrod worked the ball all over the field completing passes to multiple receivers. Among those was tight end Charles Clay, who caught a couple nice balls including a 60-yard touchdown up the seam. Taylor also hit Robert Woods for a deep touchdown on the left sideline after Stephon Gilmore slipped at the line of scrimmage. Another highlight was on a touch pass to Sammy Watkins in which the receiver made a catch just over his shoulder with the defender draped all over.

Everyone knows the man can run but seeing him continue to improve in the passing game is encouraging. Now, fast forward to Monday’s joint practice with the Browns and we are reminded as to why Taylor is still fighting for his first NFL starting gig.

He made some nice throws in the individual drills as Bills receivers were burning the defensive backs, but overall was ineffective against Cleveland’s defense. Tyrod went 1-4 and was sacked four times in the team drills which saw him taking reps against Cleveland’s first and second string.

Despite being brought down to earth today Tyrod is still in the thick of Buffalo’s quarterback competition. Cassel provides the Bills with the safest option under center, but he also slightly limits what offensive coordinator Greg Roman can dial up.

This Thursday’s game against Cleveland will be a big test for the mobile quarterback to see how he can perform against a first team defense. If Tyrod Taylor continues to make plays and shows the ability to throw from the pocket, Buffalo may be awfully tempted to name him the week one starter.

 

17.08.2015 08:04
 
PÁ 31.7.2015 Zpráva z 1.dne:
EJ Manuel házel velice nepřesně, Tyrod Taylor běhal až příliš často zbytečně a Matt Cassel hodil záhy intercepci. Percy Harvin odehrál pár her na pozici cornerbacka, když mu to dovolil trenér Rex Ryan. Ryan souhlasil, ale přiznal, že jim na této pozici moc platný nebude. Harvin přiznal, že do téhle obrany se zamiloval na první pohled. Corey Graham začal s prvním týmem na pozici safety vedle  Aaron Williamse.
Zdá se, že v případu trenéra Aarona Kromera došlo k příznivému posunu. Kromer by mohl být shledán nevinným a 2.září by mohl podepsat výsledek předběžného soudního šetření. K takovým posunům ve vývoji zpravdidla dochází poté, co se právníci obou stran dohodnou na mimosoudním vyrovnání. Zdá se, že k tomu tedy neoficiální cestou došlo. Přestože byla obžaloba stažena, Kromer se stále nachází účetně mimo výplatní listinu a Bills se rozhodli angažovat konzultanta - Pat Meyera, který dva roky pomáhal Kromerovi v Chicagu na pozici trenéra OL. Také byl ofenzívním koordinátorem v kanadské fotbalové lize u týmu Montreal Alouettes v sezóně 2012. 
QB Matt Cassel začíná tréninkový kemp jako první quarterback v prvním týmu ofenzívy.
DE Mario Williams se vrací do tréninkového procesu. Jeden den si pobyl na listině nefotbalových zranění/onemocnění. Nikdo ze zasvěcených nekomentoval přesný důvod Williamsovy absence.
ČT 30.7.2015 Centr Eric Wood se vyjádřil ohledně kouče A.Kromera: "Nemělo by to mít zásadní vliv na naši výkonnost." Také pochválil NFL, že zůstala názorově konzistentní a potvrdila trest pro quarterbacka Patriots Toma Bradyho.
Dnes je den, kdy se všichni hráči musí povinně hlásit v tréninkovém kempu.
Majitel Bills Terrence Pegula se vyjádřil k otázce postavení případého nového stadiónu Bills. V první řadě vyprší pronájem stávajícího stadiónu až v roce 2022. V minulém roce byl stadión modernizován a investice přesáhly hodnotu 130 mil. USD. Pegula řekl: “Nespěcháme. Pokud bylo odvedeno tolik práce, byli bychom blázni, kdybychom se nyní chystali stavět nový stadión, máme-li k dispozici plně renovovaný. Nový stadión postavíme, ale máme dost času po dobu běžícího pronájmu stávajícího stadiónu."
ST 29.7.2015 Bills propustili OL Chrise Williamse. Tím ušetří z capu 3,9 mil. USD.
OL Gosder Cherilus byl vyřazen z týmu Indianapolis Colts ještě před přípravou a podle Mika Rodaka z ESPN navštívil několik týmů včetně Buffalo Bills. Navzdory tomu, že schůzka dopadla prý dobře, zdá se, že Cherilus zakotví v jiném týmu. K dohodě nedošlo. 
ÚT 28.7.2015 Na reakci NFL ohledně odvolání se Toma Bradyho ve věci Deflategate se dlouho čekalo. Komisionář NFL Roger Goodell oznámil, že NFL trvá na trestu, který byl již dříve vynesen: 4-zápasová suspendace.
V tomto týdnu asi Bills jmenují na pozici trenéra OL Kurta Andersona. Anderson je v klubu čtvrtým rokem. Dříve působil jako trenér OL v týmu Eagles z Eastern Michiganu.
Tento týden začínají napříč celou NFL tréninkové kempy. Bills se budou přesouvat do St. Johns Fisher College od středy, ve čtvrtek nejpozději se musí na místě hlásit všichni hráči. První trénink je v pátek.
PO 27.7.2015 Buffalo Sabres se rozešli s klubovým prezidentem Ted Blackem a jeho místo zaujme Russ Brandon, který tak bude zastávat pozici prezidenta v obou top buffalských franchisech: Bills i Sabres.
Podle Buffalo News by WR Percy Harvinovi neměla připadnout role extrémně vytíženého receivera. Nezná routy a Greg Roman s Danny Crossmanem mu připraví roli v týmu na míru. WR Sammy Watkins a WR Robert Woods budou patrně zastávat hlavní dvě role jako wide receiveři.
NE 26.7.2015 "Zemřel Van Miller. To je informace, která asi českým a slovenským fanouškům NFL jen prošumí hlavou a možná si toho ani nevšimnou. Pro mne ale zemřel hlas, který mi popisoval dlouhé roky, co se děje v týmu Bills. Možná jsem to řekl špatně. Zemřel muž, kterému hlas patřil. Mám hodiny záznamů, na kterých Van Millera mohu slyšet a mám možnost si je vždy znovu a znovu přehrát. Zemřel muž, vyjímečný člověk, ale jeho hlas bude pro nás, fanoušky Bils, žít navždy."
SO 25.7.2015 RB Bills LeSean McCoy musel z pozvánek na svou párty stáhnout oficiální logo Buffalo Bills. 
PÁ 24.7.2015 Nadace Ralpha Wilsona pomůže v nejbližších 20 letech více než 1,2 miliardami USD v rozvoji dvou regionů. Detroitu a také Buffala. 
ČT 23.7.2015 NFL a její komisionář Roger Goodell dlouho protahují odpověď na odvolání se Toma Bradyho a to zajívá samozřejmě také fanoušky Bills, kteří vesměs doufají, že odehrají zápas 2.kola proti Patriots vedeným QB Jimmy Garappolem. Čili, jak si už uvykli říkat, bez quarterbacka. 
RB Fred Jackson se domnívá, že role náhradníka v loňské sezóně QB EJ Manuelovi prospěla. Dostal příležitost okoukat, jak K.Orton tým vede.
Bleacher Report uveřejnili svůj poslední power ranking týmů NFL. Buffalo Bills v něm zaujali 13.příčku. Jets jsou 20-tí a Dolphins 17-tí.
ST 22.7.2015 Quarterback Matt Cassel je stále častěji předmětem spekulací o možném odchodu či spíše vyhazovu kvůli tomu, že jeho výkonnost zatím zůstává daleko za očekáváními. V každém případě bude potřebovat, aby se mu v tréninkovém kempu nyní hodně dařilo. Nejen proto, aby se stal starterem, ale aby vůbec prošel cutem.
Co nejdříve se očekává rozhodnutí ohledně budoucnosti trenéra OL Aaron Kromera. Měl by být podle Vic Carucciho z Buffalo News zřejmě propuštěn a novým trenérem by se stal nynější asistent trenéra OL Kurt Anderson. Carucci spekuluje, že ho Bills vyhodí a bez nároku na plat či odškodné.
Bills propustili OT Wayne Huntera.
WR Marquise Goodwin získal stříbrnou medaili na Panamarických hrách v Torontu ve skoku do dálky za výkon 823 cm.
WR Percy Harvina vyhlásili v Sports Illustrated za hráče, kterého ostatní spoluhráči v šatně nejvíce nenávidí. Jeho problémy s hráči Seahawks Doug Baldwinem a Golden Tatem byly notoricky známé. Trenér Rex Ryan a hlavně kouč receiverů Sanjay Lal věří, že u Bills to bude jinak a Harvin žádné problémy mít nebude.
ÚT 21.7.2015 Kouč Rex Ryan absolvoval tandemový seskok padákem. Jeho partnerem při seskoku byl voják-výsadkář z jednotky U.S. Army Golden Knights. K seskoku došlo už v pátek z výšky čtyř kilometů, nad Niagarskými vodopády.
Během promotion návštěvy Londýna Cordy Glenn poskytl svůj názor na IS /mezinárodní sérii/, tedy zápasy NFL hrané v zahraničí /v Londýně/. K zápasu ve Wembley, který se uskuteční 25.října a Bills se v něm utkají s týmem AFC South Jacksonville Jaguars, řekl: Každé utkání v NFL je těžké. A tento zápas nebude vyjímkou.  Očekává se od nás, že přijedeme a odehrajeme utkání jako kterékoliv jiné. Tohle je poprvé, co jsem ve Velké Británii. Je to skvělé! Těším se, že se tu porozhlédnu. Celý tenhle výlet byl parádní. Už se těším, až se sem během sezónu dostanu znovu i chlapci z týmu. Většina našich fanoušků je tímhle potěšena. Ale možná by smýšleli jinak, ktyby se museli vzdát domácího střetnutí.

Van Miller zpovídá majitele klubu Ralpha Wilsona
© Buffalo Bills
PO 20.7.2015 Z pátka na sobotu, tedy v dopoledních sobotních hodinách středoevropského času, zaznamenali všichni Bills velkou a nenahraditelnou ztrátu. Ve věku 87 let zemřel nepřekonatelný komentátor Van Miller. Jméno Van Millera najdeme na billské Zdi slávy /WoF/ a když byl uváděn, řekl: "Fotbal je ten nejúžasnější sport, jaký kdy existoval. Jsem šťastný, že jsem měl tu výsadu být jeho součástí."
Van Miller proslul mnoha svými hláškami, navždy zůstane v srdcích fanoušků Bills a v jejich myslích jako "hlas Bills".
NE 19.7.2015 "Dneska si asi řeknete, že jsem spadl na hlavu. Loni měli Bills tým pro play-off a v něm jednu skulinu. Nebyl to quarterback, jak si mnozí říkáte, byli to dva lepší hráči do ofenzívní lajny, než jsme měli k dispozici. Kyle Orton byl dobrý QB, stačí když si zápasy naší sezóny přehrajete a přijdete na to sami. Pokud k němu ve většině her pass rush dorazil dříve, než se receiveři byli schopni dostat na pozice a běhová hra vůbec nefungovala, neměl to jednoduché. Ze všech stran jsme ujišťováni, že letos bude vše jiné. Fajn, rád tomu věřím. Pokud ne, půjdeme do háje a ne do play-off."
SO 18.7.2015 Billa Poliana uvede do fotbalové Síně slávy /HoF/ legendární kouč Bills Marv Levy.
Bill Polian bude příští měsíc uveden do fotbalové Síně slávy v Cantonu. Jedním z hlavních důvodů pro tuto volbu, bude fakt, že v 90-tých letech byl architektem veleúspěšného týmu Bills. Sám Polian říká, že další dva hráči by měli být do fotbalové Síně slávy /HoF/ uvedeni: “Dva hráči z toho týmu by tam měli být ihned. Podle mne Steve Tasker byl jedním z největších hráčů spectýmu, jakého jsem kdy měl tu možnost na vlastní oči vidět. A samozřejmě Kent Hull. Lidé v Buffalu to vědí a je jim to jasné, ale zbytek ligy o tom povědomost nemá. Byl to ten nejrespektovanější hráč. Jeho slovo bylo zákon. On byl ve skutečném životě takový hrdina, jaké hrál John Wayne ve filmu. A jedinečnost jeho osobnosti byla navíc umocněna obrovským fotbalovým talentem.”
Kouč OL Aaron Kromer již obdržel předvolání k předběžnému soudnímu řízení. Uskuteční se 12.srpna. Předvolán byl také syn Kromera Zachary. Asistent státního zástupce Bobby Elmore sdělil ESPN, že ani na jednoho z Kromerů nebude uvalena žaloba, dokud si s oběma stranami neprojde podrobně celý případa neuslyší od obou stran jejich stanovisko.
PÁ 17.7.2015 Bills již zveřejnili informaci o lístcích na placené části přípravy. 3.srpna bude první placená část, další 8.srpna. Večerní tréninky 12.srpna, 18.srpna a 23.srpna budou přístupné také pouze na lístky. 17.srpna se uskuteční trénink s Cleveland Browns. Všechny ostatní tréninky jsou přístupné. Pokud byste někdo měli v úmyslu na tréninkový kemp vyrazit, listky si zajistěte včas, není to jako před zápasy, kdy lístky v klidu koupíte u stadiónu i v případě, že je vyprodáno.
ČT 16.7.2015 Zachytili jsme dvě potěšující zprávy z billského tábora. Hráči ofenzívní lajny se zdají být v letošním roce v lepší formě, než tomu bylo loni. Richie Incognito všechny ubezpečuje: "Tahle formace je letos prostě úplně jiná. Jiní hráči, jiné herní varianty a spousta jiných lidí kolem." Totální selhání minulého roku je s příchodem ofenzívního koordinátora Grega Romana zapomenuto.
Spolupráci s hlavním koučem Rexem Ryanem si pochvaluje koordinátor speciálního týmu Danny Crossman. Tvrdí, že už z minulosti je přesvědčen o tom, že jsou oba na stejné lodi a mají prakticky shodné názory. 
ST 15.7.2015 Případ Aarona Kromera se začíná trochu komplikovat. V případu figuruje také jeho syn Zachar, na kterého se sice také vztahuje obvinění, ale prokazatelně se snažil oběti zastávat a po úderu chlapci pomáhal.
Duke Williams si dopisoval přes Twitter s porno hvězdou Mia Khalifovou. Musel si o pozornost napsat celkem 5x, než si ho Mia všimla a veřejně se mu ozvala. Reakce asi Williamse neuspokojila, protože spočívala ve varování, že případní vetřelci do jejího domu mohou být ochrankou zastřeleni. Williams nebyl dojmu, že Khalifová by o něj mohla mít velký zájem, když ho v minulosti projevila o jiného hráče fotbalu - quarterbacka Florida State.
ÚT 14.7.2015 Buffalo Bills zareagovali na události kolem trenéra Aarona Kromera a v souladu s pravidly NFL, řešením personálních záležitostí tohoto typu, přijali rozhodnutí umístit Kromera mimo výplatní listinu. V tomto směru se také k záležitosti vyjádřil prezident klubu Russ Brandon. Další případné kroky budou následovat později v souvislosti s tím, jak se celá kauza vyvine a zda bude proti Kromerovi zahájeno soudní řízení.
PO 13.7.2015 Bývalý skvělý hráč Bills Darryl Talley přijal roli ambasadora hráčů Buffalo Bills.
Emory Sports Marketing Analytics během 3 posledních let prováděli pečlivé sledování ligy a především fanoušků jednotlivých týmů. Snaží se určit, které týmy mají nejlepší fanoušky. Hodnotících kategorií je hodně a také je zohledněna velikost města, počet obyvatel ve spádové oblasti atd. Jistěže si všichni fandové myslí, že právě jejich tým má ty nejlepší fanoušky. Myslí si to i fanoušci Buffalo Bills. Žebříček sestavený ESMA ovšem ukázal něco jiného. Fanoušci Bills jsou pátí nejhorší v celé lize. Horší už jsou pouze Cleveland Browns, Jacksonville Jaguars, Oakland Raiders a Miami Dolphins. No, podle mne to je trochu jinak, ale budiž. 
Andrew Vigliotti z EndZoneScore.com sepsal preview, které dopadlo pro Bills velice lichotivě. Přisoudil Bills výsledek 12-4 a 1.místo v AFC East. Hm, fajn příznivých názorů není nikdy dost.
NE 12.7.2015 "Co mám na poslední události říct? Před sezónou se Bills z nouze rozhodli angažovat OL Richie Incognita. Mnozí se obávali, že to je chyba a že se ženeme do problémů. Smáli se zpětně prohlášení Rexe Ryana, že hráči Bills budou bully, neboť v jiném spojení a s jiným významem je toto slovo používáno pro šikanu. Pochopitelně, trenér Aaron Kromer dostal za úkol Incognita zvládnout. Myslím, že to až do včerejška zvládal. Včera mu ujely nervy, šikanoval a fyzicky napadl kluky ze sousedství. Pokud budu shovívavý, řeknu pouze, že Incognito zvládá roli žáka lépe , než Kromer zvládá roli mentora."
SO 11.7.2015 Ještě předtím než se hráči rozjeli na poslední odpočinek před začátkem tréninkového kempu, požádal je kouč Rex Ryan o opatrnost a varoval je, aby neudělali nějakou hloupost, která by je dostala do potíží. Bohužel zapomněl totéž zdůraznit svým trenérům . Kouč ofenzívní linie Aaron Kromer byl zatčen na Floridě za potyčku ze soboty na neděli. Dostal se do sporu se třemi chlapci ze sousedství, kteří na pláži rybařili. Spor vypukl kvůli plážové stoličce. Vyvrcholil tím, že Kromer jednoho chlapce udeřil a ještě mu vyhrožoval, že zabije jeho i rodinu, pokud s tím půjde na policii. Bills vydali prohlášení, že o události sbírají informace a očekávají uzavření připadu.
PÁ 10.7.2015 Tréninkový kemp se nezadržitelně blíží. Na stránkách buffalobills.com vytipoval dopisovatel FrankTaylor 5 pozic, na kterých proběhne strhující bitva o místa v týmu:
Tight end: za Charlesem Clayem to budou Chris Gragg, Marqueis Gray, nováček Nick O’Leary a Clay Burton.
Running Back: za LeSean McCoyem to budou Fred Jackson, Anthony Dixon, Bryce Brown a také nováček Karlos Williams.
Ofenzívní tackle: na pravé straně bude zajímavé pozorovat souboj mezi Cyrusem Kouandjiem a Seantrelem Hendersonem.
Safety: Aaron Williams je jasný, ale očekává se tuhá bitva mezi Duke Williamsem, Corey Grahamem a také Bacarri Rambem.
Wide receiver: Kdo bude dvojka za Sammy Watkinsem? Percy Harvin, Robert Woods nebo třeba Chris Hogan?
ČT 9.7.2015 Na NFL.com vyšel článek srovnávající RB LeSean McCoye a RB DeMarco Murraye. Jeden nejmenovaný fotbalový činovník zdůraznil, že by si z této dvojice vždy vybral McCoye. Doslova prý údajně argumentoval takto: "Vždy bych si vzal McCoye před Murrayem. Když jste nastupovali proti Eagles, báli jste se McCoye. Z toho šla největší hrůza. Když jste hráli proti Dallasu, nebáli jste se Marraye. Je dobrý, ale nešel z něj strach. Obávali jste se Deze (Bryant) nebo Roma, ale ne Murrayho."
Možná, že rozdíl mezi oběma running backy nebude tak propastná, ale sama skutečnost, že McCoy vzbuzuje obavy je cenná. Může uvolnit ruce spoluhráčům.
ST 8.7.2015 WR Marquise Goodwin skočil na kvalifikačních závodech pro MS v atletice 836 cm a to mu stačilo na 4.místo. Na MS se bohužel kvalifikovali jen 3 nejlepší. Zúčastní se ale PanAmerických her v Torontu a všichni čekáme, že si domů přiveze medaili.
ÚT 7.7.2015 Mezi CB Stephonem Gilmorem a WR Sammy Watkinsem existuje dlouhá rivalita. Nyní proti sobě nastupují v tréninku, ale během svých začátků se potkávali také jejich kolejní týmy South Carolina a Clemson, včetně Palmetto Bowlu. 
Nováček CB Ronald Darby se na Twitteru zastal svého bývalého spoluhráče QB De´Andre Johnsona a sklidil za to pořádnou kritiku. Jeho příspěvek na twitteru zněl takto: "Rád bych věděl, co se stane holce, která prokazatelně uhodila De´Andreho jako první? Není to nikdy správné uhodit dívku, ale část viny občas je také jim potřeba přičíst. Nemůžete přece nechat holky, aby kluky vyprovokovaly a pak je nechat jít. Nemám pravdu?" Následovala řada omluvních a vysvětlujících tweetů ve stylu - ´Vždy píšu pozitivně a toho si nikdo nevšimne, zato když jednou napíšu omluvenku parťákovi, hned se všichni naježí.´
DE Phil Hansen je dalším z legendárních postav Buffalo Bills a jeho jméno bylo uvedeno na  Zdi slávy /Wall of Fame/. 
Jerry Sullivan z The Buffalo News si zaspekuloval, kdy už bude načase umístit za Zeď slávy jméno legendárního kouče mistrovských AFL Bills Lou Sabana a running backa Cookie Gilchrist, kteří se výraznou měrou zastoužili o jediné dva mistrovské tituly Buffalo Bills v jejich historii.
PO 6.7.2015 WR Caleb Holley doufá, že se vejde do sestavy, ale i tak pošilhává po ostatních týmech a mapuje situaci pro případ, že by mu to v týmu Bills nevyšlo. "Asi nikde jinde není letos taková konkurence mezi wide receivery jako právě v Buffalu," říká Holley.
MMQB vyhlašovali, jaký stav na pozici QB panuje napříč ligou. Nikoho moc nepřekvapilo, že Bills skončili beznadějně na posledním místě. Naopak - tento názor našel dlouhou řadu zastánců mezi dalšími odborníky.
Ron "Jaws" Jaworski očekává dobrou seónu pro Buffalo Bills. Obranu Bills přirovnává k obraně Bears z poloviny 80-tých let. Na pozici QB pasuje o krátkou hlavu zkušeného Matta Cassela před EJ Manuelem a stačit by mu měly průměrné výkony. Na dotaz, zda tým postoupí do play-off, odvětil Jaworski: "Ano, pro mne je to playoff tým. A do play-off také Bills postoupí. Do celého západního New Yorku to znovu vlije spoustu nové energie."
TE MarQuies Gray má určitou výhodu, je typově odlišným hráčem od dalších tight endů, kteří svádí lítý boj o pozici v týmu. V minulém roce odehrál za Bills 5 zápasů, chytil 8 pasů pro zisk 118 yardů. Než se do Buffala přesunul měl za celou svou kariéru na kontě pouze 3 catche pro zisk 24 yardů. Gray je atletickým typem TE, kterému maximálně vyhovuje to, že OC Roman se chystá požadovat od svých tight endů velkou univerzálnost. Sám Gray stav komentuje takto: "Do týmu se chci dostat a chci předvést svou nejlepší sezónu. Tím spíš, že mi tento systém umožňuje využít všechny mé přednosti. Chci být tím hráčem, o kterém defenzívní koordinátoři budou říkat ´hlídejte si 48´. Chci v obranách soupeře budit hrůzu."
Tréninkový kemp začíná v Rochesteru 31.července a vyjednávání o dlouhodobé smlouvě s DT Marcellem Dareusem je v plném běhu. Sám Dareus údajně projevil zájem v Buffalu pokračovat.
NE 5.7.2015 "Není dobré, pokud tým který má ambice postoupit do play-off, vyhraje soutěž o nejméně uspokojivý stav na pozici quarterback.
Já osobně začínám, počínaje dneškem, natývat vše pravým jménem:
Situace s QB = Quartette Brainteaser" 
SO 4.7.2015 Jak o Bills smýšlejí a píší celoplošná média?

Danny Shimon z National Football Post chválí kroky, které podniklo vedení Bills během offseason. Nové zbraně v ofenzívě a defenzíva vedená zkušeným trenérem, to by mělo zajisti Bills postup do play-off poprvé po dlouhých letech od Music City Miracle.
Matt Miller z Bleacher Report vyhlásil nejlepší defenzívní tackly v lize. Kyle Williams obsadil 9.místo s bodováním 88/100. Marcell Dareus byl ošacován jako hráč pro 4.místo s bodováním 91/100.

Pete Prisco z každého z 32 týmů NFL vybral jednoho hráče, který je podle jeho mínění nedoceněný. Z týmu Bills vybral CB/S Corey Grahama.



Alex Marvez se zamyslel nad tím, který zápas bude pro každý tým NFL klíčový. Pro tým Bills to bude zápas 2.kola v Buffalu proti rivalovi New England Patriots. 



Matt Verderame z Fansided vybíral, která divize v NFL je nejobtížnější. Naše divize AFC East obsadila 3.místo.
PÁ 3.7.2015 V minulé sezóně Bills sackovali quarterbacka soupeře celkem 54x - tedy nejvíce v celé lize.
Trenéři upozorňují, že v tomto směru možná Bills uberou na výkonnosti, ale to by nemělo být na škodu výkonnosti celé defenzívy.
Defenzívní koordinátor Dennis Thurman k tomu podotýká: "Podstatý není počet sacků, důležité je načasování sacků. Podobné je to i s turnovery. Není důležitý počet, ale jejich fatalita. V jakém přesně momentu zápasu a herní situaci přijdou."
Stephon Gilmore není hvězda. Zatím. 24-ti letý cornerback, celková desítka z draftu v roce 2012 by se ale v tomto roce skutečnou hvězdou stát měl. Důležité bude, aby Gilmore zůstal zdravý. Sezónu 2013 začínal s dlahou a se zpožděním 5 zápasů, zranění se mu nevyhnula ani v sezóně 2014 a operace zapříčinila opětovné zpoždění vstupu do sezóny. V prvním zápase ho zastoupil Corey Graham. Po celou sezónu se potýkal s ozvěnami zranění. Později se ale pod koordinátorem Jimem Schwartzem dostal do výborné formy. Obrana Bills natolik spoléhala na dominantní hru defenzívní linie, že potřeba využití blitzu nebyla naplněna. Bills blitzovali v 16,2% snapů, což je zařadilo na 30.místo v celé NFL. Přesto byli nejlepší v počtu zaznamenaných sacků. 
Všeobecně je očekáváno, že pod trenérem Ryanem budou Bills blitzovat častěji. Jets blitzovali v 23,6% snapů (13.místo v lize) a Ryanova defenzívní filosofie je založena na bázi diverzních výpadů a účinného blitzu. Gilmore k tomu řekl pro Vica Carucciho z BuffaloNews.com. “Jsem rád, že tu Rexe Ryana máme. Myslím, že půjde do blitzu často a to mi umožní ukázat vzadu při osobní obraně čeho jsem schopen."
Pro rádio WGR550 Ryan řekl: "Gilmore se stane elitním cornerbackem ligy. Tomu věřím. Lidé ho občas přehlížejí a nevidí, jak obtížné, je přes něj zkompletovat přihrávku." Rex Ryan se domnívá, že by mohl Gilmore ve svých výkonech dohnat Darrelle Revise. 

© Kevin Hoffman - USA TODAY Sports
ČT 2.7.2015 Naši hráči stále přesvědčují verbálně všechny kolem sebe, že ambice budou mít v této sezóně vysoké. "Chceme být nejlepší obranou v historii - jednou z největších," řekl linebacker Nigel Bradham pro deník Toronto Sun. "K tomu směřujeme...být nejlepší v celé historii, ne pouze letos nebo ve srovnání s loňskem."
Přidává se k němu i hvězdný defensive tackle Marcell Dareus: 
"Nejlepší všech dob," říká. "Je to prosté, stačí jen dělat to, co chceme namísto toho, co můžeme. Pokud nevybočíme z nastoupeného směru, klidně můžeme být nejlepší obrnou všech dob. Proč ne?"
Dopisovatel NFL.com Bucky Brooks se domnívá, že 45-ti letý penzionovaný quarterback Brett Favre by stále mohl být posilou pro týmy jako jsou NY Jets, Houston Texans, Cleveland Browns či také Buffalo Bills, pokud by se ho rozhodli angažovat. Favre se udržuje v dobré kondici, ale otázkou je, zda dobrá kondice v běžném civilním životě může být zárukou dobré sportovní formy. Sám Brooks přiznává, že o tom pochybuje.
18-ti letý fanoušek Detroit Lions, kretén Marko Belsach, byl podle Dave Briketta z Detroit Free Press shledán viným a byl odsouzen k úhradě pokuty ve výši 235 US dolarů a odpracování 80 hodin veřejně prospěšných prací za to, že během říjnového utkání mezi Buffalo Bills a domácími Detroit Lions používal laserový zaměřovač a z hlediště se snažil oslnit hráče Bills.
Marko Belsach byl také doživotně zbaven možnosti navštěvovat zápasy Lions na stadiónu Ford Field Prezident Lions Tom Lewand prohlásil, že k podobnému chování fanoušků má nulovou toleranci.
"Tento incident považujeme za vážný a k vyřešení přistupujeme naprosto seriózně. Pochopitelně musí fanoušci pochopit, že jsme přijali opatření, aby se nic podobného příště neopakovalo. Naše ochranka na stadiónu bude pečlivě kontrolovat, aby se na stadión nedostali lidé s věcmi jako je třeba laserový zaměřovač."
Je potřeba připomenout, že Bills utkání i tak vyhráli v poměru 17-14.
ST 1.7.2015 Buffalo Bills se dohodli s ofenzívním tacklem Wayne Hunterem na jednoroční smlouvě. 34-letý hráč nastoupil naposledy do utkání v přípravě před sezónou 2013. Do týmu má šanci se dostat, pokud by se mu podařilo v přípravě oslnit. Hunter se stal již 7 veteránem, kterého si do týmu přivedl trenér Rex Ryan. Další hráči jsou: quarterback Matt Simms, fullback John Conner, tight end Matthew Mulligan, defensive linemani Alex Carrington a Andre Fluellen a outside linebacker Michael Buchanan.
Do tisku pronikly první zprávy o tom, že kouč Ryan není spokojený s výkony QB Matta Cassela v přípravě a že upřednostňuje QB Tyroda Taylora. Odvážnější zprávy dokonce naznačují, že by se Bills mohli vzdát služeb Cassela ještě před začátkem série přípravných zápasů.

 

 

16.08.2015 10:42
After Training Camp
 

 


 
Pořadí Tým Pohyb (N/D)
1 Dokud bude míče házet Aaron Rodgers, budou patřit k uchazečům o titul. Nikdo to totiž neumí lépe.  2(3)
2 Případná suspendace Tom Bradyho a následný dopad na hru by mohly týmu ublížit. Kolem toho se mnohé točí. Bill Belichick si bude muset poradit. 1(1)
3 Může situace kolem kontraktu pro Russell Wilsona mít rušivý efekt? Pochybuji. I tak ale visí nad ofenzívou otazníky. 1(2)
4 Podpis kontraktu s Dez Bryantem byl velice důležitý. Nyní budou muset dokázat, že to umí rozběhat i bez DeMarco Murrayho.  (4)
5 Klíčové bude, zda dokáží přijmout Marc Trestmanovu ofenzívní strategii a zda budou schopni receiveři předvést big plays. Tenhle tým je stále ještě hodně talentovaný. 3(8)
6 Jo, jo, Peyton Manning už začíná být utahaný. Ztratil na rychlosti. Mají ale prostředky na to, aby rozběhli nový typ hry s koučem Gary Kubiakem. 1(5)
7 Sehnali pár volných agentů pro posílení týmu, ale ještě stále je to tým Andrew Lucka, což znamená - parta zaměřená na pasovou hru. Na tom se nic nemění. 2(9)
8 S Carson Palmerem zpátky v sestavě budou znovu prohánět divizního rivala ze Seattlu. Tenhle tým je ale odlišný, chce přitlačit v běhové hře. 2(6)
9 Čtyři účasti v playoff za sebou svědčí o tom, že tým je silný a to i navzdory kritice. Někdy už to musí přijít a Marvin Lewis s Andy Daltonem konečně vyhrají playoff zápas. 2(7)
10 Na defenzívě se zatím pracuje, ale útok by měl být schopen zařídit, aby se tým protloukl první půlkou soutěže. Tam mají Steelers hvězdné obsazení.  (10)
11 Tohle je příběh Sam Bradforda coby quarterbacka. Pokud zůstane zdravý, mají slušnou příležitost přetahovat se s Dallasem o výhru v divizi. 1(12)
12 Ani s Cam Newtonem nemůže být nikdo z ofenzívy moc nadšený, jenže to bude znovu obrana, která bude klíčem k jejich úspěchu. Také skutečnost, že hrají v slabé divizi, v každém případě pomůže. 2(14)
13 Spousta mladých, talentovaných hráčů na všech pozicích. Kdyby se Teddy Bridgewater dokázal zlepšovat, měli bychom se mít na pozorou. Fakt, že Adrian Peterson je zpátky, rozhodně také pomůže. 2(15)
14 Doplnění obrany o Ndamukong Suha byla velká věc. A myslím, že Ryan Tannehill se bude dále zlepšovat. Jsou druhým nejsilnějším týmem v AFC East. 2(16)
15 Jay Cutler zažije sezónu, jakou jen málo lidí očekává -- velmi slušnou - a tké myslím, že obrana pod Vic Fangiem se zvedne. Budou klepat na brány playoff. 11(26)
16 Ofenzívě vedené Philip Riversem pomůže příchod RB Melvina Gordona. V defenzívě ale mají za úkol více zapřáhnout edge rushery. 3(13)
17 Vypadá to, že rozjedou běhovou hru v říznějším stylu a přesně to je potřeba. Neměli by to ale přehnat tím, že by se zcela zřekli své největší zbraně - pasové hry. Defenzíva utrpěla pár významných ztrát.. 6(11)
18 Hlavní problém -- a to pořádný  -- je na pozici quarterbacka. Jestlipak z něj Bill O'Brien dokáže vyždímat to, co bude nutně potřebovat? Defenzíva je plná talentů a navíc ji vede J.J. Watt. 1(17)
19 Je lákavé tehle tým prostě škrtnout, le pokud se Colin Kaepernickovi bude dařit, mohou být lepší, než mnozí očekávají. A to navzdory odchodům do sportovního důchodu a ztrátě Jim Harbaugha, který dal přednost Michicagu.  (19)
20 Tom Coughlin dokáže předvést jako kouč velké věci i tehdy, když to od něj málokdo čeká. Může být taková i tahle sezóna?  2(18)
21 V obraně přetrvávají zásadní problémy, hlavně napadání quarterbacka. Zvláště po odchodu Junior Galetta. Jejich ofenzívu ale znovu nebude snadné přibrzdit. 1(22)
22 Jistě, obrana je solidní. A s LeSean McCoyem se chystají hodně běhat. Situace s quarterbacky je ovšem katastrofální. Mohli by za tohoto stavu vyhrát potřebných 10 až 13 utkání? 2(20)
23 Účinný pass rush si zajistili mega smlouvou s  Justin Houstonem. Ale jsem opravdu zvědavý, jestli jejich útok bude na patřičné úrovni. O-line vypadá zranitelně.  2(21)
24 Ofenzíva vedená Matt ryanem znovu zajistí prostřednictvím pasové hry potřebné body. Jenže co bude s obranou. Podaří se Dan Quinnovi ji zprovoznit? 1(23)
25 Defenzíva se postará o to, aby si své odehrála. V útoku máme jedno velké jestli. Jestli se dá do kupy O-line, můžeme útok považovat za nebezpečný. Ovšem - jestli. 1(24)
26 Mají přehršel mladých hráčů se zkušenostmi z loňské sezóny. Není od věci, že herně dospívají společně. Mohou dosáhnout na vyrovnanou bilanci? 1(25)
27 Pokud se zlepší Geno Smith, budou v tomhle žebříčku mnohem výše. Jejich obrana by mohla být hustá. 3(30)
28 Tohle je tým, který má velké plány, nicméně na jejich realizaci bude potřebovat ještě rok či dva. Jack Del Rio tu šanci chytí za pačesy, jeho obrana bude šlapat. 1(27)
29 Pokud je napadlo, že odpovědí by mohl být Josh McCown, trochu jim přeskočilo. To už spíš Johnny Manziel, pokud se mu podaří herně dospět, by mohl chytit kormidlo pevně do rukou. 1(28)
30 Fotbalový růst  Jameis Winstona bude bolestivý, ale skutečný problém tkví v kvalitě obrany. Kolem desátého weeku už ale mohou být týmem, se kterým nikdo nebude chtít hrát. 1(29)
31 O Marcus Mariotovi jsme toho od příchodu do týmu slyšeli hodně dobrého. Uvidíme, jak na tom je, když se kola roztočí naostro.  (31)
32 Tenhle rok je pro Robert Griffina III veledůležitý a stejně tak to může platit i pro Jay Grudena. Udělali dost pro to, aby byli konkurenceschoní? No, já si to nemyslím.   (32)
 

 

08.08.2015 04:32
 
buffalobills.com Oficiální stránky Buffalo Bills
wgr550.com Rádio - oficiální mediální partner Bills a Sabres
wkbw.com TV - Lokální tv stanice
wivb.com TV - Lokální tv stanice
buffalonews.com Tisk - Lokální tisk
democratandchronicle.com Tisk - Lokální tisk z Rochesteru
syracuse.com Tisk - Lokální tisk ze Syracuse
buffalorumblings.com Blog na informační platformě SB.nation
billswire.usatoday.com Celoplošný informační kanál
nfl.com Oficiální stránky NFL
espn.com Celoplošný informační kanál
cbssports.com Celoplošný informační kanál
foxsports.com Celoplošný informační kanál
bleacherreport.com Celoplošný informační kanál
rantsports.com Celoplošný informační kanál
scout.com Celoplošný informační kanál Scout.com
buffalowdown.com Informační portál Fansided SI.com
yardbarker.com Celoplošný informační kanál
nflgateway.com Celoplošný informační kanál
isportsweb.com Celoplošný informační kanál
rotoworld.com Celoplošný informační kanál NBC Sports
billsdaily.com Fanouškovské stránky
billsmafia.com Fanouškovské stránky
nysportsbiz.com Fanouškovské stránky
BUILDING THE HERD buildingtheherd.com Fanouškovské stránky
buffalowins.net Fanouškovské stránky
buffalobillsdraft.com Fanouškovské stránky
twobillsdrive.com Fanouškovské stránky, diskuzní fórum
billszone.com Fanouškovské stránky, diskuzní fórum
billsgab.com Fanouškovský blog
Billsbloggen billsbloggen.se Fanouškovský blog
seattleseahawks.blog.cz Spřátelený blog
giants.4fan.cz Spřátelený blog
minnesotavikings.cz Spřátelené stránky
NFL.CZ nfl.cz Stránky věnované NFL
ndfootball.cz Spřátelené stránky

 

 

01.08.2015 10:38
Dallas Cowboys

 

  New York Giants
 
Philadelphia Eagles
 
Washington Redskins
 
Chicago Bears
 
Detroit Lions

 

Green Bay Packers
 
Minnesota Vikings
 
Atlanta Falcons
 
Carolina Panthers

 
 
New Orleans Saints

 

Tampa Bay Buccaneers
 
Arizona Cardinals
 
San Francisco 49ers
 
Seattle Seahawks
 
St.Louis Rams

 

01.08.2015 05:32
Buffalo Bills

 

Miami Dolphins
 
New England Patriots
 
New York Jets
 
Baltimore Ravens
 
Cincinnati Bengals

 

Cleveland Browns
 
Pittsburgh Steelers
opravit
 
Houston Texans
 
Indianapolis Colts

 
 
 
Jacksonville Jaguars

 

Tennessee Titans
 
Denver Broncos
 
Kansas City Chiefs
 
Oakland Raiders
 
San Diego Chargers

 

 

23.12.2013 04:14

Zdravím Vás.

Pokusím se Vám popsat, jak došlo ke ztrátě formátování u .png obrázků (změna transparentního pozadí obrázků). V programování se nevyznám, vše tedy popíši laickými výrazy. I tak doufám, že by vám mohl popis pomoci. Před tabulkou vždy najdete popis toho, co jsem dělal. 

První tři tabulky popisují správný standardní postup. Další dvě tabulky ukazují situaci, ve které došlo ke ztrátě .png transparentního pozadí.

1.  Toto je první fáze práce. Překopíruji do tabulky tabulku z ESPN či jiného zdroje. V této fázi obsahuje řadu rušivých elementů, zejména odkazů.

.png obrázek s transparentním pozadím

American Football Conference

AFC EAST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
* -New England Patriots 12 2 0 .857 5-2 7-0 3-1 9-1 365 233 +132 W5
Miami Dolphins 9 5 0 .643 6-1 3-4 3-1 6-4 315 314 +1 W2
Buffalo Bills 7 7 0 .500 4-3 3-4 1-3 4-6 358 314 +44 W1
New York Jets 4 10 0 .286 1-6 3-4 1-3 3-7 242 358 -116 L1
AFC NORTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Pittsburgh Steelers 9 5 0 .643 4-2 5-3 3-1 7-3 341 276 +65 W5
Baltimore Ravens 8 6 0 .571 6-2 2-4 4-0 7-3 306 263 +43 W1
Cincinnati Bengals 5 8 1 .393 3-3-1 2-5 2-3 4-6 288 293 -5 L1
Cleveland Browns 0 14 0 .000 0-7 0-7 0-5 0-10 220 408 -188 L14
AFC SOUTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Houston Texans 8 6 0 .571 6-1 2-5 5-0 6-4 250 294 -44 W2
Tennessee Titans 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 340 323 +17 W3
Indianapolis Colts 7 7 0 .500 3-4 4-3 2-3 4-6 362 339 +23 W1
Jacksonville Jaguars 2 12 0 .143 1-6 1-6 1-3 1-9 260 359 -99 L9
AFC WEST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
x -Oakland Raiders 11 3 0 .786 5-2 6-1 3-2 8-2 377 336 +41 W1
Kansas City Chiefs 10 4 0 .714 5-2 5-2 4-0 7-3 319 274 +45 L1
Denver Broncos 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 299 258 +41 L2
San Diego Chargers 5 9 0 .357 3-4 2-5 1-4 4-6 366 366 0 L3

2.  Toto je druhá fáze práce. Tabulku je potřeba vyčistit a upravit. Začínám tím, že ji zbavím formátování.

.png obrázek s transparentním pozadím

American Football Conference

AFC EAST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
* -New England Patriots 12 2 0 .857 5-2 7-0 3-1 9-1 365 233 +132 W5
Miami Dolphins 9 5 0 .643 6-1 3-4 3-1 6-4 315 314 +1 W2
Buffalo Bills 7 7 0 .500 4-3 3-4 1-3 4-6 358 314 +44 W1
New York Jets 4 10 0 .286 1-6 3-4 1-3 3-7 242 358 -116 L1
AFC NORTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Pittsburgh Steelers 9 5 0 .643 4-2 5-3 3-1 7-3 341 276 +65 W5
Baltimore Ravens 8 6 0 .571 6-2 2-4 4-0 7-3 306 263 +43 W1
Cincinnati Bengals 5 8 1 .393 3-3-1 2-5 2-3 4-6 288 293 -5 L1
Cleveland Browns 0 14 0 .000 0-7 0-7 0-5 0-10 220 408 -188 L14
AFC SOUTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Houston Texans 8 6 0 .571 6-1 2-5 5-0 6-4 250 294 -44 W2
Tennessee Titans 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 340 323 +17 W3
Indianapolis Colts 7 7 0 .500 3-4 4-3 2-3 4-6 362 339 +23 W1
Jacksonville Jaguars 2 12 0 .143 1-6 1-6 1-3 1-9 260 359 -99 L9
AFC WEST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
x -Oakland Raiders 11 3 0 .786 5-2 6-1 3-2 8-2 377 336 +41 W1
Kansas City Chiefs 10 4 0 .714 5-2 5-2 4-0 7-3 319 274 +45 L1
Denver Broncos 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 299 258 +41 L2
San Diego Chargers 5 9 0 .357 3-4 2-5 1-4 4-6 366 366 0 L3

3. Toto je třetí fáze práce. Tabulku je potřeba zbavit odkazů a záložek

.png obrázek s transparentním pozadím

American Football Conference

AFC EAST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
New England Patriots 12 2 0 .857 5-2 7-0 3-1 9-1 365 233 +132 W5
Miami Dolphins 9 5 0 .643 6-1 3-4 3-1 6-4 315 314 +1 W2
Buffalo Bills 7 7 0 .500 4-3 3-4 1-3 4-6 358 314 +44 W1
New York Jets 4 10 0 .286 1-6 3-4 1-3 3-7 242 358 -116 L1
AFC NORTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Pittsburgh Steelers 9 5 0 .643 4-2 5-3 3-1 7-3 341 276 +65 W5
Baltimore Ravens 8 6 0 .571 6-2 2-4 4-0 7-3 306 263 +43 W1
Cincinnati Bengals 5 8 1 .393 3-3-1 2-5 2-3 4-6 288 293 -5 L1
Cleveland Browns 0 14 0 .000 0-7 0-7 0-5 0-10 220 408 -188 L14
AFC SOUTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Houston Texans 8 6 0 .571 6-1 2-5 5-0 6-4 250 294 -44 W2
Tennessee Titans 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 340 323 +17 W3
Indianapolis Colts 7 7 0 .500 3-4 4-3 2-3 4-6 362 339 +23 W1
Jacksonville Jaguars 2 12 0 .143 1-6 1-6 1-3 1-9 260 359 -99 L9
AFC WEST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Oakland Raiders 11 3 0 .786 5-2 6-1 3-2 8-2 377 336 +41 W1
Kansas City Chiefs 10 4 0 .714 5-2 5-2 4-0 7-3 319 274 +45 L1
Denver Broncos 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 299 258 +41 L2
San Diego Chargers 5 9 0 .357 3-4 2-5 1-4 4-6 366 366 0 L3

4. Nyní provedu konečné práce při upravování tabulky. Tady záleží na tom, co přesně chci tabulkou "říci". Konečná úprava může vypadat například takto:

.png obrázek s transparentním pozadím

American Football Conference

AFC EAST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
New England Patriots 12 2 0 .857 5-2 7-0 3-1 9-1 365 233 +132 W5
Miami Dolphins 9 5 0 .643 6-1 3-4 3-1 6-4 315 314 +1 W2
Buffalo Bills 7 7 0 .500 4-3 3-4 1-3 4-6 358 314 +44 W1
New York Jets 4 10 0 .286 1-6 3-4 1-3 3-7 242 358 -116 L1
AFC NORTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Pittsburgh Steelers 9 5 0 .643 4-2 5-3 3-1 7-3 341 276 +65 W5
Baltimore Ravens 8 6 0 .571 6-2 2-4 4-0 7-3 306 263 +43 W1
Cincinnati Bengals 5 8 1 .393 3-3-1 2-5 2-3 4-6 288 293 -5 L1
Cleveland Browns 0 14 0 .000 0-7 0-7 0-5 0-10 220 408 -188 L14
AFC SOUTH W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Houston Texans 8 6 0 .571 6-1 2-5 5-0 6-4 250 294 -44 W2
Tennessee Titans 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 340 323 +17 W3
Indianapolis Colts 7 7 0 .500 3-4 4-3 2-3 4-6 362 339 +23 W1
Jacksonville Jaguars 2 12 0 .143 1-6 1-6 1-3 1-9 260 359 -99 L9
AFC WEST W L T PCT HOME ROAD DIV CONF PF PA DIFF STRK
Oakland Raiders 11 3 0 .786 5-2 6-1 3-2 8-2 377 336 +41 W1
Kansas City Chiefs 10 4 0 .714 5-2 5-2 4-0 7-3 319 274 +45 L1
Denver Broncos 8 6 0 .571 4-3 4-3 1-3 5-5 299 258 +41 L2
San Diego Chargers 5 9 0 .357 3-4 2-5 1-4 4-6 366 366 0 L3

 

 
 

 

Záznamy: 481 - 489 ze 489
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9