Aktuality - 2015 August/Srpen

02.09.2015 06:03
 
PO 31.8.2015
Bills provedli první CUT a vyřadili prvních 12 hráčů. Zítra potřebují mít stav 75 hráčů v sestavě. Překvapivě se do týmu nevešel RB Fred Jackson, který do týmu přišel v roce 2006 jako nedraftovaný volný agent z malé univerzity Coe College. Během své plodné kariéry Jackson naběhal 5.646 yards a skóroval 30 touchdownů. Vždy si vedl jako příkladný sportovec, zastával pozici kapitána týmu. Toto rozhodnutí umožňuje hráči pokusit se o získání místa v jiném týmu. Hráči je letos 34 let a v sobotním utkání proti Pittsburghu se předvedl výborně. První snap a běh pro 41 yardů, o chvíli později TD.
Další hráči, kteří neprošli CUTem: CB Ross Cockrell, DE Michael Buchanan, DT Justin Hamilton, LB Andrew Hudson, T Tarren Jones, CB Ellis Lankster, S Kenny Ladler, S Wes Miller, G DJ Morrell, DE Cedric Reed a RB Ricky Seale.
Velice nepříjemné je vyřazení Ross Cockrella, kterého si Bills vybrali loni ve 4.kole draftu, ale hráč nebyl schopen se zlepšovat.
Bills potřebují vyřadit ještě 2 hráče, aby se dostali na požadovaných 75.
NE 30.8.2015 "Loni v tuhle dobu jsem vyšiloval. Ofenzíva hrála příšerně a jen občas měla světlejší chvilky, kdy hrála špatně. Neměli jsme ale zraněné. Letos je situace o mnoho odlišnější. V obou směrech. Ofenzíva naznačuje svůj potenciál, já to stále vnímám tak, že hraje o třídu lépe ofenzívní lajna. Ta jednak umožňuje chránit QB herně použitím běhové hry a druhak dává quarterbackům více času pro čekání na volného receivera. Opticky tedy ofenzíva vypadá silnější než loni. Je to také díky tomu, že první OL zůstává na hřišti občas i proti druhým a třetím obranám soupeře. Bohužel nemůžeme vůbec hovořit o žádné m sehrávání. Marodka je moc rozsáhlá.
A to je kapitola sama o sobě. Ztráty počítají i další týmy, ale u Bills se se zraněními doslova roztrhl pytel. V tomto utkání se zranili: Marcus Thigpen, který dostal těžký hit do boku a nedohrál. Marquise Goodwin dostal ránu do žeber a nedohrál. MarQueis Gray odkulhal a už se nevrátil do hry. Stefan Charles si poranil koleno, ale do zápasu ještě zasáhl. Tony Steward vybočení kolena MCL - minimálně měsíc mimo hru. Aaron Williams si poranil nohu, ale do zápasu se vrátil. Stephon Gilmore byl původně stažen ze hry kvůli otřesu mozku, ale později vyšlo najevo, že důvodem absence je zraněné rameno. Začíná mi to kazit náladu.
Potěšující stav panuje na pozici QB. Všichni 4 hráli dobře, ale prim hrál Tyrod Taylor. Nechci nic předjímat, ale myslím, že o starteru je asi rozhodnuto. V posledním utkání přípravy bude starterem Matt Simms. Zítra, vlastně dnes, oznámí Rex Ryan jméno startera pro první zápas sezóny. Média a fanoušci se jméno nedozví. Zůstane tajemstvím až do zápasu proti Colts. Není potřeba, aby se soupeř mohl v klidu připravit na konkrétního QB."
SO 29.8.2015
19  @ 43
PÁ 28.8.2015 Kteří hráči nenastoupí do zítřejšího utkání s Pittsburgh Steelers? Tady je jejich seznam:
WR Robert Woods
WR Sammy Watkins
WR Chris Hogan
WR Percy Harvin
CB Leodis McKelvin
CB Cam Thomas
RB LeSean McCoy
RB Boobie Dixon
CB Ross Cockrell
RB Bryce Brown
RB Karlos Williams
WR Deonte Thompson
Zdá se, že první tým ofenzívy se bude spoléhat hlavně na WR Marcuse Easleyho a také na TE Charles Claye.
ČT 27.8.2015 WR Sammy Watkins a RB LeSean McCoy byli oděni do dresů, ale v tréninku jsou stále ještě limitováni. WR Robert Woods oproti tomu trénoval s plnou zátěží.
Rex Ryan: "Kdybych sázel, nevsadil bych si na to, že Robert Woods v sobotu nastoupí. Nemyslím si, že Sammy Watkins bude hrát. Všichni tři QB si vyzkouší hru s první ofenzívou. Do utkání proti Pittsburghu nastoupí jako starter EJ Manuel. Deonte Thompson si něco udělal s nohou, v sobotu spíše nenastoupí."
ST 26.8.2015 Končí tréninkový kemp Bills v St. Johns College. Hráči zde odtrénovali poslední dávky. Percy Harvin se vrátil na hřiště a zapojil se do několika her. Trenéři vyslyšeli jeho přání a umožnili mu trénovat. Zranění RB, s vyjímkou Karlos Welliamse trénovali za lajnou se svým trenérem a s kondičním trenérem. McCoy vypadal při pohybu výborně, lehce došlapoval a nejevil známky zranění, které by ho limitovalo.
Aaron Williams měl problémy s kolenními vazy z nedělního tréninku, takže trénoval jen velice lehce. Charles Clay odešel z tréninku dříve s menším poraněním kolena, ale neodešel úplně ze hřiště. V sobotu v Pittsburghu by měl nastoupit.
Marcell Dareus se vrátil po krátké pauze do tréninkového procesu. Rex Ryan oznámil na tiskové konferenci, že starterem na pravém tacklu bude Seantrel Henderson. Matt Cassel trénoval s prvním týmem nejdelší dobu a kouč zatím nerozhodl, jaký jízdní řád bude mít rotace QB při sobotním zápase. Všichni tři QB ukázali dobré výkony.
ÚT 25.8.2015 Marcell Dareus změnil rétoriku:
"Všichni víme, co si myslí a víme, jak uvažuje tým," řekl Marcell Dareus Tyler Dunnovi z Buffalo News. "Chci být součástí Buffalo Bills. Chci se podílet na psaní nových kapitol historie. Zároveň je to ale byznys a musíme si projít vyjednáváním o smlouvě jako u kohokoliv jiného. Takže se pokusíme každý udělat to, co bychom měli a pohnout se kupředu."
Zároveň také připustil, že by byl ochoten podepsat franchise tag pro rok 2016.
Rex Ryan se vážně zamýšlí nad tím, zda ponechat v týmu Jordan Gaye pro zahrávání výkopů. Gay má velice silnou nohu a v této herní činnosti značně předčí Dan Carpentera. V minulé sezóně patřil k nejúspěšnějším hráčům co do počtu touchbacků.
Rex Ryan: "Karlos Williams a Percy Harvin budou oba připraveni zasáhnout do prvního zápasu sezóny. Co se týče Harvina, doufáme, že by mohl stihnout poslední přípravný zápas."
EJ Manuel řekl médiím: "Rád hraji pro buffalské fanoušky, líbí se mi, jak nás povzbuzují, jak za námi stojí. Mám to tu rád a rád bych tu i zůstal."
Bills zveřejnili informaci, že prodej sezónních permanentek dosáhl poprvé v historii klubu 60,000. Přesné číslo k dnešku je 60,102 permanentních vstupenek, čímž de facto stadión vyprodali. Prezident klubu Russ Brandon vydal prohlášení: "Držitelé Bills sezónních lístků jsou ti nejloyálnější nejvášnivější a nejoddanější fanoušci napříč NFL. Klub i všichni fanoušci s napětím a velkým nadšením očekávají sezónu 2015." 
PO 24.8.2015 "Připomínám - konečné rozhodnutí udělám až před zápasem s Indy," řekl Ryan na adresu kdo bude startujícím quarterbackem. Sportovní důvody či jakékoliv jiné. Smiřte se s tím. Není důvod jim to už teď říkat. Dokud to jméno po nás nebude chtít liga, není jediný důvod ho říkat."
Z hlediska strategie je to jednoznačně správné rozhodnutí, tak aby se Colts nemohli připravit na jednoho konkrétního z nich. Cassel, Taylor i Manuel jsou odlišní.
"Možná už to víme, ale proč bychom neměli využít toho, že jsou každý natolik jiný a umožnit soupeři se na jednoho konkrétního připravit? Ať se připravují na všechny tři - z naší strany to je rozumné rozhodnutí."
NE 23.8.2015 "Do druhého přípravného zápasu nezasáhl Matt Cassel a to bylo překvapivé. Takovou skutečnost můžeme vnímat všelijak, ale nejrozumnější názor asi je, že Cassel je určitá konstatní veličina, kterou není potřeba příliš ověřovat.
Oproti tomu nástup Tyroda Taylora očekávali fanoušci se zatajeným dechem. A v první řadě čekali, že přestane být druhým tailbackem týmu a začne se věnovat profesi quarterbacka. A k tomu skutečně došlo. V dostihu QB se Taylor patrně ujal vedení. Stínem utkání byla další zranění. Sledovat zápasy v přípravném období je skutečný očistec.
Marcell Dareus začíná, asi na povel svých agentů, trucovat a do hry o vysoký kontrakt zapojil média. Vyjádření pro The Buffalo News mohla být jinak formulována. Neumím si představit, že by naše vedení nechalo Dareuse odejít. So oder so ho udrží v týmu."
Jedním ze zraněných byl i WR Chris Hogan, který bude mimo hru až do začátku řádné sezóny."
SO 22.8.2015 Bills se vrátili zprátky do tréninkového procesu v St. Johns Fisher College. 6 hráčů se vrací na hřiště: Fred Jackson, Jimmy Gaines, Alex Carrington, Sammy Watkins, Marcus Easley, a Robert Woods. Netrénovali: LeSean McCoy, Chris Hogan, Percy Harvin, Boobie Dixon, Karlos Williams, Bryce Brown, Ross Cockrell, a také Jerome Felton. Rex Ryan řekl, že se zatím nerozhodl, který QB bude starterem v utkání proti Pittsburghu. Všichni tři quarterbackové se prostřídali v prvním týmu a Ryan poprvé přiznal, že nemůže vyloučit možnost, že by do sezóny tým šel se 3 QB. Andre Davis opustil hřiště se zatím nespecifikovaným zraněním.
Zdecimované řady wide receiverů potřebují posilu a tou se stává nedraftovaný volný agent WR Austin Willis. Willias, hráč Emporita State, byl na zkoušku v Oaklandu, ale Raiders ho propustili minulý týden.
PÁ 21.8.2015 V utkání proti Browns zaznamenali Bills další ztráty mezi WR. Marquise Goodwin a Chris Hogan si oba poranili kotníky po úspěšně odehraných hrách. Goodwin odešel po svých a měl by být v dohledné době v pořádku. Chris Hogan by měl být připraven do prvního utkání sezóny.
Rozhovory o nové smlouvě mezi Bills a DT Marcell Dareusem nyní uvázly. 25-ti letý hráč si nyní v posledním roce svého o rok prodlouženého kontraktu vydělá 8 mil. USD. DE Mario Williams si nyní ve čtvrtém roce šestiletého kontraktu/100 mil. USD přijde na 12,1 mil. USD. Dareus by chtěl být zaplacen stejně jako Ndamukong Suh, který za 6 let vydělá 114 mil. USD.
"Celé to ztěžují," říká Dareus podle Tyler Dunna z Buffalo News. "A já jsem z toho dost otrávený. Mám pocit, jako by mě tu ani nechtěli."
Pochopitelně Bills Dareuse v Buffalu chtějí, ale vše je otázkou ceny a na té se zatím nemohou s Dareusem shodnout. 
"Zatím čekáme. Vypadá to, že fanoušci a spoluhráči mě tu chtějí více než vedení." Podle Buffalo News nabídli Bills Dareusovi předběžný kontrakt na 6 let a 90 mil. USD. Dareus ale bude chtít sumu podobnou té, kterou dostal Suh v Miami. Nezapomínejme na to, že ho můžeme tagnout.
ČT 20.8.2015
11  @ 10
ST 19.8.2015 RB LeSean McCoy podstoupil vyšetření na magnetické rezonanci. Poškození vazů by nemělo zabránit tomu, aby nastoupil do otvíracího zápasu proti Colts. Na druhou stranu - neexistují žádné garance a procento recidívy je vysoké. 
Bills propustili CB Rod Sweetinga a TE Chris Manhertze. 
Bills podepsali DL Red Bryanta a RB Cierre Wooda. Bryant byl výběrem Seahawks ve 4.kole draftu 2008. Odehrál 71 zápasů, je specialistou na mortizaci běhové hry soupeře. Připsal si 143 tacklů, 4½ sacku, 2 intercepce. Krátce byl loni volným agentem, než podepsal Jaguars.
Wood je třetím zdravým RB pro zítřejší přípravný zápas. V roce 2013 byl nedraftovaným agentem, než se upsal Texans. Strávil také čas v přípravných kempech v  New England a Baltimoru. camps. 
ÚT 18.8.2015 Během společného tréninku s Browns se zranil první running back týmu LeSean McCoy. Vývoj nabral nečekaně rychlý spád. Špatné se změnilo v mnohem horší. Zatím čekáme netrpělivě na další zprávy.
Bills musí řešit situaci kolem running backů. Karlos Williams má zatím nespecifikované zdravotní potíže, ale vše naznačuje, že jsou vážnějšího rázu. Bills tedy propustili DE Erik Williamse a to již podruhé v této sezóně, přičemž obrátili pozornost na Ricky Sealese, který neuspěl při zkoušce v Kansas City jako volný nedraftovaný agent. Sealese podepsali.
Pass rushová velmoc Bills se náhle a zcela nečekaně zhroutila poté, co ze hry vypadli Ty Powell a Jairus Wynn se sezónu ukončujícími zraněními (LCA). Nezbylo než se poohlédnout po rychlé a dostupné náhraně. Bills se domluvili s LB Quentin Grovesem. Groves byl výběrem Jacksonville Jaguars v 2.kole draftu roku 2008 a má za sebou již 100 utkání v NFL (32 jako starter). Hrál již v 6 týmech NFL.
PO 17.8.2015 Bills podepsali CB Ellis Lankstera a propustili CB Lavelle Westbrookse, který byl podepsaný v minulém týdne. Lankster je pick Bills ze 7.kola draftu v roce 2009, ale od roku 2011 do roku 2014 hrál pro Ryana v NY Jets. Zaznamenal celkem 72 tacklů a 2 intercepce během 5 sezón v NFL.
 
Pokud Tyrod Taylor zahraje ve čtvrtek dobře, měl by být jmenován starterem Bills?
Yes
 67% 
No
 33%
Včetně nedělního tréninku tu je řada událostí:
Do hry se zapojil K Dan Carpenter. CB Leodis McKelvin si asi zkrátí pobyt na marodce a není vyloučeno, že by mohl zasáhnout do prvního utkání sezóny.
Podle všeho utrpěl velice vážné zranění LB Ty Powell - LCA a konec sezóny (byl odvezen ze hřiště v bolestech). Na boční lajně zkolaboval WR Marquise Goodwin, ale z tréninku odešel po svých. Kouč Ryan také vyprovodil z tréninku WR Chrise Hogana, který byl z velkého vedra vysílený. Se zdravotními problémy, zatím blíže nespecifikovanými, byl hospitalizován RB Karlos Williams.
Zápis ze společného tréninku s Browns:
Dá se říci, že na všech frontách dominovali Bills. Pořádná kočkovaná vypukla mezi clevelandským WR Marlon Moorem a naším LB Preston Brownem. Wide receiveři Bills zcela přehráli obranu Browns. Momentálně mají Bills zdravé jen 2 running backy, takže na této pozici trénoval proti Browns WR Marcus Thigpen. QB na obou stranách si vedli dobře, naši byli méně podnikaví, ale zároveň méně kazili.
Zdravotní stav těchto našich hráčů patrně neumožní jejich start v utkání s Browns. WR Sammy Watkins doufá, že by se mohl na hřišti objevit, ale připouští, že stoprocentně zdravý není a stále má bolesti. S WR Percy Harvinem budou Bills zřejmě mít velkou trpělivost a návrat na hšitě neuspěchají. RB Fred Jakson vynechá ještě minimálně jedno další utkání. G Richie Incognito má stále problémy s kotníkem a v příštím zápase se ještě neukáže. DL Alex Carrington má nespecifikované problémy, bude chybět. Další hráči na marodce: RB Anthony Dixon, CB Ross Cockrell, LB Jimmy Gaines.  
Fanoušci Buffalo Bills a Buffalo Sabres si budou moci pochutnat na novém pivu z pivovaru Southern Tier Brewing Company. Jméno piva bude One Buffalo a podle zakladatele pivovaru Phina DeMinka bude výsledkem spolupráce pivovaru s Pegula Sports Entertainment, bude kvalitní, osvěžující, poměrně silné - 4,8% alkoholu. Bude tedy odpovídat přibližně 12° pivu tady u nás.
NE 16.8.2015 "S prvním přípravným zápasem nejsem spokojen. Dvě věci byly zásadním způsobem důležité. V první řadě zranění: Zranili se Jarius Wynn a Corbin Bryant. Pro Jariuse Wynna skončila sezóna - LCA.
Naši quarterbackové se předvedli v dobrém světle. Matt Cassel hrál rychle přesně a na jistotu. Nejvíce jsme byli zvědavi na Tyroda Taylora. Nezklamal, proti dvojkové obraně Panthers předvedl pár ukázek své rychlosti a pohotovosti. V kapse bude muset být trpělivější alespoň natolik, aby dal šanci receiverům dostat se na pozice. EJ Manuel začal hrozně, ale končil velkolepě. Pod textem se můžete podívat na anketu, která je dlouhodobá. Po mnoha prohlášeních Rex Ryana dávám osobně 50% Matt Casselovi, 35% Tyrod Taylorovi a jen 15% EJ Manuelovi. Soutěž QB přestává být rovná, Cassel a Taylor začínají být upřednostňováni."
SO 15.8.2015
25  @ 24

od kámoše Paula Horna Jr.
PÁ 14.8.2015 Do utkání nastoupí také LB Ik Enemkpali.
Do hry by měli zasáhnout všichni 4 QB v pořadí: 1. Matt Cassel, 2. Tyrod Taylor, 3.EJ Manuel, 4. Matt Simms
Do zápasu nenastoupí několik klíčových hráčů Bills: DT Kyle Williamse zastoupí Corbin Bryant, K Jordan Gay odehraje za Dan Carpentera i part PK, při neúčasti RB Freda Jacksona a Anthony Dixona se předpokládá, že se do hry bohatě zapojí nováček Karlos Williams, Bryce Brown a také další nováček Bronson Hill.
Utkání bude zatěžkávací zkouškou pro cornerbacka nováčka Ronald Darbyho.
ČT 13.8.2015 Tyrod Taylor ukázal nejlepší formu mezi quarterbacky během večerního středečního tréninku. Matt Cassel trochu ustoupil ze své formy, kterou ukázal v úterý. EJ Manuel se představil jako QB pro třetí flek. Stefan Charles odkulhal z tréninku a Percy Harvin měl opušťák a na hřišti se neobjevil. WR Deonte Thompson dostal spoustu příležitostí hrát s prvním týmem. Bills se dnes přesouvají zpátky do Buffala, aby se připravili na zápas s Panthers.
LB IK Enemkpali přijel do St. Johns Fisher College dnes a prošel zdravotními testy. V poledne vystoupil s krátkým prohlášením: "Omlouvám se spoluhráčům ......atd. z týmu Jets. Jsem velice vděčný a šťastný, že jsem Bill. Těším se z příležitosti ukázat, že jsem dobrým spoluhráčem."
ST 12.8.2015 Bills si vytáhli z vyřazených hráčů NY Jets LB IK Enemkpaliho. Enemkpali byl výběrem kouče Rexe Ryana v 6.kole loňského draftu. Včera byl propuštěn z týmu Jets. Důvodem byl kázeňský přestupek (zlomil Geno Smithovi sanici v šatně, když se domáhal vrácení částky 600 USD). Loni odehrál za Jets 6 zápasů, připsal si 3 tackly. Plnil především roli hráče pro spectým a neočekává se, že by měl mít velkou šanci dostat se do obrany Bills. Ryan dostal podporu od Doug Whaleyho Enemkpaliho angažovat. Hráč by mohl nastoupit už v utkání proti Panthers. Incident v šatně Ryan neřešil, pouze vyjádřil podporu Enemkpalimu neutrálním vyjádřením, že o tom s hráčem zatím nemluvil, ale že ho zná a je to týmový hráč, kterému je potřeba dát příležitost.
Zároveň Bills vyřadili do zraněných Clay Burtona (waived/injured). 
Bills podepsali CB Lavelle Westbrookse, aby jim pomohl vyřešit nedostatek hráčů na této pozici při zranění Leodis McKelvina a Ross Cockrella. Westbrooks byl draftován v 7.kole týmem Bengals v roce 2014. Loni v létě se během přípravy zranil a byl vyřazen z týmu Cincinnati. Místuo v týmu získává na úkor WR Caleb Holleyho, který utrpěl v pondělí zranění kolenních vazů.
ÚT 11.8.2015 Zpráva z 10.dne:
Hry mezi quarterbacky nebyly dnes rozděleny spravedlivě stejným dílem, největší podíl získal Matt Cassel, následovaný Tyrodem Taylorem a posledních pár her dostal k dispozici EJ Manuel. Rex Ryan potvrdil, že dvojku za Casselem bude hrát Taylor. Bills trénovali několik situací s Taylorem coby mobilním QB a hra nevypadala marně. Cassel předváděl vyrovnanou, kvalitní hru. Manuel znovu selhal v základních herních činnostech. Richie Incognito je novým přírůstkem na IR a musí si dát odstávku na den či dva kvůli zraněnému kotníku. Aaron Williams se dostal zpátky na hřiště po zranění. Ross Cockrell bude muset vynechat 2-3 týdny pro zraněné koleno během sobotní scrimmage.
V tréninkovém kempu Bills zatím panuje velká nespokojenost s quarterbacky. Oproti tomu je tu několik hráčů, kteří velmi příjemně překvapili. Jedním z nich je defenzívní tackle Corbin Bryant. Rex Ryan oznámil, že do prvního přípravného utkání proti Carolina Panthers nastoupí jako startující quarterback Matt Cassel. Vůbec ho nevzrušuje, že v prvním neoficiálním depth chartu (sestavě), jsou všichni tři QB uvedeni jako číslo 1. V týmu došlo k první strkanici, když si WR Robert Woods a CB Stephon Gilmore vymněnili pár ran. Nic velkého.
PO 10.8.2015 Zpráva z 9.dne:
Bills jsou zpátky na hřišti v St. Johns Fisher College.  Kyle Williams odešel ze hřiště hřiště po srážce s RB Karlos Williamsem. Zranil si nohu a museli mu ji ošetřit a obvázat, než odešel do šatny. Diagnóza zní poranění čtyřhlavého svalu. Bude chybět 3-4 dny. Alex Carrington také vynechá pár dní po ráně do obličeje. Caleb Holley byl odnesen z hřiště poté, co utrpěl hranění nohy bez kontaktu s obráncem. Musí zatím zůstat mimo hru. Marquise Goodwina bolelo břicho a nemohl trénovat. Pár hráčů Bills se vrátilo do práce: Jarius Wynn, John Conner, Clay Burton a Deonte Thompson. Každý podle aktuálního limitu. Fred Jackson, Aaron Williams, Boobie Dixon, Jimmy Gaines, Ross Cockrell, Merrill Noel a BJ Larsen jsou nyní neaktivní. Seantrel Henderson zůstává starterem na pravém tacklu.
WR Justin Brown byl vyřazen na listinu zraněných hráčů (waived/injured). Naopak zpátky do týmu vzali DE Erik Williamse.
Bills se dohodli na prodloužení smlouvy s nickel cornerem Nickell Robeym. GM Doug Whaley vydal toto prohlášení: "Nickell Robey byl produktivním a spolehlivým corberbackem od okamžiku, kdy jsme ho v roce 2013 přivedli. Skládám poklonu našim skautům za nalezení hráče jeho kalibru mezi nedraftovanými volnými agenty. Od vstupu do NFL pracoval Nickell velice tvrdě a využil příležitosti, kterou dostal ve hře." Robey na stránkách týmu řekl: "Cítím se opravdu požehnaně. Věřil jsem klubu a Buffalo Bills věřili mně a tomu, že mám dost talentu. Našli jsme společnou řeč a strávím tu pár dalších let. Teď se mohu plně soustředit na fotbal."
NE 9.8.2015 Bill Polian byl uveden do Hall of Fame /fotbalové Síně slávy/ his evening a při svém proslovu zmínil několik hráčů Bills. Vyjádřil vděčnost za možnost působit v Bills, kterou mu poskytl pan Ralph Wilson. 
Zpráva z 8.dne (1.scrimmage):
Podle očekávání měla ofenzíva velké problémy posouvat hru, získávat první downy a eventuálně bodovat. Poločas skončil bez bodů a žádný z quarterbacků neoslnil.  EJ Manuel končil 5-11 pro 104 yardů a touchdown,  Matt Cassel 2-6 pro 27 yards a Tyrod Talor končil 8-13 pro 77 yardů. Bryce Brown několikrát výborně běžel, ale pak opět fumbloval na konci drivu. Jordan Gay kopal 1-3 pokusy o field góly, netrefil z 44 a 48 yardů. Ross Cockrell utrpěl zranění kolena, ale věří, že by nemělo být vážné,  LaSean McCoy hrál zřídka a tahaly ho podkolenní vazy. Po scrimmage kouč 5yan řekl, že Cassel by patrně mohl být startujícím QB proti Carolina Panthers v prvním předsezónním zápase. Ryan vyjádřil velké rozčarování nad Brownovým fumblem a také potvrdil, že pravý tackle Seantrel Henderson odvedl výbornou práci.
SO 8.8.2015 Zpráva ze 7.dne:
Bills se pustili do pár tacklů natvrdo a naživo během letošního kempu a začali přípravu na sobotní - pro nás nedělní scrimmage, která začne o půlnoci našeho času ze soboty na neděli oproti původně plánovanému začátku v jednu hodinu v noci. Defenzíva dominovala na lajně proti ofenzívě znatelně, ale pár úspěchů si připsali EJ Manuel a Tyrod Taylor, když předvedli druhý den po sobě zajímavý výkon. Matt Simms zazářil a to šel proti prvnímu týmu defenzívy.  Rex Ryan řekl po tréninku, že není schopen zatím rozhodnout, kdo bude startujícím quarterbackem a to zřejmě až do chvíle těsně předcházející prvnímu zápasu sezóny proti Colts. Percy Harvin měl den pauzy a po náznaku zranění odpočíval také Sammy Watkins. Bohužel Fred Jackson si natáhl kolenní vazy a léčení zranění zabere 2 týdnye. Ron Brooks utrpěl menší zranění nohy, ale pro scrimmage by měl být v pořádku. Ryan také sdělil, že do scrimmage nastoupí všichni zkušení hráči.
PÁ 7.8.2015 Zranění Anthony Dixona je liminující, takže se Bills rozhodli doplnit stav na pozici RB. Podepsali hráče Eastern Michigan Bronsona Hilla coby nedraftovaného volného agenta. Jeho výsledky ve 42 kariérních utkáních budí respekt: 2.357 yardů, 11 touchdownů při celkem 421 pokusech. 
Ve stejnou dobu Bills propustili DE Erika Williamse.
Zpráva z 6.dne:
Quarterbackové si připsali velmi dobrý den. Ve všech směrech to byl nejlepší den pro EJ Manuela. Tyrod Taylor pokračuje v postupném zlepšování se. Matt Cassel je vyrovnaný, ale výkony neoslňuje. První tým ofenzívy znovu sváděl boje s druhým týmem defenzívy. Sammy Watkins opustil hřiště záhy po začátku tréninku kvůli bolestem kyčelního kloubu. Očekává se ale, že by měl být v pořádku. Cyrus Kouandjio se vrátil do procesu na pár her, začíná pomalu po zranění kolena. Rex Ryan upozornil, že Leodis McKelvin bude mimo hru celou přípravu kvůli zraněnému kotníku. Hrát by mohl v speciální botě s vystýlkou, ale i tak se dá očekávat, že mu začátek sezóny uteče. LeSean McCoy se připojil k trénujícím a v některých fázích trénoval naplno. Kyle Williams odehrál pár her na pozici TE.
Mike Pouncey, centr Miami Dolphins, řekl pár hezkých slov o guardovi Bills Richie Incognitovi: "Když jsem přišel jako nováček, vzal mě do ochrany pod své křídlo. Hodně jsem se od něj o hře naučil, včetně toho, jak být profesionál. Jde správným směrem. Vyrazí na hřiště a vydá ze sebe všechno. Má výdrž. Postrádám ho tu. Opravdu si přeji, aby se mu tento rok dařilo."
ČT 6.8.2015 Zpráva z 5.dne:
Cyrus Kouandjio a Jairus Wynn nemohou trénovat kvůli tranění kolena. Rex Ryan řekl, že si nemyslí, že by tato zranění měla být příliš vážná, ale opatrnost je na místě. Zároveň Ryan vysvětlil, proč se do tréninku nezapojil v plné míře running back LeSean McCoy - má problémy s nakopnutým palcem - zranění není vážné. V sobotní scrimmage by měl být na hřišti. 
Dixon bude mimo přibližně měsíc. Ryan to oznámil během dnešního tréninku s dodatkem, že má zraněný lýtkový sval. Tight end Chris Manhertz se vrátil na hřiště a byl převeden do aktivního stavu z PUP listiny. Netrénovali: Andre Davis, Caleb Holley, Tobais Palmer, BJ Larsen, John Conner, a Clay Burton.
Greg Roman začal pracovat na herních variantách. Ofenzíva prvního týmu se utkala s defenzívou druhého týmu a slavila větší úspěch, než se čekalo.Tyrod Taylor měl nejlepší den kempu a byl završen dalekonosnou přihrávkou na Marquise Goodwina pro touchdown. Běhová hra se dařilo a Rex Ryan řekl, že má ten nejobsáhlejší playbook v dějinách ligy, co se běhové hry týče. Charles Clay si nakonec také připsal pár přihrávek svým směrem, Mario Butler zaznamenal další chycenou intercepci.
ST 5.8.2015 Kouč Rex Ryan navštívil baseballový zápas Toronto Blue Jays proti Minnesota  Twins. Ryan v Torontu vyrůstal, protože jeho matka byla profesorkou na University of Toronto. Ryan se zamiloval do hokejové hvězky Darryla Sittlera, fandil Toronto Maple Leafs a když v roce 1977 Blue Jays vstupovali do ligy, šel za školu, aby mohl navštívit jejich inaugurační zápas na Exhibition Stadium.
Zpráva ze 4.dne
Bills trénovali před plnými tribunami na St. Johns Fisher College. Sammy Watkins trénoval přesně to, co od něho budeme očekávat - tvořil hru. LeSean McCoy se objevil jen krátce a s týmem netrénoval. Antony Dixon opustil trénink dříve kvůli nespecifikovanému zranění. Fred Jackson hrál více než Dixon a McCoy a vedl si velice dobře. S prvním týmem ohehrál pár her Seantrel Henderson na pravém tacklu. EJ Manuel zažil velmi dobrý den a po dalším pomalejším začátku několikrát velmi přesně našel své spoluhráče. Taylor ukázal zatím nejlepší hod od začátku kempu, kdy na dálku našel prudkým hodem přesně ruce Watkinse. RB Bryce Brown fumbloval a to je pro něj hrozná zpráva. Caleb Holley byl vypuštěn ze hry před koncem tréninku, moc se mu nedařilo. Do tréninku se nezapojili  Leodis McKelvin, Dan Carpenter, Chris Manhertz, Cam Thomas, John Conner, B.J. Larsen, a Clay Burton.
ÚT 4.8.2015 Bills posílili o cornerbacka Merrilla Noela. Jedná se o re-signing hráče, který byl s týmem v květnu, ale po 6 týdnech byl propuštěn. Bills potřebují do tréninkového procesu hráče za zraněného Leodis McKelvina. Roster je nyní na 90-ti členném limitu.
Padlo rozhodnutí ve věci trenéra Aarona Kromera. Nedostane plat za 6 utkání řádné sezóny. V klubu nadále zůstává a to je nejlepší řešení pro uklidnění situace.
Zpráva ze 3.dne:
FB John Connor opustil hřiště dříve s bolestmi podkolenních vazů. Trenér Rex Ryan oznámil, že Connor bude ze hry zhruba týden. WR Marcus Thigpen má stejné zdravotní problémy, ale předpokládá se, že bude v pořádku. CB Leodis McKelvin řídil golfový vozík a BJ Larsen a Clay Burton zůstávali mimo hru a v aktivní části rosteru. Žádný z QB se nepředvedl v dobrém světle.  EJ Manuel byl pravděpodobně nejslabším ze všech čtyř našich QB. Tradičně selhával v přesnosti hodů a špatně a nevčasně předával míč. Eric Wood se na centru také párkrát nevyznamenal.
PO 3.8.2015 Zpráva ze 2.dne:
Tohle byl další ze špatných dnů pro naše quarterbacky. EJ Manuel dostal příležitost nastoupit s prvním týmem a opět zhavaroval na přesnosti. CB Leodis McKelvin zůstal za lajnou a Rex Ryan potvrdil zprávu, že má bolesti v kotníku, který mu byl operován během offseason.  Rookie Ronald Darby pokračoval v přehlídce výborných výkonů a nezdá se úplně nemožné, že by mohl McKelvina v případě nouze nahradit po dobu McKelvinovi nemohoucnosti. Další nováček - John Miller párkrát vynechal hru (také kvůli kotníku), ale měl by být v pořádku. Seantrel Hendrson nastupoval strídavě v prvním týmu a boj o pozici startera je otevřený. DL BJ Larsen a TE Clay Burton zůstávali mimo hru.
NE 2.8.2015 "Roger Goodell potvrdil verdikt čtyřzápasového distance pro quarterbacka Patriots Toma Bradyho. A myslím si, že NFL udělala chybu. Brady je podvodník, nikdo na světě o tom nepochybuje. Bez důkazů mu ale nelze vystavit tak přísnou stopku. A důkazní zpráva nemůže být bohužel považována za relevantní. Na to je příliš průstřelná.Tenhle případ ještě bude mít dohru. Trest se nyní posunul z původního poručení pravidel na stěžejní neposkytnutí spolupráce při vyšetřování. A to je zádrhel. NFL ho přestává v očích fanoušků trestat za podvod, ale začíná ho trestat za obcházení obstrukcí. Hráč, kterého vzývají jako svůj vzor milióny fanoušků je bezpáteřní člověk a pochybením NFL se stává trýzněnou obětí pro každého, kdo je pohodlný myslet." 
SO 1.8.2015 Bills si vynárokovali OT Terren Jonese z vyřazených hráčů Tennessee. Loni odehrál jedno utkání za Titans. Původně byl podepsán týmem Falcons jako nedraftovaný volný agent v roce 2013. Nyní mají Bills v rosteru 5 tacků a v 90-ti členném týmu před cuty mají zatím ještě jedno volné místo.