Aktuality - 2015 December/Prosinec

08.01.2016 07:33
 
PÁ 1.1.2016
ČT 31.12.2015 Terry Pegula v krátkém prohlášení svým jménem a jménem Kim a Russ Brandona vyjádřil podporu trenérovi Rex Ryanovi a GM Doug Whaleymu.
Zdůrazil, že majitelé, vedení, hráči a fanoušci nemohou být v žádném případě spokojeni s výsledkem Bills v sezóně a je velkým zklamáním pro všechny.
Další důkaz toho, jak úžasné majitele v osobách Kim a Terry Pegulových tým Bills má.
ST 30.12.2015 Bills přetáhli další dva hráče na IR list před utkáním s Jets. TE Charles Clay a CB Ron Brooks nebudou hrát, takže tým uvolnil místo pro jiné hráče, které může nyní na jejich úkor aktivovat.
Trenéři neztrácí naději, že by mohl nastoupit rookie Ronald Darby, jehož zdravotní stav se nyní rychle lepší (šlachy). Doplnění týmu by mohlo být realizováno těmito hráči: CB Merril Noel a CB Sammy Seamster a také TE Blake Annen a TE Jacob Maxwel.
ÚT 29.12.2015 Rex Ryan informoval o situaci v týmu média:
Marcus Easley utrpěl trojnásobnou zlomeninu kolena. Vážné zranění může ohrozit další kariéru hráče, ale v tomto smyslu se Ryan vyjádřil optimisticky a očekává, že Easley bude součástí týmu v příští sezóně.
Marcel Dareus - překvapivě by mohl nastoupit do utkání proti Jets. Cítí se lépe a pokud bude moci alespoň omezeně trénovat, rád by se se sezónou rozloučil na hřišti mezi spoluhráči.
LeSean McCoy - jeho start je nejistý. Výron v koleni není vyléčen a vzhledem k tomu, že v utkání ve skutečnosti o nic nejde, bude si ho léčit.
Charles Clay - trenéři ho nechají sedět kvůli zranění zad.
Ronald Darby - zdravotní stav se zlepšil natolik, že hráče do osobního krytí wide receiverů soupeře zřejmě bude moci nasadit.
Bacarri Rambo - je mimo hru kvůli zraněním kolena a ramena, zastoupit by ho měl Jonathan Meeks.
Rex Ryan se ohradil proti vyjádření Bills Poliana, který řekl že O-line Bills je přestárlá a není dostatečně fyzicky zdatná. Kouč také řekl, že running back Mike Gillislee si svými dosavadními výkony zasloužil místo v týmu pro příští sezónu.
WR Percy Harvin byl operován a stojí před rozhodnutím, zda neukončit svou kariéru hráče NFL.
QB Tyrod Taylor dostal před posledním zápasem sezóny neběhat do rizika a nepřivodit si v utkání, ve kterém o nic nejde zbytečné zranění.
John Miller - pokud nebude schopen nastoupit, pro ofenzívu Bills bude znamenat jeho neúčast velkou ztrátu. Obnovené zranění kotníku ho ale velmi limituje.

Kouč pochválil A.J.Tarpleyho, musí ovšem na sobě tvrdě pracovat a výkonnostně růst.
Napříč ligou se začala šířit fáma, že by měl být posunut výkop nedělního zápasu s Jets. Dnes bylo NFL znovu zdůrazněno, že k žádné úpravě času nedojde a začátek utkání zůstává na 13té hodině (to jest 19té hodině SEČ)
PO 28.12.2015 Zranění ze zápasu s Cowboys: 
Marcus Easley utrpěl vážnější poranění nohy při pokrývání puntu ve druhé čtvrtině zápasu. Byl odvezen na vozítku ze stadiónu ve velkých bolestech. Start v posledním zápase sezóny je vyloučen.  
Marcel Dareus si vysloužil zranění ramene, zpočátku byl veden jako spíše ano do hry, později odešel do šaten se statusem 50-50 a ve zbytku utkání už se na hřiště nevrátil.
John Miller si ve druhé půlce hry obnovil své zranění kotníku.
Manny Lawson si poranil pravou paži v poslední části hry a do zápasu už se nevrátil.
NE 27.12.2015
Gameday
6 @ 16
SO 26.12.2012
hráč Pos zranění Game Status
LeSean McCoy RB koleno ne
Nigel Bradham LB kotník ne
Charles Clay TE záda ne
Ron Darby CB tříslo 50-50
Bacarri Rambo S koleno spíše ano
Karlos Williams RB rameno spíše ano
Eric Wood C rameno spíše ano
John Miller G kotník spíše ano
Walter Powell WR kyčel spíše ano
Mario Williams DE ruka spíše ano
Stefan Charles DT rameno spíše ano
Boobie Dixon RB koleno spíše ano
Ron Brooks CB šíje spíše ano
PÁ 25.12.2015 Na přetřes přišla možnost zapojit znovu do vedení klubu architekta úspěšného týmu z 90-tých let Billa Poliana. 
Nigel Bradham, LeSean McCoy, Ronald Darby, a Charles Clay netrénovali a s největší pravděpodobností do zápasu proti Cowboys nezasáhnou. Rex Ryan řekl, že McCoy hrát nebude určitě. Clay, Bradham, a Darby trénovali s omezeními a to i na Štědrý den.
ČT 24.12.2015 LeSean McCoy netrénoval.
Bacarri Rambo netrénoval.
Ron Brooks trénoval naplno a měl by po otřesu mozku už do utkání nastoupit po úspěšném absolvování testů do protokolu o otřesu mozku. Charles Clay by měl tento week do utkání už nastoupit, trenéři ho již stáhli z listu zraněných hráčů.
Stefan Charles, John Miller, Karlos Williams, Nigel Bradham, Walt Powell, Eric Wood, Boobie Dixon, a Ronald Darby - ti všichni trénovali s omezeními.
LeSean McCoy byl nominován do utkání Pro Bowl, které se uskuteční 31.ledna na Havaji. Je jediným nominovaným hráčem Bills a jeden ze šesti RB. Jedná se o jeho čtvrtou účast /také v letech:  2011, 2013 a 2014/. Richie Incognito, Marcel Dareus, Eric Wood, a Tyrod Taylor jsou registrováni jako alternativa /náhradníci/.
ST 23.12.2015 Buffalo Bills provedli několik změn v sestavě kvůli řadě zranění, která je sužují. Tým aktivoval 3 hráče z practice squadu a jednoho hráče podepsal, tři jiné hráče umístil do IR.
WR Robert Woods a LB Randell Johnson byli umístěni do IR. Dále pak byl OT Seantrel Henderson zapsán na Non Football IL kvůli Crohnově chorobě a tím pro něho skončila sezóna.
Tým propusil WR Marcus Thigpena.
Tato čtyři místa byla rychle zaplněna: do sestavy se dostali tři wide receiveři a jeden defenzívní tackle.
WR Dezmin Lewis byl naším pickem ze 7.kola draftu.
WR Walter Powell aktivován z PS.
DT Jerel Worthy aktivován z PS.
WR Greg Salas bylo podepsán. Salase zná Ryan z týmu Jets. V přípravě si počínal velice dobře v týmu Lions, ale v utkání proti Bills si poranil koleno
Tým Bills také zaplnil uvolněná místa v PS.
Přišel QB Zac Dysert (výběr ze 7.kola týmem Broncos v roce 2013, trénoval také v Bears a Texans).
Dále:
Přišel TE Jacob Maxwell, který před sezónou trénoval s Lions jako nedraftovaný free agent  2014. Trénoval také s Bears a Dolphins.
Odešel Marcel Jensen, kterého podepsali Redskins.
ÚT 22.12.2015 Rex Ryan upřesnil situaci kolem zraněných hráčů:
WR Robert Woods - utržil těžké zranění třísel a v posledních dvou utkáních bude určitě chybět. Během týdne bude převeden do IR a z practice squadu bude aktivován WR Dezmin Lewis. V souvislosti s Lewisem také zazněla myšlenka, že se Ryan bude snažit v posledních 2 zápasech zapojit do hry co nejvíce mladých hráčů, ale nikoliv na úkor výsledků utkání.
Anthony Dixon má velké bolesti kolena z utkání proti Redskins.
Stefan Charles má pohmožděné rameno.
LeSean McCoy podstoupil vyšetření na magnetické rezonanci a Adam Schefter z ESPN přinesl informaci, že McCoy má potrhané boční kolenní vazy. Očekává se, že v utkání proti Dallasu hrát nebude, ale existuje možnost, že by se mohl objevit na hřišti v posledním utkání sezóny proti Jets. Hodně bude záležet na tom, zda se trenéři rozhodnou riskovat jeho start.
Nigel Bradham určitě hrát nebude, léčení kotníku se potáhne.
Oproti tomu zraněný kotník John Millera se lepší a guard zřejmě bude v sestavě pro zápas s Cowboys.
Randell Johnson utrpěl také výron kotníku a to bude patrně konec sezóny.
Aaron Williams - konec sezóny.
Chris Hogan má pohmožděné zápěstí, ale hrát by měl.
Charles Clay má šanci se dostat na hřiště už tento víkend, což by naší ofenzívě velice pomohlo.
PO 21.12.2015 Zranění ze zápasu s Redskins:
LeSean McCoy po tvrdé ráně na levé koleno musel opustit hřiště a do zápasu se už nevrátil. Do příštího zápasu by ale měl být fit, protože zranění není příliš vážné.
John Miller - musel odejít ze hry poté, co si obnovil zranění kotníku. Pokoušel se hrát, ale zraněnou nohu nemohl zatížit vahou.
Stefan Charles - byl ve čtvrté částí hry těžce otřesen po ráně do hlavy
Robert Woods - poranil si koleno a do hry se nevrátil. Podle prvních informací je zranění vážnější.
Randell Johnson utrpěl zranění a do zápasu se nevrátil.
Anthony Dixon byl ve druhé části hry těžce otřesen, ale plochu opustil po svých.
NE 20.12.2015
Gameday
25  @ 35
SO 19.12.2015

NE
Charles Clay – záda
Nigel Bradham – kotník
Ron Brooks – šíje, otřes mozku
Seantrel Henderson – nemoc

50-50
RB Karlos Williams – rameno
S Bacarri Rambo – koleno
DE Mario Williams – nemoc

Spíše ano
FB Jerome Felton – záda
G John Miller – kotník
WR Robert Woods – kyčel
LB Preston Brown – šlachy

PÁ 18.12.2015 G John Miller, WR Robert Woods, LB Preston Brown a FB Jerome Felton budou hrát. Stejně tak nastoupí také DE Mario Williams. O RB Karlos Williamsovi se rozhodne až těsně před zápasem.
ČT 17.12.2015 Rex Ryan oznámil, že Mario Williams dorazil ve středu na poradu k kouči a seznámením se s herním plánem, ale netrénoval kvůli nemoci.
Netrénoval naplno ani Bacarri Rambo, který si obnovil zranění kolena. Trenéři ujišťují, že k dispozici budou hráči, kteří jsou nyní vedeni na listině zraněných: FB Jerome Felton, WR Robert Woods a LB Preston Brown.
TE Charles Clay hrát nebude.
OT Seantrel Henderson také netrénoval a jeho účast v utkání je prakticky vyloučena.
ST 16.12.2015 Poslední zprávy týkající se zdravotního stavu ofenzívního tackla Seantrel Hendersona není vůbec potěšitelná: podle vyjádření reportérů z deníku Buffalo News se potýká s Crohnovou chorobou, která se léčí za pomoci aplikace kortikosteroidů. Hráč ztratil již 10 kg na svalové hmotě. Musel být hospitalizován na philadelphijské klinice. Bills vážně uvažují o převedení hráče do IR do konce této sezóny. Pochopitelně nyní není schopen trénovat.
Další hráči, kteří dnes netrénovali jsou:
Charles Clay a Mario Williams.
Status Clay se bude měnit den ode dne. Williams by zatím teoreticky neměl být do nedělního utkání proti Redskins trenérům k dispozici. Stále se potýká s nemocí a "cítí se oslabený".
Ron Brooks trénoval, ale s omezeními. Dosud neprošel protokolem o otřesu mozku.
Nigel Bradham by mohl být k dispozici. Podle vlastního vyjádření se již cítí za 75-80% dobře. 
ÚT 15.12.2015 Rex Ryan ke zraněným hráčům:
CB Stephon Gilmore ve zbývajících třech utkáních už nenastoupí. Je to další velká ztráta pro tým.
LB Nigel Bradham by mohl být v týmu již v utkání proti Redskins, což je potěšitelná zpráva, neboť žádná z náhrad nezafungovala dobře.
RB Karlos Williams je zatím mimo hru, ale jeho zdravotní stav se zlepšil. Existuje šance, že by mohl do zápasu nastoupit. Rozhodne se v sobotu.
TE Charles Clay si poranil zádové svalstvo vážněji, než se na první pohled zdálo. O jeho zápasové účasti se také rozhodne až v sobotu.
OT Seantrel Henderson je znovu nemocný, ale trenéři jsou optimističtí, co se týče jeho zdravotního stavu.
S  Aaron Williams podle slov Ryana do utkání určitě ještě nezasáhne.
PO 14.12.2015 Zranění ze zápasu s Eagles:
Charles Clay opustil hru v první čtvrtině zápasu se zraněnými zády
NE 13.12.2015
Gameday
20  @ 23
SO 12.12.2015

Zranění

NE
RB Karlos Williams – rameno
CB Ron Brooks – otřes mozku/ šíje
CB Stephon Gilmore – rameno
LB Nigel Bradham – kotní

50-50
RG John Miller – kotník

PROBABLE
WR Chris Hogan – koleno
TE Charles Clay – koleno
DE Mario Williams – ruka
OT Seantrel Henderson – nemoc

PÁ 11.12.2015 Hráči:  Karlos Williams, Ron Brooks, Stephon Gilmore a Nigel Bradham budou podle očekávání neaktivní v utkání proti Eagles.
Seantrel Henderson trénoval druhý den po sobě, ale nastupoval s druhým týmem, zatímco Jordan Mills trénoval s prvním týmem na pozici pravého tackla. Na pravé straně se také očekává návrat guarda John Millera.
Buffalo Bills umístili LB Tony Steward do injured reserve až do konce této sezóny. Utržil vážné zranění zad v utkání proti Texans. Tým zároveň aktivoval A.J. Tarpleyho z practice squadu. Tím se uvolnilo místo v PS, ve skutečnosti 2 a Bill je neprodleně zaplnili, když podepsali C Ronald Patricka a TE Marcel Jensena. 
ČT 10.12.2015 Aaron Williams se vrátil do práce, začal znovu trénovat. Hráč přiznal, že zranění bylo tak vážné, že se rozmýšlel o odchodu do sportovního důchodu a také lékaři viděli možnost jeho návratu na trávník 50 na 50. Jakmile bude v lepším stavu, okamžitě bude plně aktivován. Pro zápas ve Philadelphii to určitě neplatí. Budeme si muset počkat. 
ST 9.12.2015 Bills propustili výborného blokaře, ale jednoho z nejtrestanějších hráčů v dresu Buffala, TE Matthew Mulligana a připsali na soupisku TE Nick O'Learyho z practice squadu. Objevila se totiž řada spekulací o tom, že na hráče, kterého Bills vydraftovali v šestém kole letošního draftu, si brousí zuby některé týmy. Mulligan měl některé velice dobré momenty v billské dresu, například v posledním zápase na sebe skvěle natáhl obránce při překřížení routy s Charles Clayem a tím umožnil zaskórovat rozhodující touchdown zápasu.
ÚT 8.12.2015 Rex Ryan se vyjádřil ke zraněným hráčům:
Stephon Gilmore, Ron Brooks, a Tony Steward jsou zraněni a konkrétnější informace o jejich zdravotním stavu budeme dostávat průběžně během týdne.
V každém případě už nyní můžeme s radostí poznamenat, že zranění Gilmora není takové, že by pro něho měla skončit předčasně sezóna. Ryan také poznamenal, jak je rád, že máme k dispozici CB Leodis McKelvina, který může okamžitě nastoupit na místa Gilmora.
Kouč také řekl, že Nigel Bradham bude v dalším utkání zřejmě opět absentovat.
John Miller zůstane mimo hru určitě.
Měli by se ale vrátit Seantrel Henderson a Karlos Williams.
Aaron Williams ještě stále není schopen začít s tréninkem a není ani pravděpodobné, že by měl být na konci tohoto týdne aktivován. Kouč Ryan přiznal, že šance Aaron Williamse na návrat v této sezóně je zhruba 50%. 
Kouč také potvrdil, že navzdory mnoha zaváháním place kickera Dan Carpentera, neuvažuje o tom, že by se tým rozhlížel po novém PK. Carpenter má nadále plnou důvěru trenérů.
Ryan potvrdil, že do města přijel jeho bratr Rob, který byl vyhozen z pozice defenzívního koordinátora týmu NO Saints. Podle vyjádření Ryana není vyloučeno, že by Bills mohli použít Roba coby konzultanta před blížícími se zápasy s týmy z národní konference. 
PO 7.12.2015 Zranění ze zápasu s Texans: 
Stephon Gilmore odešel ze hřiště v druhé půlce utkání kvůli zranění ramene. Už se nevrátil. 
LeSean McCoy se musel podrobit zkoušce na otřes mozku a mohl se vrátit zpátky do hry na začátku druhé půle zápasu.
Tony Steward - zranění zad, hřiště opustil ještě v prvním poločase.
Ron Brooks utrpěl zranění ramene v posledních minutách utkání. Zítra se podrobí vyšetření na magnetické rezonanci. 
NE 6.12.2015
Gameday
21 @ 30
SO 5.12.2015

NE
RB Karlos Williams – rameno
LB Nigel Bradham – kotník
G John Miller – kotník

spíše ne
OT Seantrel Henderson – nemoc

spíše ano
DE Mario Williams – noha
WR Marcus Easley – otřes mozku
S Bacarri Rambo – koleno
QB Tyrod Taylor – rameno na házecí ruce
OT Cordy Glenn – záda

PÁ 4.12.2015 O-lineman, guard Ryan Groy se posunul vzhůru v depth chart a pro utkání proti Texans byl aktivován.
RB Karlos Williams hrát v neděli skoro určitě nebude. Rozhodne sobota. Tým už aktivoval z PS running backa Mike Gillesleeho. V týmu bylo potřeba pro něj vytvořit místo a z týmu byl propuštěn OL Gabe Ikard.
S Bacarri Rambo se vrátil do tréninku, zatím omezeného. Koleno drží. Ohledně jeho startu panuje střídmý optimismus.
DE Mario Williams sice není připraven na 100% ale podle slov kouče Ryana bude na hřišti v neděli v utkání proti Texans.
RT z naší pošramocené O-line Seantrel Henderson znovu nemohl trénovat a je nepravděpodobné, že by nastoupil do zápasu proti Texans. Mimo trénink je kvůli nemoci již třetí den. Jeho místo zaujme Jordan Mills. Bude si muset umět poradit s JJ Wattem, který sice také netrénuje kvůli bolestem v oblasti třísel, ale podle vyjádření kouče Bill O´Briena určitě nastoupí.
ČT 3.12.2015 Mario Williams se už vrátil do tréninku a vypadal velice dobře, odpočinutý a v lepší formě. Trénoval také WR Marcus Easley. Easley trénoval s omezeními.
Mimo trénink zůstal safety Bacarri Rambo, který má poraněné koleno.
Částečně polykal tréninkové dávky G/LT Cordy Glenn, který má nepřestávající problémy se zády.
Další hráč ofenzívní lajny RT Seantrel Henderson byl mimo dění kvůli nemoci a je velmi pravděpodobné, že nebude moci nastoupit do zápasu proti Texans.
Karlos Williams také netrénoval, zranění ramena je vážnější, než se zpočátku čekalo a jeho start v nedělním utkání je také ohrožen.
Linebacker A.J. Tarpley byl znovu zařazen do practice squadu, na tzv. otevřený spot. V PS se uvolnilo místo po odchodu CB Jylen Watkinse do Philadelphia Eagles. Tarpley byl původně vyhozen vzápětí po utkání s Chiefs, když předvedl velmi špatný výkon poté, co se zranil Nigel Bradham.
ST 2.12.2015 Bills podepsali tři nové hráče:
DE Lavar Edwardse. Edwards byl podepsán z PS Cowboys. Hráč také byl součástí týmu Bears a PS Raiders. V draftu v roce 2013 byl v pátém kole vybrán týmem Titans. Celkem nastoupil do 11 utkání.
DT T.J. Barnes je také novým hráčem Bills. Je to mohutný defenzívní tackle vhodný pro zastavování běhové hry soupeře a Bills ho podepsali z practice squadu Jets. Letos se objevil v 6 zápasech.
Posledním "úlovkem" je LB Kevin Reddick. Reddick byl nedraftovaným volným agentem po draftu v roce 2013. Reddick ale celou tuto sezónu pobýval v practice squadu Bills, až do minulého týdne, kdy byl propuštěn. Nyní je tedy zpátky a tvoří zálohu za Tony Stewardem. 
Bills propusili linebackera A.J. Tarpleyho.
Bills tedy definitivně umístili Kyle Williamse na IR a ve stejnou dobu na IR umístili také Alex Carringtona, který se zranil v utkání proti Chiefs.
Bills propusili linebackera A.J. Tarpleyho.
ÚT 1.12.2015 Rex Ryan už oznámil, že zranění Alex Carringtona je vážnější a hráč bude chybět až do konce sezóny. Dobrou zprávou ale je, že trenér věří v návrat Mario Williamse do zápasu proti Texans.
Kouč také připustil, že s velkou pravděpodobností Nigel Bradham bude chytět v nedělním utkání a bude to Tony Steward, kdo zaujme jeho místo. Tím přeskočí v sestavě A.J. Tarpleyho, který odehrál proti Chiefs tak špatný zápas, že ho to podle prvních informací bude stát místo v týmu (alespoň podle prvních inforamcí ze sdělovacích prostředků).
Zranění Karlos Williamse (rameno) se naštěstí neukázalo jako příliš vážné, potřebuje ale pár dní klidu a rozhodnutí o startu padne těsně před začátkem zápasu.
Marcus Easley prošel protokolem o otřesu mozku dobře a šance, že by mohl do zápasu nastoupit. V rozhodujících okamžicích zápasu proti Kansas City citelně chyběl.
Špatná zpráva je, že John Miller zůstane mimo hru i tuto neděli.
Safety, který tak moc chybí týmu, Aaron Williams, už je schopen trénovat od začátku tohoto týdne, ale zatím tomu tak není.
Kouč se také vyjádřil k důležité věci: Podle trenérů už je O-lineman Cyrus Kouandjio schopen hrát a zraněné koleno už je vyléčeno, nicméně trenéři považují Jordan Millse za lepší volbu a dostane příležitost se posunout v sestavě před hráče, kterého Bills draftovali v druhém kole loňského draftu a bude tak první zálohou pro startera Seantrel Hendersona, jemuž ale zápas v Kansas City vůbec nevyšel.