Aktuality - 2015 October/Říjen

02.11.2015 17:35
 
PO 2.11.2015 Bills se vrací zpátky do práce. Rex Ryan dal hráčům volno, což se potkalo s poměrně rozsáhlou kritikou, protože po dvou prohraných utkáních v řadě se spíše předpokládalo, že tým využije volných dnů k tréninků herních situací, které se v utkáních Bills nedařili. Ryanovi se návraty z bye weeků nedaří. Ve své kariéře zatím vyhrál pouze jednou ze šesti případů.
Rex Ryan zatím neupřesnil, kteří hráči se vrátí po zranění do hry.
Seantrel Henderson se na sociálních sítích pochlubil svým návratem do plného tréninkového zatížení po prodělaném otřesu mozku.
Všichni fanoušci vroucně věří, že by se vrátit mohli i další hráči : Kyle Williams, Karlos Williams, Sammy Watkins... no, seznam je skutečně dlouhý.
NE 1.11.2015 "Bills vstupují do hodně nepříjemného týdne. V bitvě s jižanskými rivaly nemohou získat, mohou ale hodně ztratit. Soupeři se ve čtvrtečním zápase zranila opora defenzívní lajny Cameron Wake. Bills budou mít výhodu delšího odpočinku, ale nikoliv o týden, Miami předehrávali divizní střet s New England Patriots.
Sezóna rozhodně není ztracena. Jets podlehli Raiders v Oaklandu. Bengals potvrdili svou úroveň a přetlačili Steelers v Pittsburghu. Ravens přetlačili Chargers na svém hřišti. Chiefs ale bohužel smetli Lions ve Wembley. I tak, situace je zamotaná a postup je naprosto reálný. Fatální selhání - a čtvrtá prohra za sebou v domácím prostředí by jinak ani označena být nemohla - si Bills už nemohou dovolit.
Go Bills!"     
SO 31.10.2015  Největší soupeři Bills v konferenci AFC budou mít těžké soupeře.
V utkání Bengals-Steelers budeme fandit Bengals.
V utkání Jets-Raiders budeme spíše držet palce Raiders /ale to může být dousečné/.
V Londýně budou hrát Lions s Chiefs a doufejme, že detroitští se pod novým ofenzívním koordinátorem předvedou.
PÁ 30.10.2015 Rex oznámil, že si je prakticky jistý návratem QB Tyrod Taylora do zápasu. 
Příští víkend nastoupí Bills do utkání proti Miami Dolphins v rudých dresech.
ČT 29.10.2015 O-line Bills je zatím hodnocena jako třicátá v lize. To není nejlepší vizitka pro jednodku, od které jsme si slibovali výrazný progres.
ST 28.10.2015 Sammy Watkins je poněkud rozmrzelý ze svého zdravotního stavu a to ho nemálo vyvádí z míry. Na sociálních sítích se opřel do svých kritiků. Zprávy, kterými útočně reagoval na kousavé komentáře fanoušků později smazal. O dva dny později se pak všem omluvil.
ÚT 27.10.2015 33,6 mil. zájemců sledovalo utkání Bills - Jaguars v přímém přenosu na internetu
Bills stále ještě vedou ligu v počtu penalt: 72 penalt , 670 yardů. Druzí jsou Tampa Bay Buccaneers s 533 ztracenými yardy.
Nickell Robey na adresu rozhodčího, který odflagoval faul (pasovou interferenci): "To bylo to nejhorší rozhodnutí sudího, jaké jsem kdy ve svém životě viděl."
"Čekali jsme lepší výsledek než 3-4," říká Rex Ryan, "naši fanoušci by si to zasloužili. Ale teď potřebuje tým, aby při něm jeho fans stáli a tak to i bude."
Rex Ryan potvrdil, že je si jistý návratem QB Tyrod Taylora po odpočinkovém víkendu na trávníky.
EJ Manuel se stal prvním QB, který v pozici startera prohrál na území 3 států: USA, Kanada, Velká Británie. To je rekord, který nám fanouškům jen pramálo zvedá náladu a sebevědomí.
PO 26.10.2015 Zranění ze zápasu s Jaguars:
RB Boom Herron opustil hřiště předčasně se zraněnou nohou.
A.J. Turpley má příznaky otřesu mozku.
Corey Graham si při touchdownovém běhu obnovil zranění třísel.
LeSean McCoy byl otřesen po střetu helma na helmu, ale utkání dohrál.
Rex Ryan vysvětlil, jak to bylo s komunikačními problémy během utkání v Londýně. V přístroji se nenacházely dostatečně nabité baterie a zařízení tak mělo řadu výpadků. Jakmile došlo k výměně baterií za nové, veškeré problémy s komunikací zmizely. Za použití správně nabitých baterií si zodpovídá každý klub zvlášť.
NE 25.10.2015
Gameday
31  @ 34
SO 24.10.2015
hráč Pos zranění do utkání
Marquise Goodwin WR žebra ne
Kyle Williams DT koleno ne
Karlos Williams RB otřes mozku ne
Seantrel Henderson T otřes mozku ne
Percy Harvin WR neupřesněno ne
Sammy Watkins WR kotník ne
Tyrod Taylor QB koleno ne
John Miller G žádné ne
Marcus Easley WR rameno 50-50
LeSean McCoy RB hamstring spíše ano
Corey Graham S třísla spíše ano
PÁ 23.10.2015 John Miller nebude v neděli hrát kvůli úmrtí v rodině. 
Kicker Jordan Gay se vrací zpátky do týmu. 
ČT 22.10.2015 Probíhá vzrušená debata o tom, zda naši elitní hráči z defenzívního frontu jsou správně využíváni. Kouč Ryan vše okomentoval takto: "Nepotřebujeme vyhrát v počtu sacků v lize, potřebujeme vyhrávat zápasy. To je to, na čem záleží."
Tři NFL analytici se ale do Ryana opřeli: Billick, Dunn a Siciliano. 
Přidal se také bývalý QB Jim Kelly: "Proč jim platit za to, že hrají osobku, když mohou udeřit na quarterbacka soupeře. Pokud bych byl na místě toho quarterbacka, měl bych radost z toho, že mi nepůjdou po krku."
Percy Harvin chybí také a hrát určitě nebude. Podle některých zpráv je velice frustrovaný ze svého zdravotního stavu. K problémům s kyčlí se přidaly trable s kolenem. Podle Vic Carucciho údajně zvažuje ukončení své sportovní kariéry. Podle Adam Scheftera končit nehodlá, ale bude potřebovat delší, několikatýdenní odpočinek.
Rex Ryan oznámil před zástupci médií, že ani jeden z dvojice hráčů Tyrod Taylor a Sammy Watkins nebude v neděli hrát. Taylor má stále velké bolesti v koleni, ačkoliv ve středu netrénoval naplno a tým se pokusí zřejmě využít týdne odpočinku a připravit Taylora zdravotně na 9.week.
ST 21.10.2015 QB Tyrod Taylor netrénoval naplno. EJ Manuel pracoval s prvním týmem ofenzívy. 
OT Cyrus Kouandjio také trénoval s prvním týmem a prakticky není pochyb, že nastoupí do utkání v základu.
WR Sammy Watkins na tréninku stál pouze za lajnou a s týmem se aktivně nepřipravoval.
ÚT 20.10.2015 RB Karlos Williams a WR Percy Harvin také do utkání nenastoupí. Zatím není jisté, zda se do Londýna dostanou a zda budou s týmem. Sammy Watkins odcestouval a stále existuje naděje, že bude moci do utkání nastoupit. Podle toho, že Bills podepsali Millse, není pravděpodobné, že by měl nastoupit Seantrel Henderson. Vše nasvědčuje tomu, že Bills aktivují WR Dez Lewise, protože mají jen tři zdravé receivery. Marcus Easley také zůstává mezi zraněnými. Tým podepsal WR Titus Davise do PS a propustil QB Dustin Vaughana.
K týmu se smí připojit také trenér O-line Aaron Kromer, kterému již pominul trest.
Kyle Williams nejede nikam - 3-4 týdny bude chybět.
Bills umístili WR Marquise Goodwina na IR listinu se sezónu končícím zraněním (podruhé zlomená žebra). Uvolněné místo použili pro získání OT Jordan Millse z PS Lions. Výběr v 5.kole draftu týmem Bears v roce 2013 odehrál 29 zápasů za Chicago během 2 let.
Bills jsou v Londýně. Volný čas věnovali společně s hráči týmu Tottenham Hotspur dětem. Jaguars přijedou až ve čtvrtek.
PO 19.10.2015 Hned po utkání odletěl celý tým do Londýna. WR Percy Harvin má údajně problémy (nemá cestovní doklad).
Zranění ze zápasu s Bengals:
WR Sammy Watkins - vymknutý kotník
OT Seantrel Henderson - příznaky otřesu mozku
DT Kyle Williams - výron v koleni
WR Marquise Goodwin - obnovené zranění žeber
NE 18.10.2015
Gameday
34  @ 21
SO 17.10.2015
hráč Pos zranění nastoupí?
Cierre Wood RB koleno ne - IR
Aaron Williams S šíje ne - IR
Marcus Easley WR rameno ne
Karlos Williams RB otřes mozku ne
Percy Harvin WR kyčel spíše ne
Sammy Watkins WR lýtko spíše ano
Tyrod Taylor QB koleno spíše ne
Charles Clay TE lýtko spíše ano
Marcell Dareus DT kyčel spíše ano
Cordy Glenn T kotník spíše ano
Chris Hogan WR hamstring spíše ano
Randell Johnson LB ruka spíše ano
LeSean McCoy RB hamstring spíše ano
John Miller G tříslo spíše ano
Ron Brooks CB palec spíše ano
Cyrus Kouandjio T koleno spíše ano
Bacarri Rambo S quadriceps spíše ano
PÁ 16.10.2015 Tři hráči jsou nyní vedeni jako questionable (vyjádřeno číselně - 50 na 50): WR Sammy Watkins, WR Percy Harvin, QB Tyrod Taylor.
Bob Holtzman z ESPN přinesl informaci, že do zápasu by měl jako startující QB nastoupi EJ Manuel.
ČT 15.10.2015 Stav na tréninku:
QB Tyrod Taylor - v plné výbavě, dobrý pohyb bez omezení - není potvrzeno, ale mohl by nastoupit
RB LeSean McCoy - v plné výbavě, plné tréninkové zatížení, tým se neshání po žádné náhradě do skupiny running backů - vše nasvědčuje tomu, že McCoy by mohl v neděli nastoupit
WR Sammy Watkins - v plné výbavě, plné tréninkové zatížení, již dopředu bylo avizováno, že Watkins v neděli bude hrát
WR Marcus Easley - netrénoval, do utkání by měl být fit
S Bacarri Rambo - po několika dnech výpadků poprvé trénoval naplno, do utkání nastoupí
RB Karlos Willimas - netrénoval, není zdaleka jisté, že projde lékařskou kontrolou, tým se ale neshání po náhradě, takže je možné, že Ryan kalkuluje s tím, že Williams bude uschopněn
ST 14.10.2015 Tým se rozloučil s Billy Cundiffem a nyní chybí hráč pro výkopy. V úvahu připadají dvě varianty: Dan Carpenter by mohl vykopávat, ostatně ještě v předminulé sezóně tak běžně činil, druhou možností je, že svou silnou nohu ukáže punter Colton Schmidt, který se tréninku výkopů také intenzivně věnuje. 
WR Sammy Watkins už oznámil, že předpokládá návrat na hřiště již tuto neděli v zápase proti Bengals.
Karlos Williams bude i nadále veden v protokolu hráčů sledovaných ligou kvůli otřesu mozku. Do nedělního zápasu s velkou pravděpodobností nebude moci zatím zasáhnout. LeSean McCoy už ale začal s postupným tréninkem, prvním za posledních pár týdnů.
Slibněji se začíná jevit návrat CB Leodis McKelvina, který se sám podle sého vyjádření už cítí mnohem lépe a připojí se k týmu na cestě do Londýna. Od příštího týdne začíná s plným tréninkem. V jeho případě se vše zkomplikovalo a léčení muselo být restartováno. Na kosti zpevněné kovovými pláty se v určitých úhlech tlačily hrany plátků a to při pohybu činilo McKelvinovi velké bolesti. Pláty musely být odstraněny. Na návrat McKelvina čeká tým jako na smilování, protože hráč patří k prvotřídním punt returnerům a právě pro tuto úlohu týmu momentálně zcela chybí kvalita.
Safety Aaron Williams si během zápasu v Tennessee opět hnul s krční páteří, čímž si obnovil své zranění, byť to tentokrát nevypadalo tak strašidelně a byl týmem umístěn na IR s okamžitou aktivací. Mimo hru bude minimálně do 25.listopadu, kdy teprve začne s omezeným tréninkem. Zároveň to znamená, že do hry se vrátí nejdříve ve 14.kole pro zápas proti Eagles. Bills zařadili na soupisku safetyho Josh Bushe.
Do utkání proti Bengals nastoupí na pozici QB s velkou pravděpodobností EJ Manuel. Rex Ryan ale zatím toto rozhodnutí neučinil, takže nadále zůstává otevřena možnost, že startujícím quarterbackem bude navzdory zranění Tyrod Taylor. Taylor také trénoval a odehrál pár snapů, přičemž na dotaz, zda je reálné, aby do utkání nastoupil, řekl: "mám to v plánu". Zdůranil ale také, že je to výhradně na rozhodnutí trenérů. Hráč je omezen v pohybu, není zatím schopen žádných stranových úkroků a toto omezení by mohlo být rozhodující. Drtivou většinu her s prvním týmem ofenzívy odtrénoval EJ Manuel.
ÚT 13.10.2015 Špatná zpráva:
Při nešetrném zákroku (horse collar - stažení za dres chycením krčního výstřihu) na Tyrod Taylora utrpěl náš quarterback výron v koleni (sprained mcl), čili poškození bočních vazů (collateral).
Bills podepsali QB Josh Johnsona.
Bills nyní mají na soupisce tři quarterbacky. Johnson byl propuštěn den předtím z Colts. Johnson byl výběrem v 5.kole draftu týmem Tampa Bay. Odehrál 29 zápasů řádné sezóny (5 z toho coby starter). Statistiku nemá povzbudivou - 5 TD, 10 INT. 
PO 12.10.2015 Utkání dohrál sice na hřišti quarterback Tyrod Taylor, ale po utkání jsme se dozvěděli důležitou věc od trenéra Rex Ryana, ktrý sdělil médiím, že celou prozatímní sezónu odehrál Taylor zraněný a se zavázaným kotníkem.
Cierre Wood utrpěl v utkání LCA a byl umístěn na IR (rezerva - zranění hráči).
Ryan reaktivoval LB Ik Enemkpaliho.
S výkonem kickera Billy Cundiffa Ryan nebyl spokojen a Cundiff byl propuštěn.
Momentálně není prakticky žádných pochyb o tom, že do utkání proti Bengals už konečně nastoupí WR Sammy Watkins.
Bohužel tým running backů se ještě zatím asi nedočká posil. LeSean McCoy bude asi ještě odpočívat a naskočí až po bye weeku.
Rookie Karlos Williams zatím ještě neprošel "protokolem" a nemá pozitivní stanovisko ohledně svého zdravotního stavu po otřesu mozku.
NE 11.10.2015

 

14  @ 13
SO 10.10.2015

Ne
RB LeSean McCoy – hamstring
RB Karlos Williams – otřes mozku
S Bacarri Rambo – stehno

50-50
WR Sammy Watkins – lýtko

Spíše ano
WR Chris Hogan – hamstring
WR Marquise Goodwin – žebra
DT Kyle Williams – lýtko
WR Percy Harvin – kyčel
S Corey Graham – rameno
TE Charles Clay – lýtko
S Aaron Williams – šíje
LT Cordy Glenn – kotník
G John Miller – tříslo

PÁ 9.10.2015 Je rozhodnuto: LeSean McCoy, Bacarri Rambo a Karlos Williams určitě hrát nebudou.
Ohledně Sammy Watkinse se rozhodne těsně před utkáním.
ČT 8.10.2015 Karlos Williams, LeSean McCoy netrénovali. Sammy Watkins začíná postupně zatěžovat lýtkový sval, jeho návrat na hřště se může možná uskutečnit už tento víkend, pravděpodobnější je však až week 6.
ST 7.10.2015 Očekává se, že safety Aaron Williams by mohl do utkání proti Titans už nastoupit. Watkins by měl zítra začít trénovat
ÚT 6.10.2015 Prvním running backem Bills bude v utkání proti Titans Anthony Dixon. V týmu došlo k několika zásadním změnám. Bills podepsali kickera Billy Cundiffa a WR Denarius Moora.
Zároveň propustili dva hráče spectýmu - Jordan Gaye, který vykopával a punt a kickoff returnera Marcus Thigpena. Cundiff je totiž zároveň vyhlášeným exekutorem výkopů a nyní bude dělat konkurenci našemu prvnímu kickerovi Dan Carpenterovi, který je úplně z formy. Cundiff byl v týmu Jets během tréninkového kempu v roce 2013 před tím, než se dostal do týmu Ravens.
WR Moore byl pickem v pátém kole v draftu roku 2011 a odehrál 3 sezóny v týmu Raiders, kde odchytal 130 pasů pro 2.054 yardů a 17 touchdownů. Je také znamenitým returnerem.
Tým podepsal running backa Dan Herrona, aby posílil tuto pozici při zranění McCoye a Williamse. Poslední 2 roky odehrál u Colts a má tři starty za ně. Celkem  87 běhů pro 389 yardů a 1 TD. 22 catchů pro 230 yardů. V 6.kole si ho v roce 2012 vybrali Bengals.
PO 5.10.2015 Týmové vedení uvažuje o angažování RB Bryce Browna. Podle oficiálního zdroje se ale Bills zajímají o FA running backa Trent Richardsona. 
Zranění z nedělního zápasu proti Giants:
S Bacarri Rambo - natržený quadriceps
TE MarQueis Gray - zlomené předloktí
RB Karlos Williams - otřes mozku
NE 4.10.2015
24  @ 10
SO 3.10.2015

Tito hráči nám budou v neděli chybět:

RB LeSean McCoy 

 WR Sammy Watkins

RG John Miller

S Aaron Williams 

 WR Marquise Goodwin

Hrát spíše budou:

K Dan Carpenter

WR Percy Harvin

LB Preston Brown

QB Tyrod Taylor

PÁ 2.10.2015 V září nebyl zatčen žádný hráč NFL. To je poprvé od roku 2009.
CB Ronald Darby byl jmenován nováčkem měsíce (NFL Rookie of the Month)
ČT 1.10.2015 Buffalo Bills byli vyhlášeni jako nejvytrvalejší a nejhouževnější obchodníci v době před, během a po utkání (tailgating) ve stáncích.