Aktuality - 2015 September/Září

01.10.2015 08:38
 
ST 30.9.2015 Rex Ryan informoval média o tom, že running back LeSean McCoy s velkou pravděpodobností do nedělního zápasu proti Giants nezasáhne. Bills mají zájem ho připravit pro další utkání na 100%. Akvizice nového running backa se nechystá, do úvahy přichází v první řadě aktivace Cierre Wooda z practice squadu či použití wide receivera Marcus Thigpena coby halfbacka. Ostatně tuto roli zastával už v jednom přípravném zápase před sezónou. Sammy Watkins a ani LeSean McCoy se nezúčastnili dnešního tréninku.
     Předpokládá se, že také Watkins by mohl proti Giants prauzírovat.
     Rovněž je možné, že safety Aaron Williams bude potřebovat ještě jeden week na zotavení se z poranění šíje, které utržil v utkání proti Patriots.
     Tony Steward a Marquise Goodwin oproti tomu trénovali naplno. John Miller trénoval odděleně s trenéry a wide receiver Percy Harvin si jako obvykle dával den pauzy.
     Alex Carrington také netrénoval.
ÚT 29.9.2015 Bills vyhráli v Miami nejvyšším rozdílem od roku 1966, kdy Dolphins vstupovali do své první sezóny a Bills byli zároveň úřadujícími šampióny AFL.
LB Preston Brown byl jmenován defenzívním hráčem týdne v AFC. Je to první ocenění linebackera Bills tímto způsobem od roku 2003, kdy cenu získal Takeo Spikes.
PO 28.9.2015 Start dvou hvězd Bills - LeSean McCoye a Sammy Watkinse je v ohrožení. Watkinsův stav se mění prakticky den ode dne. Co se týče McCoye, tam je velice pravděpodobné, že do utkání nenastoupí. Zaskočit by ho musel nováček Karlos Williams a je pravděpodobné, že si Bills vytáhnou Cierre Wooda, nebo urychleně podepíšou některého z volných halfbacků.
NE 27.9.2015
41  @ 14
SO 26.9.2015

NE

S Aaron Williams – šíje

WR Marquise Goodwin – žebra

Možná

LB Tony Steward – koleno

WR Marcus Easley – záda

Spíše ano

K Dan Carpenter – slabiny

DE Jerry Hughes – zápěstí

WR Percy Harvin – kyčel

RB LeSean McCoy – hamstring

P Colton Schmidt – kyčel

QB Tyrod Taylor – hrudník

PÁ 25.9.2015 Safety Reshad Jones pochválil TE Charles Claye: "Je vysoký, rychlý silný a má šikovné ruce. Uhlídat ho bude skutečná výzva."
Nedělní utkání bude prvním vystoupením Richie Incognita v Miami po jeho skandálu. Narazi na Ndamukong Suha.
Rex Ryan: "Musím si trochu hlídat svůj jazyk za lajnou, aby se na mne tým mohl spolehnout. Pokud chci více disciplíny, musím začít u sebe."
ČT 24.9.2015 WR Sammy Watkins řekl o ofenzívě a quarterbackovi Tyrod Taylorovi: "Myslím, že jsme si vesměs vedli celkem dobře. Nesmíme jen ztrácet míče a musíme být schopni vybojovat míče v soubojích hluboko v poli soupeře. Tyrod potřebuje získat důvěru ve své lajnmeny. Musíme se naučit věřit jeden druhému, pak bude vše snadnější."
DE Jerry Hughes má zatím problémy se zápěstím a trénuje s omezením. S Aaron Williams také ještě nebude do nedělního zápasu v pořádku po zranění v oblasti krku. Zároveň nemůžeme počítat s WR Maquisem Goodwinem, který ještě stále čeká, až mu srostou žebra.
ST 23.9.2015 Bills doplnili do aktivní sestavy safetyho Jonathan Meekse a uvolněné místo v PS obsadili bývalým QB Cowboys Dustin Vaughanem. Je to nedraftovaný volný agent z roku 2014. Hrál za West Texas A&M a celý rok strávil v týmu Cowboys v aktivním rosteru. Neobjevil se však v žádném utkání.
ÚT 22.9.2015 Rex Ryan se vyjádřil k Dan Carpenterovi: "Snáší to těžko, ale je to profesionál, takže se přes to bude umět dostat. Důvěřujeme mu, jen potřebujeme, aby věci šly lépe a na tom je potřeba pracovat."
Bills pravděpodobně používali v mezerách mezi hrami rádio na hřišti zakázaným způsobem. Zvukové efekty zasahovaly do průběhu hry a i ve chvílích, kdy Patriots uplatňovali no-huddle ofenzívu, Buffalští jim z rádia pouštěli vlakovou sirénu. Pro použití PA systému platí striktní podmínky. Bills nyní mohou očekávat sankční opatření.
Bills vytradovali QB Matt Cassela do týmu Dallas Cowboys za podmínečný výběr v 5.kole draftu 2017, jak informoval čtenáře Jason LaCanfora. Vic Carucci také přidal, že Bills naopak dají Cowboys pick 7.kola stejného draftu. Cowboys nutně potřebují QB poté, co se jim zranila jednička Tony Romo. EJ Manuel se tak posouvá na pozici druhého QB. Tým se nyní rozhlíží po třetím quarterbackovi na umístění do aktivního rosteru či alespoň do practice squadu.
PO 21.9.2015 Fanouškům Bills se nepodařilo utvořit nový rekord v hlasitosti publika. Nejvyšší dosažená hodnota byla 124,8 dB po druhém touchdownu Bills.
Safety Aaron Williams, který se zranil při zápase proti Patriots, byl propuštěn z nemocnice. Pohmoždění šíje. Bude v pořádku.
NE 20.9.2015
40  @ 32
SO 19.9.2015
Hráč Pos Zranění Utkání
Marquise Goodwin WR žebra ne
Tony Steward LB koleno spíše ne
Corey Graham S otřes mozku ano
LeSean McCoy RB hamstring spíše ano
Percy Harvin WR kyčel ano
PÁ 18.9.2015 Fanoušci se na stadiónu Ralph Wilsona pokusí tuto neděli během zápasu proti Patriots překonat rekord v hlučnosti, který utvořili fanoušci Kansas City Chiefs a který je zapsán do Guinnessovy knihy rekordů.
McCoy se zranil při tréninku. Jeho start je 50-50.
V obchodech s fanouškovským zbožím lze zakoupit pumpičku. Podle Lauren Hallové z News4 se nejedná o řízenou provokaci iniciovanou někým z klubu. Prostě marketingově úspěšná iniciativa prodejce.
ČT 17.9.2015 CB Bills Stephon Gilmore se dobrovolně hlásí o práci strážce TE Rob Gronkowskiho. "Abych byl upřímný, doufám, že ho dostanu na starost. Protože vím, že na něj půjde hodně míčů. Uvidíme, jak rozhodnou trenéři."
ST 16.9.2015 Pro Football Focus oznámkovali Richie Incognita za výkon v prvním weeku jako druhého nejlepšího LG v lize.
Hráči Bills se vyznali ze svého negatívního pohledu na tým Patriots. Marcell Dareus řekl: "Nikdo je nemá rád, teď je to potřeba přenést do hry."
Aaron Williams řekl: "Beru to osobně, New England nesnáším."
Ohledně plánu na obranu Rob Gronkowskiho řekl Ryan: "Nechystáme se krýt Gronka jedním hráčem. To ani nejde, musel by být velký jako King Kong."
Ryan také přiznal, že se bude chystat na obranu running backa LeGarrett Blounta a nikoliv Dion Lewise.
Rex Ryan říká: "Vůbec nemá radost z toho, jakých výsledků jsem proti nim dosáhl, o tom nemusíte pochybovat. Ale berte to takhle: respektuji je více než jakýkoliv jiný tým v lize, ale nebojíme se jich. Tolik vám mohu říci. Nebojíme se nikoho. Ve skutečnosti se těšíme. Oni mají všechny trofeje a na jejich straně jsou výsledky, ale tuhle neděli jsme na hřišti byli také dobří - máme úplně nový tým, takže uvidíme, jak to dopadne.”
Tipy dopisovatelů Bleacher Reportu na výsledek utkání Patriots @ Bills jsou v poměru 4:4. Pro Patriots Freeman, Miller, Tanier, Tomlinson. Pro Bills Davenport, Gagnon, Schalter, Sobleski
ÚT 15.9.2015 Buffalo Bills propustili RB Bryce Browna.
PO 14.9.2015 TE Charles Clay má velké problémy s kolenem.
Adam Krepinsky umístil Buffalo Bills na 6.místo na jeho spřáteleném webu o Seattle Seahawks,  s tímto komentářem:
6. Buffalo Bills
Bills tak vysoko? To tady už hodně dlouho nebylo. A klidně jsme Bills mohli vidět vysoko už dříve, ale nikdy nebyla důvěra v nejdůležitější pozici v americkém fotbale. To se s Tyrodem Taylorem může změnit. Ten odehrál proti Colts více než solidní zápas a k tomu jej podpořila i defenzíva týmu, která může být bezpečně nejlepší v celé NFL. Proti Colts navíc nenastoupil Marcell Dareus. Ten bude na Patriots připraven. Další souboj, který si nesmí žádný fanoušek NFL nechat ujít.
Bills umístili na zeď slávy konečně svého úžasného trenéra Lou Sabana, který s týmem vyhrál dvakrát ligu v letech 1964 a 1965.
Tom Brady, quarterback rivalních Patriots, užíval nedělního volna a večer se díval na zápas Colts proti Bills.
Bills se v rankingu týmů Bleacher Reportu posunuli na desáté místo. Možná trochu urychlený soude, ne?
NE 13.9.2015
14  @ 27
SO 12.9.2015
Hráč Pos Zranění Game Status
Marquise Goodwin WR žebra ne
Tony Steward LB koleno ne
Percy Harvin WR kyčel asi ano
Charles Clay TE koleno asi ano
LeSean McCoy RB hamstring asi ano
Sammy Watkins WR hamstring asi ano
Robert Woods WR kyčel asi ano
Mario Williams DE lýtko PROBABLE
Chris Hogan WR koleno PROBABLE
 
PÁ 11.9.2015 Bills aktivovali ze PS LB Ik Enemkpaliho a do practice squadu znovu-přidali DE Cedric Reeda. Aby udělali v týmu prostor pro Enemkpaliho, propustili DT Andre Fluellena. Bills chtěli údajně zabránit tomu, aby Enemkpaliho z practice squadu nevyžádal coby volného agenta jiný tým. Enemkpali ale bude sedět 4 zápasy, na které se bude vztahovat suspendace. Bills uvolnili z IR WR Deonte Thompsona, takže ho kromě Bills nyní může podepsat kterýkoliv tým.
ČT 10.9.2015 Marcell Dareus podepsal prodloužení smlouvy o 6 let. V letošní sezóně si přijde na 8 mil. USD a během následujících 6 sezón dostane 100 mil. USD. 60 mil. USD je garantovaných. S novou smlouvou je Dareus velice spokojený. Garance je aktuálně nejvyšší v rámci celé NFL s vyjímkou pozice QB.
ST 9.9.2015 EJ Manuel se vyjádřil k tomu, že ho v sestavě přeskočil znovu podepsaný QB Matt Cassel: "Mým hlavním zájmem je se zlepšovat. Není jednoduché se s tím smířit, ale čeká nás v první řadě hodně práce."
Bills propustili QB Alex Tanneyho a podepsali  CB Merrill Noela.
LeSean McCoy bude k prvnímu utkání připraven, což kouč Ryan potvrdil na tiskové konferenci. Podle Ryana bude připraven podat stoprocentní výkon. Navzdory zranění žeber by k zápasu měl být připraven také WR  Marquise Goodwin. Na tréninku ale Goodwin seděl společně s WR  Percy Harvinem mimo hřiště. Kouč Ryan také vyjádřil přesvědčení, že defenzíva Colts zdaleka není tak kvalitní jako ofenzíva vedená QB  Andrew Luckem.
LB Manny Lawson se nezúčastnil úterního tréninku. Nic vážného.
ÚT  8.9.2015 Bills angažovali zpět QB Matt Cassela a zároveň vyřadili TE Nick O'Learyho. V sestavě nadále zůstává kvartet tight endů. Cassel byl vyhozen s platem, který by zatížil rozpočet 4,7 mil. USD. Nyní byl přijat s platem zřejmě pod 1 mil. USD. Údajně měl také nabídky z jiných týmů, ale dal přednost jistotě (jeho manželka je těhotná) v Buffalu. Podle vyjádření kouče Rex Ryana bude dvojkou za Tyrod Taylerem, ale z pozice záložního quarterbacka vytlačil EJ Manuela.
Bills uzavřeli desítku hráčů pro practice squad dalšími 5 podpisy: QB Alex Tanney, DE Cedric Reed, OT Chris Martin, a LB IK Enemkpali. DT Andre Fluellena zapsali do sestavy aktivních hráčů. Ik Enemkpali měl podle svého vyjádření nabídky také z jiných týmů, ale dal přednost Buffalu.
PO 7.9.2015 Bills zařadili do Practice Squadu:
WR Dezmin Lewis, G Cyril Richardson, LB Kevin Reddick, RB Cierre Wood, CB Jaylen Watkins (starší bratr Sammyho), S Jonathan Meeks 
Bills si vynárokovali C Gabe Ikarda z vyřazených Titans. Roster nyní vypadá takto. Upřesnění na 51 přineseme co nejdříve:
QB (2) – EJ Manuel, Tyrod Taylor
RB (5) – Bryce Brown, Boobie Dixon, Jerome Felton, LeSean McCoy, Karlos Williams
WR (7) – Marcus Easley, Marquise Goodwin, Percy Harvin, Chris Hogan, Marcus Thigpen, Sammy Watkins, Robert Woods
TE (5) – Charles Clay, Chris Gragg, MarQueis Gray, Matthew Mulligan, Nick O’Leary
OL (8) – Cordy Glenn, Seantrel Henderson, Richie Incognito, Cyrus Kouandjio, John Miller, Kraig Urbik, Eric Wood, Gabe Ikard 
DL (7) – Corbin Bryant, Alex Carrington, Stefan Charles, Jerry Hughes, Kyle Williams, Mario Williams – (Marcell Dareus – suspension)
LB (6) – Nigel Bradham, Preston Brown, Randell Johnson, Manny Lawson, Tony Steward, A.J. Tarpley
CB (5) – Ron Brooks, Mario Butler, Ronald Darby, Stephon Gilmore, Nickell Robey
S (4) – Corey Graham, Bacarri Rambo, Aaron Williams, Duke Williams
Spec. Teams (4) – Dan Carpenter, Jordan Gay, Colton Schmidt, Garrison Sanborn
CB Ross Cockrell, který neprošel prvním CUTem, dostane příležitost zabojovat o místo v dresu Steelers.
Podle některých zpráv z neověřených zdrojů Bills usilují o trade RB Bryce Browna.
NE 6.9.2015 "Dalo se očekávat, že CUT - dvoustupňový, bude bolet. Hráči na to byli víceméně připraveni. Letošní CUT ale zabolel i nás fanoušky. Po dlouhých letech odešel z řad Bills skvělý hráč, báječný člověk, milovaný Fred Jackson. Je potřeba vnímat jeho nedobrovolný odchod z několika pohledů. Musím se přiznat, že když se na kauzu Fred dívám tu z té a tu z oné strany, stále mi vychází, že si Bills měli Jacksona nechat. Opominu-li fanouškovský přístup, který je vždy zkreslen citovým vztahem k tak výrazné osobnosti týmu, ještě stále tu zůstává sportovní hledisko. Já osobně se domnívám, že nám Jackson bude na hřišti chybět, jednoroční kontrakt nebyl přemrštěný a Jackson by si své peníze odpracoval. Prakticky o tom nepochybuji.
     Tyrod Taylor byl jmenován s předstihem starterem a logicky vznikl tlak na uvolnění jednoho z dua quarterbacků EJ Manuel vs Matt Cassel. Kouč Rex Ryan chtěl jít do sezóny s kompletní trojicí, ale vedení si prosadilo, že jeden z nich musí z kola ven. Logicky byl ve výhodě náš EJ Manuel, jednička draftu z roku 2013.
     Kicker Dan Carpenter se vrátil na hřiště po zdravotních problémech a nezářil. Jeho výkon je 3 ze 6 pokusů a jeden zahozený PaT. To vypadá průšvihově a kouč Ryan to dal Carpenterovi sežrat. Podíváme-li se ale na jednotlivé kopy podrobněji - špatné kopy byly 2 tyče a jedna chyba holdera. Velice mě potěšilo, že Ryan tak vehementně zastává pozici náročného trenéra i vůči hvězdám a hráčům s jistým flekem. Alespoň naoko. Carpenter má své místo jisté, o tom nepochybuji. Potřebujeme ale, aby do sezóny vstupoval v pohodě a v dobré formě."
SO 5.9.2015 Bills propustili 5 hráčů:
QB Matt Cassel, DL Red Bryant, C Dalton Freeman, S Jonathan Meeks, LB Kevin Reddick
Zatímco propuštění Fred Jacksona bylo trenérským rozhodnutím, propuštění quarterbacka Cassela bylo prosazeno proti přání trenérů vedením. Snaha je zřejmá z obou stran. Trenéři chtěli mít zkušeného Cassela v záloze, vedení potřebuje ušetřit 4 mil. USD.
PÁ 4.9.2015 Bills propustili 17 hráčů:
OL Will Campbell, FB John Conner, WR Andre Davis, DE IK Enemkpali, DL Andre Fluellen, LB Quentin Groves, RB Bronson Hill, OL Darryl Johnson, OL Alex Kupper, DL BJ Larsen, CB Merrill Noel, WR Tobias Palmer, OL Cyril Richardson, QB Matt Simms, 
RB Cierre Wood, WR Dezmin Lewis
Bills dále umístili CB Leodis McKelvina na Reserve/Non-Football Injury list a WR Deonte Thompson vyřadili jako zraněného (waived/injured).
Dan Carpenter nedal další field gól a Rex Ryan ztratil trpělivost. Celkem minul v přípravě Carpenter třikrát a jednou nedal PaT. Ryan prohlásil, že se bude muset porozhlédnout po jiném kickerovi. Takové rozhodnutí může být hodně předčasné. Dva kopy Carpentera skončily na tyči a jednou udělal chybu holder.
10  @ 17
ČT 3.9.2015 Start elitního RB Bills LeSean McCoye je podle posledních zpráv ohrožen. Pokud by skutečně nemohl do prvního zápasu nastoupit, vyhazov Fred Jacksona, který už takhle ze sportovního hlediska prakticky nedával velký význam, by se ukázal jako opravdovou a hroznou chybou.
Soudce Richard Berman zrušil čtyřzápasovou suspendaci Tom Bradyho. 
  Bills si vynárokovali centra Dalton Freemana a LB Kevin Reddicka. Zároveň propustili LB Jimmy Gainese a do IR převedli OT Tyson Chandlera.
ST 2.9.2015 Podle vyjádření v rádiu WGR550 začala zásadní vnitroklubová diskuze o vyhození quarterbacka Matt Cassela z týmu. Trenéři zastávají názor, že potřebují zkušeného quarterbacka jako rezervu, vedení zastává názor, že 4 mil. USD jsou za rezervního QB velké peníze a to už i s ohledem na výkonnost EJ Manuela a čtvrtého QB Matt Simmse.
Trenér Baltimore Ravens Harbaugh, ale také mnoho bývalých spoluhráčů, Flacco, Forsett, Smith i další blahopřáli QB Bills Tyrod Taylorovi k získání místa startera Bills.

© Andrew Weber - USA Today Sports
ÚT 1.9.2015 Trenér Ryan řekl pro USA Today Sports: "Bills jsou mojí poslední trenérskou destinací. Až skončím, uvolním své místo definitivně mladší generaci."
Média informovala, že Fred Jackson odletěl na návštěvu Seattle Seahawks a začne vyjednávat o smlouvě pro rok 2015. Znovu by působil ve stejném týmu s Marshawn Lynchem. Jackson se také vyjádřil na adresu GM Doug Whaleyho: "Nakolik je mi známo, za víšm stál on (Whaley). Nikdy ke mně nebyl upřímný. Zasáhl mě nepřipraveného. Měl jsem z jeho vyjádření pocit, že jsem udělal dost pro to, abych mohl v týmu zůstat a být platným hráčem."
Na trénincích nyní (po odsouhlasení trenérem) nastupuje Aaron Williams s resem Freda Jacksona. Jackson se Williamse po jeho příchodu k Bills ujal a pomáhal mu.
Kouč Rex Ryan potvrdil, že Seantrel Henderson bude starterem na pozici pravého ofenzívního tackla do začátku rádné sezóny. Henderson je výběrem Bills ze 7.kola draftu v roce 2014 a už jako rookie byl nucen nastoupit. Soustavně se zlepšuje, takže zatím z pozice startera vytlačil Cyrus Kouandjia, který byl ve stejném roce draftován ve druhém kole.