BohuŽelweek 2-2015

20.09.2015 09:55
     Když se prohraje, tahle rubrika má pré. To je jasný.
     Jako vždy, nezapomínejte, že BohuŽelweek nemá ambice hráče známkovat ve smyslu hodnocení hráče za výkon v celém utkání. Prostě bez ladu a skladu vybírám vždy tři akce, které se našim hráčům povedly méně a nebo se dokonce hrubě nepovedly. 
     Jak říkám, tentokrát bylo z čeho vybírat.
     Taylorovi utkání nevyšlo tak dobře jako v prvním weeku. Dva želweeky dostává za to, jak se nechal během série her během drivu ve třetí čtvrtině 3x za sebou sackovat.
1. sackován A.Branchem pro -6 yardů
2. sackován J.Collinsem pro -8 yardů (fumble, který ale pokryl L.McCoy)
3. sackován C.Jonesem pro -11 yardů
Jasný dvojželweek.
     Tak to máme trest pro hráče M.Butlera z týmu NE Patriots za posmívání se (taunting). A proč se posmíval?
     Point after touchdown, čili PaT, se nyní rozehrává z 33 yardů. Fajn, i tak by to měla být víceméně formalita. Snap-hold-kick a je to. Občas ale ne. Při druhém touchdownu Buffala operace zahaprovala. Kolegové ze souhry tak vystavili kickera Carpentera nechtěně výsměchu.
     Začátek druhé čtvrtiny utkání. Bills si právě stojí 3.down na 9 yardů a to není ideální. Prohrávají 7-14 a netrpělivý národ si žádá rychlé vyrovnání. Shotgun, dlouhý pas na Charles Claye, který míč tečuje (tipped) a pohroma je na světě v přírodních barvách. M.Butler míč chytá a ještě ho poponáší o 9 yardů zpátky k Bills, než se ho daří zastavit Percy Harvinovi. Startuje odvetný drive Patriots, který skončí touchdownem Gronkowskiho. Míč nebyl přesný, nebyl přesný, ne, opravdu nebyl přesný. Sakra, stejně si myslím, že ho mohl Clay chytit. Budu nekompromisní a Clay ode mne dostane želweeka.