Footballudus - 07:09 zemřeš

17.07.2016 14:02
Slavek Jindra


 
     Název parafrázuje známý horrorový film, ale nezvolil jsem ho nejlépe. Bratři Ryanové přišli o tatínka, známého kouče Buddy Ryana a název zavání dvojsmyslem, který jsem neměl v plánu.
     Název poukazuje na jinou věc: bilance 7-9 může Ryanům srazit trenérský vaz. Vše napovídá tomu, že se tak rozumí samo sebou, ale došlo by k tomu skutečně a bylo by to správné? Co by se stalo při různých výsledcích? Pojďme nad tím zauvažovat ve 200 slovech. 

     
10-6 +, postup do play-off: Není co řešit, Buffalo bude ležet Ryanům u nohou
   
 9-7, bez play-off: Plusový výsledek by dal Ryanům další rok u Bills (ačkoliv třeba Jim Kelly se vyjádřil v tomto ohledu radikálněji), jednalo by se o úspěch 
     
8-8, : Hraniční výsledek, hodně by záleželo na herním projevu (zejména defenzívy a quarterbacka Taylora)
     
7-9, : Zklamání. Ale předznamenalo by konec? Ne bezpodmínečně. Obtížná schedule, vyrovnané zápasy, dobrá obrana...strhující sezóna...uvážlivý Pegula by našel rozumné řešení, například setrvání Ryana ve funkci
   
 6-10 -, : Konec, neobhajitelné

     
Předpověď: Ryanové srovnají obranu, Greg Roman ještě vylepší útok, spectým najde ztracený spirit a určitě ubydou zranění. To bude stačit.
     
Závěr: Bills nepotřebují lepší hráče ani kouče, potřebují dlohodobou stabilitu, uvážlivost, důslednot vedení a trenérskou kontinuitu.
     
Rex-Rob, we have your back!