Footballudus - Jsme zděšeni...

19.07.2016 04:43
Slavek Jindra


 
Jsme zděšeni!
     Jsme zděšeni.
     Prvním evangeliem pro většinu billských koučů poslední doby je ujišťování sebe sama a všech, kteří jsou ochotni naslouchat, že tým nezahálel a do sezóny vstoupí se stejným počtem výher jako konkurenti. Rex Ryan používá jiná značkovací železa a neostýchal se označit offseason jako vítěznou. Nemám s tím problém, ale nelpím na ohňostrojích, pochodu městem a proslovech.
     Naši running backové jsou ale sabotéři vítězných nálad. Když se nehraje, agenty společenské normy pro ně jsou jejich kreditky. Zjištění, že jsou proti kamarádům z chudinské čtvrti bohatí, je pro ně výučním listem v oboru "žijeme jednou".

     
LeSean McCoy začal svévolně už v lednu a zapojil se do barové rvačky s policisty mimo službu. Bitka je zdokumentována.

   
 Jonathan a Karlos Williamsové počkali disciplinovaně až na povel kouče Ryana: "Do ničeho se nenamočte...", což se s buffalobillsko-williamsovském slovníku tradičně překládá: "Dovolenkový zážeh, pánové!"
     Oslavy nezávislosti se rozhodli veřejně překonat závislostí na podpůrných prostředcích. Prokrastinací netrpí ale ani americká policie, ani NFL. Jsou to praví mistři v rozhánění báječných nálad. Vykazují otřesnou malichernost při kontrolách řidičů, kteří si kvůli strachu z rychlosti potřebují šňupnout a ještě méně pochopitelné jsou reakce na hráče, kteří na svůj jídelníček přidali pár substancí s vysoce výživovou hodnotou.