Footballudus - Vy nás ale zásobujete

22.07.2016 03:51
Slavek Jindra


 
     Na rádiu WGR550 v show J.Howarda se rozproudila podnětná diskuze o vystoupení DT Marcell Dareuse v pořadu total access NFL-network. Na hodinu bylo o dobrou zábavu postaráno.
     Dareuse zpovídali ve studiu Lindsay Rhodesová a Willie McGinest. Lindsay umí sáhnout hostům do slabin, leckteří fanoušci Bills tvrdí, že má na nás pifku, ale můj názor spíš je, že při šestnáctileté neúčasti Bills v PO by se nemohla žádného našeho hráče na nic zeptat, aniž by to nepůsobilo jako rána pod pás.
     Vášnivou debatu v rádiu spustilo tvrzení Dareuse, že ho mrzí suspendace Bradyho. Nastala chaotická názorová různorodost. Existuje cosi jako klubová sportovní etika a poklonkovači se přiklonili k názoru, že Dareus má sportovního ducha. Někteří jiní mínili, že Dareus použil nadsázku a téma úmyslně zlehčil. Zaznělo i kacířské stanovisko, že nás utáhl na nudli. Myslím, že nejblíže pravdě byla přímo Lindsay, když Dareuse otázkou, zda bude mít při neúčasti Bradyho k zápasu jiný přístup, rozťala vejpůl.
     Do hlav hráčům nevidím, ale moje hodnocení se opírá o následující údaje: Brady vs. Buffalo 25-3, 62 TD, 20 INT, Brady vs. Dareus 8-1. Závěr: soudím, že Bills mají větší šanci na úspěch proti Patriots bez Bradyho a že Marcellovi kape na karbid (statisticky nedoloženo).