footballudus200_gallery

25.01.2018 15:40

Tento obraz galerie obsahuje dva nejnavštěvovanější články stránek. Celkem 165 různých čtenářů se seznámilo s Daliho cestou za footballem přes lamanšský průliv. V závěsu zůstal Vikiho článek věnovaný fanouškům Bills, kteří z vděčnosti přispěli nadaci manželů Daltonových. Třetí místo obsadil můj článek týkající se dramatického závěru utkání s Colts ve sněhových závějích.

Během celé sezóny jsme se zaměřili především na utkání samotná a prakticky se nám nedostávalo sil, abychom mohli komentovat všechny (nebo alespoň některé) změny v týmu a mraky událostí, které podstatně ovlivnily její průběh. Všechny pravidelné rubriky nás dost vyšťavily a tak se v aktualitách objevilo článků o dost méně, než bychom si přáli. Pro příští sezónu koncepci trochu upravíme. Rubrika skrz naskrz bude vypadat jinak, dám si s ní méně práce, nebo možná zmizí úplně. Místo ní, či vedle ní, se objeví rubriky: Clashistory a patrně sobotní podcast "Ad rem". Ale to ještě uvidíme, zatím je potřeba do nové sezóny dožít...

Celková návštěvnost mých Footballudus200 a Analýz nebyla špatná, ale spokojen být v žádném případě nemohu. Články "Nezatankujeme?", "Za jeden provaz" a "Marcell Dareus - Cool, the Sack! or Cul da sac?" četlo jen pár čtenářů.

V probíhající sezóně se počet čtenářů zvyšoval. Ze tří důvodů. 
1) Bills procházeli velice zajímavou sezónou a setrvávali ve hře o postup do play-off. Spousta utkání byla se zájmem sledována fanouškovskou obcí napříč celou NFL.
2) Témata byla kontroverzní a byla zkrátka zajímavá: nasazení quarterbacka Nate Petermana, závěr sněžného utkání s Colts, postupová matematika...atd.
3) Osvědčilo se uvádění odkazů na články v zápasových preview a review.

Návštěvnost článků:

Metodika je poctivá. Nepočítám návštěvy nýbrž IP (nazývám je tedy čtenáři a nikoliv návštěvníky). Odečítám naše IP (tvůrců stránek). Pokud si na jedné IP přečte článek více čtenářů, statistiku to logicky neovlivní.

Článek  počet čtenářů
Rozpis utkání (schedule) pro sezónu 2017 6
Soupeři v sezóně 2017 - New York Jets 5
Footballudus200: Nezatankujeme? 10
Dôverovať procesu?! 13
Analýza - O-line v běhové hře Bills 22
NFL UK 2017 Saints vs Dolphins 165
Footballudus200: Za jeden provaz 9
Footballudus200: Marcell Dareus - Cool, the Sack! or Cul da sac? 13
Footballudus200: Tyrod´s TaleLore 42
Footballudus200: Hunting or haunting? 47
Analýza - Dropy Zay Jonese 28
Footballudus200: Let´s Jump the Gun! 36
Footballudus200: All guns blaming 90
Footballudus200: Play-off Goodluck Mazec 48
Daltonův touchdown? Zlatý důl štědrosti! 145
Footballudus200: Jsme s Glennem na Cordy? 29