Game 2016 Week 5 - Los Angeles Rams

11.10.2016 16:13

 

 
Los Angeles Memorial Coloseum, CA, 9. října 2016
návštěva: 83.679 diváků 
slunečno
rozhodčí: Walt Coleman
  1. 2. 3. 4.  
7 7 9 7 30
3 10 3 3 19
 
Quarter Čas Tým Skóre Akce
1. 09:31 FG Greg Zuerlein z 37 yd 0 3
1. 02:22 TD Justin Hunter 4 yd pass od
Tyrod Taylora
PaT Dan Carpenter

nfl.com
7 3
2. 13:59 TD Mike Gillislee 5 yd běh
PaT Dan Carpenter - neúspěšný

nfl.com
13 3
2. 07:46 FG Greg Zuerlein z 32 yd 13 6
2. 01:56 TD Todd Gurley 1 yd pas
PaT Greg Zuerlein

nfl.com
13 13
2. 00:00 FG Dan Carpenter z 23 yd 16 13
3. 08:05 FG Greg Zuerlein z 54 yd 16 16
3. 03:54 TD Nickell Robey-Coleman 
41 yd return intercepce
PaT Dan Carpenter

nfl.com
23 16
4. 05:51 FG Greg Zuerlein z 22 yd 23 19
4. 02:37 TD Marquise Goodwin 6 yd pas od
Tyrod Taylora
PaT Dan Carpenter

nfl.com
30 19
 
Tyrod Taylor: 12/23, 124 yd
2 TD,  0 INT, sack 2-12,
 QBR 78,1
Case Keenum: 21/31, 271 yd
0 TD, 2 INT, sack 4-28
QBR 36,0
LeSean McCoy: 150 yd Todd Gurley: 78 yd, TD
Tyrod Taylor: 28 yd Tavon Austin: 26 yd
Mike Gillislee: 6 yd, TD  
Charles Clay: 73 yd Kenny Britt: 75 yd
Robert Woods: 26 yd Tavon Austin: 59 yd
Marquise Goodwin: 13 yd, TD Brian Quick: 51 yd
LeSean McCoy: 8 yd  
Justin Hunter: 4 yd, TD  

Lorenzo Alexander: 7/7, TFL 3 Mark Barron: 9/8
Preston Brown: 7/6 Alec Ogletree: 6/5
Ronald Darby: 6/6 TJ McDonald: 5/5
INT
Nickell Robey-Coleman: 2, TD
sacky

Lorenzo Alexander: 3
Adolphus Washington: 1
sacky:
Ethan Westbrooks: 1
Dominique Easley: 0,5
Aaron Donald: 0,5

Brandon Tate - z výkopu:
4/90 yd
Michael Thomas - z výkopu:
3/62 yd
Pharoh Cooper - z výkopu:
1/23 yd
Brandon Tate - z puntu:
2/-2 yd
Tavon Austin - z puntu:
2/2 yd
Dan Carpenter - FG: 1/1 
(23 yd) 

PaT: 3/4
Greg Zuerlein - FG: 4/4



     Rams začali dobre, v prvom drive rýchlo postupovali ihriskom, ale narazili na náš obranný val v Red zóne. S pomocou účinných blokov vstúpil výborne do zápasu McCoy. Teplo a hluk domáceho prostredia v LA rozhodilo Tyroda Taylora a zlá (keď nestál Taylor za svojim centrom) rozohrávka znamenala veľkú stratu yardov. Pri následnom dlhom treťom čakala obrana prihrávku do hĺbky, Taylor to využil a dobehol si 22 yardmi pre prvý down. Napriek komplikáciám sme po spolupráci Taylora s Clayom dotiahli prvý drive do touchdownu, ktorý skóroval pri svojom prvom štarte za Bills Hunter. Druhý krát už Rams neboli na lopte taký úspešný najskôr Washington zložil Keenuma a potom Gurley stratil loptu, ktorú vybojoval Graham. Ofenzívna línia pracovala dobre a Shady to fantasticky využil a 53 yardovým behom tesne k hranici touchdownu. Prácu dokončil Gillislee, avšak radosť trochu pokazil zblokovaný kop. Rams opäť nedotiahli útok do konca a získali iba 3 body, po tom ako, aj vďaka face mask penalte, na dve hry prešli polovicu ihriska. Šťastie sme mali pri prihrávke Taylora, ktorú obranca zrazil do výšky, ale nikto ju nedokázal zachytiť. Taylor utrpel ľahké zranenie, no bez problémov mohol pokračovať. Chvíľkové zaváhanie a zmätok v našich defenzívnych radách využili Rams ku skórovaniu touchdownu. V záverečnom drive prvého polčasu krásne zachytili prihrávky Woods a Clay a McCoy potvrdil svoju výbornú formu. Na touchdown chýbalo pár sekúnd a tak skončil iba tromi bodmi.
     V druhom polčase sa ofenzíve Bills nedarilo a ani hlúpa penalta Baranov za zrazenie Schmidta nepomohla. Vtedy zaúradoval obranca Robey-Coleman a skóroval šestku. Momentum posilnil Lorenzo Alexander, ktorý Keenuma nepustil k rozohrávke. Súper potom musel hrať na riziko. Skúsili aj fake punt, ale v útoku nemali dostatočnú kvalitu aby prekonali našu defenzívu, ktorá hrala výborne hlavne v red zóne. Keď Robey-Coleman, ktorý sa vrátil do svojho univerzitného mesta, ukradol súperovu prihrávku po druhý krát, bolo o zápase rozhodnuté.
     Shady hral opať úžasne, hlavnou zbraňou je ale obrana. Svojou kvalitou v hĺbke kádra, keď v každom týždni zažiari iní hráči, minule Zach Brown, teraz Robey-Coleman a Alexander, proti Arizone napríklad Gilmore a Graham, efektívnou komunikáciou a dopĺňaním sa. V útoku Clay pomohol yardmi, navyše spolu s McCoyom a ďalšími hráčmi bol užitočný aj pri blokoch. Dôležitou postavou dnešného súboja bol Schmidt, pretože perfektnými kopmi tlačil Baranov k vlastnej end zóne. Nakoniec chcem vyzdvihnúť trpezlivosť Taylora, ktorý nešiel zbytočne do rizika a pri oboch touchdownoch si počkal na správny moment. Nebyť množstva prihrávok, ktoré spoluhráči neudržali, mohli byť jeho štatistiky výrazne lepšie. Čakajú nás dvaja hrateľní súperi a ak uspejeme, tak v 8. kole zápas o prvé miesto v divízii doma s Patriots.

 

Quarterback Rams Case Keenum si prožil s Lorenzo Alexandrem pravé peklo. Tři sacky. Na snímku už dýchá Keenumovi na zátylek.
Udržet running backa Todd Gurleyho bylo krajně obtížné. "Jen" 78 yardů a jeden touchdown jsou vizitkou, že se to Bills v podstatě podařilo. Na snímku se Gurley vymaňuje se sevření cornerbacka Stephon Gilmora.
Nejlepším ofenzívním hráčem Bills byl running back LeSean McCoy. Výborně se vyvážel na hráčích O-line. První a často i druhý tackle ustál. V pohybu a průnicích byl nevyzpytatelný. Nefumbloval. 150 yardů je hodně, ale v možnostech McCoye bylo jednoznačně 200 yardů. Elitní running back má nyní vynikající formu.
 Mimořádnou předvídavost znovu prokázal Nickell Robey-Coleman na spojce. Právě chytá míč - připsal si dvě intercepce, z nichž jednu vrátil na 41 yardů pro touchdown. Podle mnohých se jednalo o rozhodující moment celého zápasu.
WR Brandon Tate je nyní jedničkou mezi returnery. Při 4 pokusech o return výkopu získal pro ofenzívu celkem 90 yardů. Nejdelší pro 27 yardů.
TE Charles Clay patřil mezi nejlepší hráče. QB Taylor ho 5x zacílil a Clay 5x zachytil. Stal se nejvýkonnější silou v pasové hře. Bills si od Claye ale slibují ještě více než 73 yardů. Clay zatím pokulhává v důležité kategorii a tou jsou YAC /získané yardy po zachycení míče/.

 
 
 
kategorie
celkem drivů 11 11
celkem her 52 64
celkem yd 305 345
yd na hru 5,9 5,4
celkem 1.downů 15 23
1.downy získané pasem 6 11
1.downy získané během 8 9
1.downy získané penaltou 1 3
úspěšnost při 3.downech 4-12 4-12
úspěšnost při 4.downech 0-0 0-2
pasové yd 112 243
úspěšnost pasové hry 12-23 21-31
zisk yd na pas 4,5 6,9
sacky a ztráty yd 2-12 4-28
běhové yd 193 102
počet běhových pokusů 27 29
zisk yd na běh 7,1 3,5
úspěšnost v Red Zone 3-5 1-4
penalta ztráty yd 7-60 6-40
ztráty míče (turnovers) celkem 0 3
fumble 0 1
intercepce 0 2
TD defenzívy a spectýmu 1 0
Doba držení míče 24:26 35:34

 
    
Quarterback
O-line
WR, TE, RB - pasová hra
RB, FB, blokování - běhová hra
D-line, pass rush
LB
secondary
kopy
krytí, returny
coaching staff

 

Buffalo Bills 30-19 Los Angeles Rams
     Ve chvíli, kdy Bills prohráli dvakrát za pět dnů a vyhodili svého ofenzivního koordinátora na začátku sezóny, tak je hodně fanoušků odepsalo. O tři zápasy později jsou Bills v pozitivní bilanci a jejich nefungující running game je zpět ve skvělé formě. Pod novým ofenzivním koordinátorem Anthony Lynnem našel nový dech LeSean McCoy, který si připsal třetí zápas po sobě, kdy překonal metu 100 yardů. McCoy je trpělivý a má dobrou rychlost, což překvapilo defenzivní lajnu Rams, která čítá zraněné hráče. V zápase proti Rams naběhal sezónní maximum 150 yardů a dovedl Bills k třetí výhře v řadě.
     Rams pod Jeffem Fisherem vždy najdo způsob, jak nakonec selhat. Všechno bylo demonstrováno dvěma zvláštními trenérskými rozhodnutími. Když Rams prohrávali o sedm bodů necelých šest minut před koncem, tak se rozhodli pro field goal ze čtyr yardů místo toho, aby raději zkusili své štěstí a zápas srovnali. Při dalším drivu šli hráči Los Angeles po třech downech ze hřiště a poté Fisher zvolil bizarní fake-punt zone-run při krátkém čtvrtém downu z vlastních 23 yardů, který o jeden yard nevyšel. Kouč tuto strategii "neriskovat, až dokud není pozdě" vypiloval nádherně. Rams v čele s Fisherem se tak více přiblížili velice oblíbené .500 bilanci.
     Running game Buffala není jedinou věcí, která se po odchodu Grega Romana zlepšila. Defenzíva Bills pokračuje v lepších výkonech a Case Keenuma trápila po celý zápas. QB Rams byl pod tlakem neustále a dokonce byl čtyřikrát sackován. Kvalitní byl především linebacker Lorenzo Alexander, který už má v sezóně na kontě 7 sacků. Keenum také hodil dvakrát míč přímo do rukou cornerbacka Bills Nickella Robey-Colemana. Bývalý defenzivní back USC se vrátil zpět na Coliseum opravdu s parádou, když si připsal pick-six ve třetí čtvrtině a vítěznou interception necelé dvě minuty před koncem zápasu.
     Všichni už asi viděli situaci, kdy se QB Bills Tyrod Taylor postavil za svého guarda při snapu a jeho center tak hodil míč do země nikoho. V ofenzívě Bills byl kvalitní nejen RB LeSean McCoy, ale také FB Jerome Felton, LT Cordy Glenn, TE Charles Clay a RG John Miller. Defenzíva Bills dominovala proti runu. Nováček DL Adolphus Washington zažil nejlepší zápas své mladé kariéry, když si dokonce připsal i sack. ILB Zach Brown vede všechny linebackery v NFL v run defense. OLB Lorenzo Alexander měl dva sacky. OLB Jerry Hughes mu v pass rush produkci značně pomáhá. Dobře hrál i DE Kyle Williams.
     Ofenzivní lajna Rams nevytvořila žádný prostor pro Gurleyho. V tuto chvíli je ofenzivní lajna Rams nejhorší v celé NFL v pass protection i v run blockingu. Mezi tackly v celé NFL se hodně trápí i Rob Havenstein a Greg Robinson. Všichni starteři měli podprůměrnou známku. I TE Lance Kendricks patří mezi nejhorší starting tight endy v lize. V ofenzívě lze pochválit pouze výkon WR Tavona Austina, WR Briana Quicka a WR Kenny Britta. Defenzivní lajna Rams je většinou obávanou družinou, ale do tohoto zápasu nenastoupil William Hayes, Robert Quinn a Michael Brockers. DT Aaron Donald a DE Ethan Westbrooks odehráli velice dobrý zápas, ale sami na všechno nestačili. Eugene Sims se jako pass rusher neprosadil. Dobře si vedl ještě CB Lamarcus Joyner, CB Trumaine Johnson a DT Dominique Easley. 
autor: https://adamkrepinss.blogspot.cz/


foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan
 
     Ofenzíva Bills se opět nepředvedla tak, jak bychom to potřebovali. Ano, po zemi dominovala, ale v pasové hře se nevyznamenala. QB Taylor občas rezingnuje na hledání spoluhráčů a záhy po rozehře už peláší z kapsy. Pro O-line nastává černá můra, protože neposedný Taylor může být prakticky kdekoliv. Ochraňovat Taylora není snadné. Přihrávky Taylora jsou často nepřesné a není snadné je zachytit. O zbytek neúspěchu se pak postarají receiveři. Takové dropy, jakých jsme byli svědky,  by na úrovni NFL neměly být samozřejmostí. Bills bohužel chybí receiveři vyšších postav a při malém vzrůstu Taylora se výškový deficit při přehledu o spoluhráčích kumuluje. Watkins bude chybět dlouho, takže o zlepšení pasové hry jen těžko můžeme uvažovat reálně.
     Bills prozívali začátek sezóny a nyní mohli být 5-0, místo toho jsou 3-2 a nyní mají prakticky povinnost vyhrát dvě následující utkání. Pak je čekají Pats s Bradym v čele a to je zápas, který rozhodne o ambicích Bills v této sezóně. Bohužel, Brady to na Bills umí a je jedno, jestli je to na Foxboro nebo v Orchard Parku.
     Vrátil se Marcell Dareus, ale zatím jsme ho viděli jen jako hecíře. Jak vypadá jeho výkonnost? Proč nehrál, skutečně za to mohlo jen zranění?
     Dan Carpenter má znovu problémy. Ne snad, že by je v minulých zápasech neměl. Zkrátka - musíme si zvyknout na to, že žádný kop, dokonce ani z bezprostřední blízkosti, už nemůžeme považovat v podání Carpentera za formalitu.
     Bills vyhráli a na tom nejvíce záleží. Výhra se počítá. Běhová hra Bills byla drtivá a McCoy má výbornou formu. V tomto zápase byl k neudržení a je spíš s podivem, že si nepřipsal 200 yardů. 
     Další soupeři jsou: San Francisco 49-ers a Miami Dolphins - oba týmy s bilancí 1-4. Oba týmy jsou k poražení a Bills mají na dosah bilanci 5-2 před domácím zápasem s Patriots.
     Absence Watkinse je citelná, ale Woods, Goodwin a Hunter ho v součtu nahradili úspěšně. Taylor navíc začíná být schopen více využívat tight enda Claye. Propuštění OC Greg Romana se navzdory všeobecnému očekávání vyplatilo.
     Obrana hrála výborně. Rob a Rex Ryan doplnili tým o pár hráčů, o které v lize nebyl zájem a ukázali společně s Thurmanem obrovskou kvalitu na pozici koordinátorů obrany.
     Brandon Tate je v roli returnera odpovědný a vykazuje stabilní výkonnost. Výborně si opět vedl punter Schmidt. Kope daleko a do autu.
     Pokud Bills vyhrají následující 2 utkání, budou zpátky ve hře o postup do play-off. Pevně v to věříme. 
     Go Bills!


 
foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan
 
 
New Era Field, Buffalo, WNY,  25. září  2016
návštěva: 68.647 diváků  (94% kapacity)
slunečno
rozhodčí: Walt Anderson
  1. 2. 3. 4.  
0 7 5 18
10 7 13 3 33
 
Quarter Čas Tým Skóre Akce
1. 03:29 FG Dan Carpenter z 19 yd 0 3
1. 00:55 TD LeSean McCoy 24 yd běh
PaT Dan Carpenter

nfl.com
0 10
2. 10:25 TD LeSean McCoy 5 yd běh
PaT Dan Carpenter

nfl.com
0 17
2. 01:05 TD David Johnson 4 yd běh
PaT Chandler Catanzaro

nfl.com
7 17
3. 10:31 TD Tyrod Taylor 20 yd běh
PaT Dan Carpenter - neúspěšný

nfl.com
7 23
3. 02:25 TD Aaron Williams 53 yd return fumblu
PaT Dan Carpenter

nfl.com
7 30
3. 00:12 TD David Johnson 22 yd běh
konverze - neúspěšná

nfl.com
13 30
4. 10:36 FG Chandler Catanzaro ze 60 yd 16 30
4. 04:48 FG Dan Carpenter z 45 yd 16 33
4. 03:04 SF LeSean McCoy zastaven
v end-zóně Bills
18 33
 
Carson Palmer: 26/50, 287 yd
0 TD,  4 INT, sack 5-27,
 QBR 13,4
Tyrod Taylor: 14/25, 119 yd
0 TD, 1 INT, sack 4-30
QBR 60,2
David Johnson: 83 yd, 2 TD LeSean McCoy: 110 yd, 2 TD
  Tyrod Taylor: 76 yd, 1 TD
  Mike Gillislee: 20 yd
Josh Brown: 70 yd Robert Woods: 51 yd
Michael Floyd: 65 yd Nick O´Leary: 28 yd
  Walter Powell: 28 yd

Tony Jefferson: 9/6 Zach Brown: 12/10
Marcus Cooper:7/6 Corey White: 9/8
  Lorenzo Alexander: 6/4
INT:
Patrick Peterson
INT:
Stephon Gilmore: 2
Corey Graham: 1
Corey White: 1
sacky:

Lorenzo Alexander: 1,5
Corey Graham: 1
Kyle Williams: 1
Jerry Hughes: 1
Lerentee McCray: 0,5

Josh Brownhall z výkopu:
1/51 yd
Andre Ellington z výkopu:
2/35 yd
Brandon Tate - z výkopu:
1/20 yd
Jerome Felton - z výkopu:
2/18 yd
Josh Brown - z puntu:
1/12 yd
Brandon Tate - z puntu:
2/39 yd
Chandler Catanzaro - FG: 1/1 Dan Carpenter - FG: 2/2
PaT: 3/4



     Úvodné minúty patrili obranám. Na našej obrannej línii úradovalo duo Williamsov a v poli Graham.
     Presadzovali sme sa hlavne behmi, ale Watkinsa zastúpil Woods, ktorý nádherne zachytil dlhú prihrávku a McCoy dotiahol útok do TD.
     Shady na začiatku druhej štvrtiny po úžasnej práci telom a zmene smeru pohybu opäť bodoval. Bills boli na koni a komentátor John Murphy prehlásil, „Všetko je odpustené!“
     Následný dlhý drive Arizony skončil v end zóne Bills. Podiel na ňom mal hlavne D. Johnson a prísne odpískaný faul Hughesa . Special tímy Arizony nemali svoj deň, keď najskôr Catanzaro krátkym kopom zjednodušil Taylorovi cestu k TD a následne vysokým snapom pri FG darovali Bills 10 bodov. Miesto 23-10 bol stav 30-7.
     Cardinals sa pred poslednou štvrtinou nadýchli k záverečnému náporu a rýchlo získali 6 bodov. O pár minút Catanzaro vylepšil svoj výkon presným kopom zo 60 yardov. Ukľudnenie malo priniesť výborné zachytenie súperovej prihrávky Grahamom. Následná ľahká a hlavne rýchla strata lopty v našej end zóne však vniesla do záveru zápasu nervozitu. Cards získali dva body za safety, loptu a hlavne čas. Zaváhanie napravila obrana, ktorá svoj vynikajúci výkon vyšperkovala zachytením ďalších dvoch prihrávok Palmera.
     V tomto kole bola lepšia iba defenzíva Chiefs. Škoda, že si Fitz nevybral svoj čierny deň o jeden týždeň skôr.
     McCoy sa dnes pri rozohrávke posunul viac dozadu aby mal lepší prehľad. Často dostával loptu a jeden TD po zemi si pripísal aj Taylor. Veľká prevaha behovej hry môže priniesť výhry, ale nie je pre Bills cestou k úspešnej sezóne. Dáva však Taylorovi čas na zlepšenie čítania hry v strede poľa a pri súčasných zraneniach WR je ideálnym riešením.
     Pre postup do playoff teraz potrebujeme sériu 5 výhier v rade, pretože potom prídu na rad veľmi ťažkí súperi. Zápas s Cardinals zažal iskierku nádeje.

 

Před utkáním vlály vlajky Buffalo Bills hodně vysoko nad stadiónem New Era Field. Bills si nutně potřebovali připsat proti mimořádně silnému soupeři první výhru, pokud chtěli ještě uvažovat o boji o postup do play-offs.
Safety Aaron Williams oslavuje s quarterbackem Taylorem svůj první touchdown v NFL v kariéře. Tento okamžik pravděpodobně definitivně rozhodl o vývoji utkání. Zblokovaný pokus o FG dotažený do obranného TD představoval v podstatě -9 bodů pro Arizonu.
Cornerback Stephon Gilmore odpověděl na kritiku po špatném výkonu proti Jets tím nejlepším způsobem. Vypořádal se s tlakem a uhlídal výborné receivery soupeře. K tomu přidal 2 intercepce v době, kdy šel QB Palmer do rizika a spoléhal se prakticky výhradně na velké zisky z dlouhých pasových pokusů.
 Zabijákem Cardinal se stal running back LeSean McCoy. 110 yardů a 2 touchdowny stačily na to, aby se ze zaplněných tribun ozývalo mohutné "Shady, Shady".

 
 
 
kategorie
celkem drivů 14 14
celkem her 77 61
celkem yd 348 297
yd na hru 4,5 4,9
celkem 1.downů 25 16
1.downy získané pasem 17 5
1.downy získané během 5 11
1.downy získané penaltou 3 0
úspěšnost při 3.downech 5-15 4-13
úspěšnost při 4.downech 0-1 0-0
pasové yd 260 89
úspěšnost pasové hry 26-50 14-25
zisk yd na pas 4,7 3,1
sacky a ztráty yd 5-27 4-30
běhové yd 88 208
počet běhových pokusů 22 32
zisk yd na běh 4,0 6,5
úspěšnost v Red Zone 1-3 1-2
penalta ztráty yd 8-50 9-75
ztráty míče (turnovers) celkem 5 1
fumble 1 0
intercepce 4 1
TD defenzívy a spectýmu 0 1
Doba držení míče 34:00 26:00

 
    
Quarterback
O-line
WR, TE, RB - pasová hra
RB, FB, blokování - běhová hra
D-line, pass rush
LB
secondary
kopy
krytí, returny
coaching staff

 

Arizona Cardinals 18-33 Buffalo Bills
     Bills propustili ofenzivního koordinátora Grega Romana během minulého týdne po startu 0-2 do nové sezóny. Bills v tomto zápase hráli bez Sammyho Watkinse a hodně spoléhali na running backa LeSeana McCoye, který si připsal 110 yardů po zemi při 17 carries a 2 TDs. Pro McCoye to bylo poprvé od Week 16 v sezóně 2013, kdy si připsal dva touchdowny v jednom zápase po zemi. Během neděle jsme mohli vidět i solidní výkon receivera Roberta Woodse, který zachytil šest passů pro 51 yardů.
     Running back Cardinals David Johnson byl jediným pozitivem v ofenzívě Arizony. Johnson si připsal 19 carries pro 83 yardů a 2 TDs. Za poločas měla Arizona pouze dva yardy. Většinou spolehlivý Carson Palmer hodil 4 interceptions a 261 yardů.
     Rex Ryan, který je znám za své odvážné rozhodnutí, byl trochu příliš konzervativní v první čtvrtině. Rex Ryan poslal na hřiště special teams, když měli Bills situaci fourth-and-goal z 1yardové linie.
     V pass protection se skvěle dařilo RG Johnu Millerovi a RT Jordanu Millsovi. Ani jeden z nich nepovolil sack. Pro Jordana Millse to byl třetí zápas po sobě, kdy byl hodnocen pozitivně v pass blockingu.
     V ofenzívě Bills hrál kvalitně také TE Nick O´Leary. Defenzivně se dařilo především secondary. Výborně hrál CB Stephon Gilmore a S Corey Graham.
     Dobrý zápas odehráli také DT Kyle Williams, LB Preston Brown a LB Zach Brown.
     U Cardinals si vedla kvalitně levá strana ofenzivní lajny, kde hrál Mike Iupati a Jared Veldheer. Špatně si vedl center A.Q. Shipley. V ofenzívě byl na tom kvalitně už pouze WR Larry Fitzgerald, HB David Johnson a WR Jaron Brown.
     V defenzívě se předvedl LB Kevin Minter, S Tony Jefferson, CB Patrick Peterson, DE Calais Campbell a LB Chandler Jones. 
autor: https://adamkrepinss.blogspot.cz/


foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan
 
     Jedna výhra nedělá celou sezónu. V lepším případě dává Bills naději pro nedělní utkání na Foxborough. Nezapomínejme ale, že Patriots půjdou do utkání odpočinutější o tři dny a to je zároveň výhoda, která byla znatelně cítit také v utkání Bills proti Cardinals, ovšem s tím rozdílem, že odpočinutější byli hráči Buffala.
     Ofenzíva hrála znovu stejným způsobem jako proti Ravens nebo proti Jets, lepší práci ale odvedla O-line a na výsledku běhové hry to bylo znát. Přidal se také quarterback Taylor, který přidal yardy pěšky a skóroval touchdown. To ale není žádné vylepšení proti dvěma předchozím zápasům, protože pasová hra byla znovu dysfunkční a hodů mezi čísla jsme se vůbec nedočkali.
     Máme zraněné receivery a ty zdravé používá ofenzíva pouze k blokování. 89 yardů náházených! To není sranda, to je ale billská realita dneška.
     Spectým nás připravuje na novou sérii nepodařených kopů ve stylu Akta Xtra-points. 
     Pokud se naši nezlepší v ofenzívě a spectým neurovná kopy - punty, FG a nyní s propuštěním J.Gaye i výkopy, nemají proti Patriots mnoho důvodů k optimismu.
     S první výhrou se dostavil nějaký ten optimismus. Patriots nastoupí bez Bradyho a naši už jednou v Bostonu vyhráli, když rozehrával QB Garoppolo. Můžeme je porazit znovu.
     Pokud by Bills byli 2-2, je šance nastartovat sérii. Další utkání hrají Bills v Los Angeles proti lepšícím se Rams a mají slušné šance v utkání získat potřebnou výhru. Pak následuje domácí utkání proti 49-ers a povinná výhra. Bilance 4-2 by skýtala slušné vyhlídky. Následovalo by utkání proti Dolphins a nutná výhra nad malátnými hráči Miami.
     Ofenzíva se vrátila k tomu,  co umí nejlépe - běhové hře. Pokud dostane McCoy míč do volného prostoru, umí se prosadit a hráče obejít. Volnost svědčí také QB Taylorovi. Potřebujeme zapřáhnout do práce TE Claye, to je hráč, který by mohl obranu Patriots rozvrátit.
     Defenzíva předvedla koncentrovaný výkon a věříme, že pass rush bude proti Patriots nemilosrdný.
     Go Bills!


 
foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan
 
 
Gillette Stadium, Foxboro, MA, 2. října 2016
návštěva: 66.829 diváků  (97% kapacity)
zataženo
rozhodčí: Pete Morelli
  1. 2. 3. 4.  
7 6 3 0 16
0 0 0 0 0
 
Quarter Čas Tým Skóre Akce
1. 05:31 TD LeSean McCoy 7 yd pas
Tyrod Taylora
PaT Dan Carpenter

nfl.com
7 0
2. 14:49 FG Dan Carpenter z 34 yd 10 0
2. 07:46 FG Dan Carpenter z 43 yd 13 0
3. 00:28 FG Dan Carpenter z 44 yd 16 0
 
Tyrod Taylor: 27/39, 246 yd
1 TD,  0 INT, sack 2-2,
 QBR 71,9
Jacoby Brissett: 17/27, 205 yd
0 TD, 0 INT, sack 3-18
QBR 32,8
LeSean McCoy: 70 yd LeGarrette Blount: 54 yd
Mike Gillislee: 30 yd Jacoby Brissett: 28 yd
Tyrod Taylor: 28 yd  
Robert Woods: 89 yd Martellus Bennett:109 yd
Charles Clay: 47 yd James White: 50 yd
LeSean McCoy: 38 yd, TD  

Zach Brown: 18/13, 4 TFL Logan Ryan: 17/14
Preston Brown: 8/3 Dont´a Hightower: 8/3
Lorenzo Alexander: 6/4 Devin McCourty: 7/7
sacky
Zach Brown: 1
Nickell Robey-Coleman: 1
Preston Brown: 0,5
Kyle Williams: 0,5
sacky:
Alan Branch: 1
Jabaal Sheard: 1

žádný Cyrus Jones - z výkopu:
2/30 yd
Brandon Tate - z puntu:
3/18 yd
Danny Amendola - z puntu:
3/4 yd
Cyrus Jones - z puntu:
1/0 yd
Dan Carpenter - FG: 3/4
PaT: 1/1
Stephen Gostkowski - FG: 0/1



     Julian Edelman bežal k end zóne a ja som si pomyslel „Tento zápas bude nočná mora!“. A nakoniec to nočná mora naozaj bola, ale obeťou bol útok Patriots. Naša obrana úplne vymazala behovú hru súpera a Brissett bol neustále pod tlakom a nestíhal prihrávať. Hráči v hĺbke pola boli dobre obsadený a útok nebol schopný dostať sa k prvému downu.
     Naša hra bola naopak pestrá, zapojili sme oboch TE a do hry vzduchom sa zapojili aj RB. Tri krát po sebe sme bodovali a nervozita súpera narastala a prinášala penalty. Bennett, ktorý sa ako jediný dokázal v útoku presadiť dotiahol Patriots až do red zóny Bills. Pri 3. downe na 1 yard však prišla penalta a dostali sa do ťažkej pozície, Brissett sa s loptou rozbehol sám a hviezda zápasu Zach Brown mu ju vyrazil z rúk.
     Ďalšou ranou na psychiku domácich bol nepremenený kop zo 48 yardov. Podobne dopadol Carpenterov pokus, rozdiel skóre bol stále iba dve hry.
     Náš útok taktickou hrou ukrajoval čas a nepripustil komplikácie.
     Dva týždne po sebe sme dokázali nájsť správny plán hry a úspešne ho aplikovať na ihrisku. Viacej útokov malo skončiť touchdownom a „Massive success“ o ktorom Ryan hovoril v príprave je stále ďaleko.
     Čakajú nás Rams, ktorí sú na podobnej vlne a určite nebudú ľahkým súperom.

 

Utkání nebylo o ničem jiném, než o rozdílu mezi kvalitním týmem, vedeným prvotřídním quarterbackem Tom Bradym a tím samým průměrným týmem, vedeným quarterbackem nováčkem Jacoby Brissettem. A evidentně bylo úplně jedno, zda na lajně stojí Bill Belichick. 
Safety Aaron Williams velel billské secondary a opět ukázal, že je pro obranu Bills naprosto nepostradatelný. S jeho přítomností na hřišti, organizačními schopnostmi, velkým přehledem a dovednostmi bývalého cornerbacka roste výkon obrany Bills zaznamenáníhodným způsobem.
Jerry Hughes má quarterbacka Brissetta pod kontrolou, ale pravá pohroma se teprve blíží v osobě linebackera Zach Browna. Po tvrdém hitu Brissett při jediném pobytu Patriots v red-zóně Bills upustí míč a toho se zmocní hráči Bills.
Zach Brown byl nejlepším hráčem na hřišti celkově. Tvrdý, rychlý, nekompromisní, velmi důsledný při tacklech, velice předvídavý, působící na velkém prostoru hřiště. Výsledky své produkce naprosto nedostižný. Soupeřit s ním mohl pouze protějšek LB Logan Ryan.
 Znovu si velice dobře vedl záložní running back Bills - Mike Gillislee. Určitě se nestane nejopěvovanějším hrdinou po utkání na Gillette Stadium, ale svůj part v utkání odehrál velice dobře. Řekl si opakovaně o větší prostor ve hře. Je trpělivý, rozhodný při příležitostných průlomech, dobře kryje míč, je velmi odpovědný ve věcech případných ztrát míče, či dokonce yardů v drivu.
WR Robert Woods hrál výborně. Obětavě blokoval a sám si připsal 89 yardů. Míče zachytával spolehlivě a soupeři nedával šanci na TFL. Významně se podílel na jediné touchdownové situaci zápasu.

 
 
 
kategorie
celkem drivů 9 10
celkem her 73 52
celkem yd 378 277
yd na hru 5,2 5,3
celkem 1.downů 24 13
1.downy získané pasem 15 10
1.downy získané během 7 3
1.downy získané penaltou 2 0
úspěšnost při 3.downech 7-15 1-12
úspěšnost při 4.downech 0-0 2-3
pasové yd 244 187
úspěšnost pasové hry 27-39 17-27
zisk yd na pas 6,0 6,2
sacky a ztráty yd 2-2 3-18
běhové yd 134 90
počet běhových pokusů 32 22
zisk yd na běh 4,2 4,1
úspěšnost v Red Zone 1-2 0-1
penalta ztráty yd 6-60 9-74
ztráty míče (turnovers) celkem 0 1
fumble 0 1
intercepce 0 0
TD defenzívy a spectýmu 0 0
Doba držení míče 36:11 23:49

 
    
Quarterback
O-line
WR, TE, RB - pasová hra
RB, FB, blokování - běhová hra
D-line, pass rush
LB
secondary
kopy
krytí, returny
coaching staff

 

Buffalo Bills 16-0 New England Patriots
     Za tuto prohru by neměl být viněn pouze starting quarterback Patriots v tomto zápase Jacoby Brissett. Ofenzíva Buffala diktovala tempo hry od začátku zápasu svými třemi skórovacími drivy, které čítaly přes 10 plays. Front seven Buffala dominoval nad Pats a Brissett byl často pod tlakem, když v druhém poločase musel házet passy. Rex Ryan překoučoval Billa Belichicka a Bruce Arianse za poslední dva týdny. NFL je zvláštní a krásná věc.
     Změna ofenzivního koordinátora přinesla i tento týden výsledky a Anthony Lynn může být určitě se svou prací spokojen. Bills se soustředili na to, aby Tyrod Taylor (27/39, 246 yardů, 1 TD) házel krátké passy. Tým jej navíc po celý zápas dobře chránil. Pass rush Patriots prakticky neexistoval. Taylor a LeSean McCoy si po celý zápas mohli dělat prakticky všechno, co se jim zachtělo.
     Rex může také děkovat svým defenzivním hráčům, kteří předvádějí neskutečné výkony. Jerry Hughes je jedním z nejlepších pass rusherů v NFL. Zach Brown byl poslední týdny všude, když si připsal proti Pats 18 tackles, 3 tackles for loss, QB hity a 1 sack. Lorenzo Alexander nikdy nevydržel v jakémkoliv týmu dlouho, ale momentálně hraje jako kvalitní starter. Patriots vyšli poprvé v historii Gillette Stadium bodově naprázdno.
     Návrat Toma Bradyho příští týden určitě pomůže v zapojení Roba Gronkowskiho do hry. Gronk byl druhý týden po sobě neviditelný a připsal si pouze jeden zachycený pass, zatímco Martellus Bennett byl nejlepším hráčem Pats a zachytil pět passů pro 109 yardů. Je neuveřitelné, jak kvalitně se Bennett pohybuje po zachycení míče vzhledem k jeho výšce.
     Čísla LeSeana McCoy (108 yardů ze scrimmage při 25 pokusech) nevysvětlují to, jak skvělý McCoy druhým týdnem po sobě byl. McCoy získal hodně yardů, které by jiní running backové nezískali a několikrát napálil i takového hráče,  jakým je Jamie Collins.
     Po špatném vstupu do sezóny musí být Bills opravdu nadšení s bilancí 2-2. Navíc je čekají tři zápasy, které rozhodně mohou vyhrát. Patriots si naopak nemohou stěžovat na svou první pozici v divizi s bilancí 3-1 a návratem Toma Bradyho.
     Bills potřebují v ofenzívě někoho, kdo bude schopen nahradit alespoň do určité míry Sammyho Watkinse. Proti Pats byl tímto mužem WR Robert Woods, který byl nejlepším ofenzivním hráčem Bills. V ofenzívě hrál dobře také TE Charles Clay, RB LeSean McCoy, OT Jordan Mills a C Eric Wood.
     V defenzívě hrál výborně LB Zach Brown, S Aaron Williams, CB Stephon Gilmore, S Corey Graham a CB Ronald Darby.
     V ofenzívě Patriots byl určitě nejlepším hráčem TE Martellus Bennett, ale dobře hrál i OG Joe Thuney. Solidní zápas zažil TE Rob Gronkowski, C David Andrews a OT Nate Solder.      Hodně složitý den v defenzívě měl CB Logan Ryan. Kvalitně hrál LB Dont´a Hightower, DE Jabaal Sheard, LB Jamie Collins, S Devin McCourty a CB Malcolm Butler. 
autor: https://adamkrepinss.blogspot.cz/


foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan
 
     Moc bych se neradoval. Vrací se sice Marcell Dareus, ale čert ví, v jaké bude formě, oproti tomu Watkins bude mimo hru možná až do konce sezóny. A pokud ne, a bude hrát, bude to přes bolest a my dobře víme, že s managementem bolesti má problémy.
     Bills nyní čeká zdánlivě snadnější část sezóny, podle představ fanoušků. Ale utkání v Los Angeles proti Rams bude napínavé, vždyť Rams mají bilanci 3-1 a dělí se o první místo v západní národní divizi.
     Taylor dobře řídil hru, ale pasového ohňostroje se určitě nikdy nedočkáme. Receiveři ze situace vybruslili, ale zůstávají při absenci Watkinse slabinou týmu.
     Opět spousta zbytečných penalt. A tři držení Richie Incognita...není to trochu moc?
     Největší dírou v úvahách o případném boji o play-off je skutečnost, že prohráli utkání s divizním a konferenčním rivalem, která měla být vyhratelná. Schedule zůstává nadále obtížná.
     
     Po zápasu s Jets si naši hráči, trenéři a pochopitelně i fanoušci, sáhli na dno. 0-2 a výhled na případnou bilanci 0-4. Dvě těžká utkání Bills vyhráli ve velkém stylu. Porazili Arizonu s Palmerem a zdolali také Patriots na Gillette Stadium. Poprvé od doby, kdy se Patriots přemístili do Foxboro neskórovali v zápase ani bod. Naposledy se jim to stalo ještě na Fenway parku v roce 1992. A to se cení, nehledě na to, že jejich quarterback Brissett hrál žalostně a dal Patriots připomenout, že jejich úspěch neobstarává všemocný kouč Belichick, který během utkání ztratil glanc, když vzteky rozbil tablet, ale generační quarterback Tom Brady, který nemládne. Už letošek klidně může být prvním rokem jeho postupné declinace.
     Sammy Watkins chyběl méně, než jsme čekali. Ostatní hráči věděli, že ho musí zastoupit a hráli velice odpovědně.
     Začínají konečně dostávat větší prostor hráči jako Gillislee a O´Leary, kteří mají potenciál stát se kvalitními startery. Velice slušně hráli Clay a Woods. 
     Speciální poděkování patří O-line. Pass rush Patriots byl úplně bezzubý a dával Taylorovi dostatek času pro rozehrávku. V klíčových okamžicích se hráči v O-line postarali o prostor pro RB.
     Taylor hrál velice dobře. S klidem a rozvahou odehrál přesně tolik, kolik jsme potřebovali a dovedl tým k cenné výhře.
     Defenzíva odehrála výborný zápas. Skvělý byl především Zach Brown.
     Další vývoj sezóny je ve hvězdách. Bills ale zůstávají ve hře o play-off. Nyní jedou do Los Angeles a není důvod, aby měli z utkání obavy. 
     Go Bills!


 
foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan
 
 
New Era Field, Buffalo, WNY,  25. září  2016
návštěva: 68.647 diváků  (94% kapacity)
slunečno
rozhodčí: Walt Anderson
  1. 2. 3. 4.  
0 7 5 18
10 7 13 3 33
 
Quarter Čas Tým Skóre Akce
1. 03:29 FG Dan Carpenter z 19 yd 0 3
1. 00:55 TD LeSean McCoy 24 yd běh
PaT Dan Carpenter

nfl.com
0 10
2. 10:25 TD LeSean McCoy 5 yd běh
PaT Dan Carpenter

nfl.com
0 17
2. 01:05 TD David Johnson 4 yd běh
PaT Chandler Catanzaro

nfl.com
7 17
3. 10:31 TD Tyrod Taylor 20 yd běh
PaT Dan Carpenter - neúspěšný

nfl.com
7 23
3. 02:25 TD Aaron Williams 53 yd return fumblu
PaT Dan Carpenter

nfl.com
7 30
3. 00:12 TD David Johnson 22 yd běh
konverze - neúspěšná

nfl.com
13 30
4. 10:36 FG Chandler Catanzaro ze 60 yd 16 30
4. 04:48 FG Dan Carpenter z 45 yd 16 33
4. 03:04 SF LeSean McCoy zastaven
v end-zóně Bills
18 33
 
Carson Palmer: 26/50, 287 yd
0 TD,  4 INT, sack 5-27,
 QBR 13,4
Tyrod Taylor: 14/25, 119 yd
0 TD, 1 INT, sack 4-30
QBR 60,2
David Johnson: 83 yd, 2 TD LeSean McCoy: 110 yd, 2 TD
  Tyrod Taylor: 76 yd, 1 TD
  Mike Gillislee: 20 yd
Josh Brown: 70 yd Robert Woods: 51 yd
Michael Floyd: 65 yd Nick O´Leary: 28 yd
  Walter Powell: 28 yd

Tony Jefferson: 9/6 Zach Brown: 12/10
Marcus Cooper:7/6 Corey White: 9/8
  Lorenzo Alexander: 6/4
INT:
Patrick Peterson
INT:
Stephon Gilmore: 2
Corey Graham: 1
Corey White: 1
sacky:

Lorenzo Alexander: 1,5
Corey Graham: 1
Kyle Williams: 1
Jerry Hughes: 1
Lerentee McCray: 0,5

Josh Brownhall z výkopu:
1/51 yd
Andre Ellington z výkopu:
2/35 yd
Brandon Tate - z výkopu:
1/20 yd
Jerome Felton - z výkopu:
2/18 yd
Josh Brown - z puntu:
1/12 yd
Brandon Tate - z puntu:
2/39 yd
Chandler Catanzaro - FG: 1/1 Dan Carpenter - FG: 2/2
PaT: 3/4



     Úvodné minúty patrili obranám. Na našej obrannej línii úradovalo duo Williamsov a v poli Graham.
     Presadzovali sme sa hlavne behmi, ale Watkinsa zastúpil Woods, ktorý nádherne zachytil dlhú prihrávku a McCoy dotiahol útok do TD.
     Shady na začiatku druhej štvrtiny po úžasnej práci telom a zmene smeru pohybu opäť bodoval. Bills boli na koni a komentátor John Murphy prehlásil, „Všetko je odpustené!“
     Následný dlhý drive Arizony skončil v end zóne Bills. Podiel na ňom mal hlavne D. Johnson a prísne odpískaný faul Hughesa . Special tímy Arizony nemali svoj deň, keď najskôr Catanzaro krátkym kopom zjednodušil Taylorovi cestu k TD a následne vysokým snapom pri FG darovali Bills 10 bodov. Miesto 23-10 bol stav 30-7.
     Cardinals sa pred poslednou štvrtinou nadýchli k záverečnému náporu a rýchlo získali 6 bodov. O pár minút Catanzaro vylepšil svoj výkon presným kopom zo 60 yardov. Ukľudnenie malo priniesť výborné zachytenie súperovej prihrávky Grahamom. Následná ľahká a hlavne rýchla strata lopty v našej end zóne však vniesla do záveru zápasu nervozitu. Cards získali dva body za safety, loptu a hlavne čas. Zaváhanie napravila obrana, ktorá svoj vynikajúci výkon vyšperkovala zachytením ďalších dvoch prihrávok Palmera.
     V tomto kole bola lepšia iba defenzíva Chiefs. Škoda, že si Fitz nevybral svoj čierny deň o jeden týždeň skôr.
     McCoy sa dnes pri rozohrávke posunul viac dozadu aby mal lepší prehľad. Často dostával loptu a jeden TD po zemi si pripísal aj Taylor. Veľká prevaha behovej hry môže priniesť výhry, ale nie je pre Bills cestou k úspešnej sezóne. Dáva však Taylorovi čas na zlepšenie čítania hry v strede poľa a pri súčasných zraneniach WR je ideálnym riešením.
     Pre postup do playoff teraz potrebujeme sériu 5 výhier v rade, pretože potom prídu na rad veľmi ťažkí súperi. Zápas s Cardinals zažal iskierku nádeje.

 

Před utkáním vlály vlajky Buffalo Bills hodně vysoko nad stadiónem New Era Field. Bills si nutně potřebovali připsat proti mimořádně silnému soupeři první výhru, pokud chtěli ještě uvažovat o boji o postup do play-offs.
Safety Aaron Williams oslavuje s quarterbackem Taylorem svůj první touchdown v NFL v kariéře. Tento okamžik pravděpodobně definitivně rozhodl o vývoji utkání. Zblokovaný pokus o FG dotažený do obranného TD představoval v podstatě -9 bodů pro Arizonu.
Cornerback Stephon Gilmore odpověděl na kritiku po špatném výkonu proti Jets tím nejlepším způsobem. Vypořádal se s tlakem a uhlídal výborné receivery soupeře. K tomu přidal 2 intercepce v době, kdy šel QB Palmer do rizika a spoléhal se prakticky výhradně na velké zisky z dlouhých pasových pokusů.
 Zabijákem Cardinal se stal running back LeSean McCoy. 110 yardů a 2 touchdowny stačily na to, aby se ze zaplněných tribun ozývalo mohutné "Shady, Shady".

 
 
 
kategorie
celkem drivů 14 14
celkem her 77 61
celkem yd 348 297
yd na hru 4,5 4,9
celkem 1.downů 25 16
1.downy získané pasem 17 5
1.downy získané během 5 11
1.downy získané penaltou 3 0
úspěšnost při 3.downech 5-15 4-13
úspěšnost při 4.downech 0-1 0-0
pasové yd 260 89
úspěšnost pasové hry 26-50 14-25
zisk yd na pas 4,7 3,1
sacky a ztráty yd 5-27 4-30
běhové yd 88 208
počet běhových pokusů 22 32
zisk yd na běh 4,0 6,5
úspěšnost v Red Zone 1-3 1-2
penalta ztráty yd 8-50 9-75
ztráty míče (turnovers) celkem 5 1
fumble 1 0
intercepce 4 1
TD defenzívy a spectýmu 0 1
Doba držení míče 34:00 26:00

 
    
Quarterback
O-line
WR, TE, RB - pasová hra
RB, FB, blokování - běhová hra
D-line, pass rush
LB
secondary
kopy
krytí, returny
coaching staff

 

Arizona Cardinals 18-33 Buffalo Bills
     Bills propustili ofenzivního koordinátora Grega Romana během minulého týdne po startu 0-2 do nové sezóny. Bills v tomto zápase hráli bez Sammyho Watkinse a hodně spoléhali na running backa LeSeana McCoye, který si připsal 110 yardů po zemi při 17 carries a 2 TDs. Pro McCoye to bylo poprvé od Week 16 v sezóně 2013, kdy si připsal dva touchdowny v jednom zápase po zemi. Během neděle jsme mohli vidět i solidní výkon receivera Roberta Woodse, který zachytil šest passů pro 51 yardů.
     Running back Cardinals David Johnson byl jediným pozitivem v ofenzívě Arizony. Johnson si připsal 19 carries pro 83 yardů a 2 TDs. Za poločas měla Arizona pouze dva yardy. Většinou spolehlivý Carson Palmer hodil 4 interceptions a 261 yardů.
     Rex Ryan, který je znám za své odvážné rozhodnutí, byl trochu příliš konzervativní v první čtvrtině. Rex Ryan poslal na hřiště special teams, když měli Bills situaci fourth-and-goal z 1yardové linie.
     V pass protection se skvěle dařilo RG Johnu Millerovi a RT Jordanu Millsovi. Ani jeden z nich nepovolil sack. Pro Jordana Millse to byl třetí zápas po sobě, kdy byl hodnocen pozitivně v pass blockingu.
     V ofenzívě Bills hrál kvalitně také TE Nick O´Leary. Defenzivně se dařilo především secondary. Výborně hrál CB Stephon Gilmore a S Corey Graham.
     Dobrý zápas odehráli také DT Kyle Williams, LB Preston Brown a LB Zach Brown.
     U Cardinals si vedla kvalitně levá strana ofenzivní lajny, kde hrál Mike Iupati a Jared Veldheer. Špatně si vedl center A.Q. Shipley. V ofenzívě byl na tom kvalitně už pouze WR Larry Fitzgerald, HB David Johnson a WR Jaron Brown.
     V defenzívě se předvedl LB Kevin Minter, S Tony Jefferson, CB Patrick Peterson, DE Calais Campbell a LB Chandler Jones. 
autor: https://adamkrepinss.blogspot.cz/


foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan
 
     Jedna výhra nedělá celou sezónu. V lepším případě dává Bills naději pro nedělní utkání na Foxborough. Nezapomínejme ale, že Patriots půjdou do utkání odpočinutější o tři dny a to je zároveň výhoda, která byla znatelně cítit také v utkání Bills proti Cardinals, ovšem s tím rozdílem, že odpočinutější byli hráči Buffala.
     Ofenzíva hrála znovu stejným způsobem jako proti Ravens nebo proti Jets, lepší práci ale odvedla O-line a na výsledku běhové hry to bylo znát. Přidal se také quarterback Taylor, který přidal yardy pěšky a skóroval touchdown. To ale není žádné vylepšení proti dvěma předchozím zápasům, protože pasová hra byla znovu dysfunkční a hodů mezi čísla jsme se vůbec nedočkali.
     Máme zraněné receivery a ty zdravé používá ofenzíva pouze k blokování. 89 yardů náházených! To není sranda, to je ale billská realita dneška.
     Spectým nás připravuje na novou sérii nepodařených kopů ve stylu Akta Xtra-points. 
     Pokud se naši nezlepší v ofenzívě a spectým neurovná kopy - punty, FG a nyní s propuštěním J.Gaye i výkopy, nemají proti Patriots mnoho důvodů k optimismu.
     S první výhrou se dostavil nějaký ten optimismus. Patriots nastoupí bez Bradyho a naši už jednou v Bostonu vyhráli, když rozehrával QB Garoppolo. Můžeme je porazit znovu.
     Pokud by Bills byli 2-2, je šance nastartovat sérii. Další utkání hrají Bills v Los Angeles proti lepšícím se Rams a mají slušné šance v utkání získat potřebnou výhru. Pak následuje domácí utkání proti 49-ers a povinná výhra. Bilance 4-2 by skýtala slušné vyhlídky. Následovalo by utkání proti Dolphins a nutná výhra nad malátnými hráči Miami.
     Ofenzíva se vrátila k tomu,  co umí nejlépe - běhové hře. Pokud dostane McCoy míč do volného prostoru, umí se prosadit a hráče obejít. Volnost svědčí také QB Taylorovi. Potřebujeme zapřáhnout do práce TE Claye, to je hráč, který by mohl obranu Patriots rozvrátit.
     Defenzíva předvedla koncentrovaný výkon a věříme, že pass rush bude proti Patriots nemilosrdný.
     Go Bills!


 
foto Rexe

Tiskovka Rex Ryan