Priscope 2015 - Training Camp

16.08.2015 10:42
After Training Camp
 

 


 
Pořadí Tým Pohyb (N/D)
1 Dokud bude míče házet Aaron Rodgers, budou patřit k uchazečům o titul. Nikdo to totiž neumí lépe.  2(3)
2 Případná suspendace Tom Bradyho a následný dopad na hru by mohly týmu ublížit. Kolem toho se mnohé točí. Bill Belichick si bude muset poradit. 1(1)
3 Může situace kolem kontraktu pro Russell Wilsona mít rušivý efekt? Pochybuji. I tak ale visí nad ofenzívou otazníky. 1(2)
4 Podpis kontraktu s Dez Bryantem byl velice důležitý. Nyní budou muset dokázat, že to umí rozběhat i bez DeMarco Murrayho.  (4)
5 Klíčové bude, zda dokáží přijmout Marc Trestmanovu ofenzívní strategii a zda budou schopni receiveři předvést big plays. Tenhle tým je stále ještě hodně talentovaný. 3(8)
6 Jo, jo, Peyton Manning už začíná být utahaný. Ztratil na rychlosti. Mají ale prostředky na to, aby rozběhli nový typ hry s koučem Gary Kubiakem. 1(5)
7 Sehnali pár volných agentů pro posílení týmu, ale ještě stále je to tým Andrew Lucka, což znamená - parta zaměřená na pasovou hru. Na tom se nic nemění. 2(9)
8 S Carson Palmerem zpátky v sestavě budou znovu prohánět divizního rivala ze Seattlu. Tenhle tým je ale odlišný, chce přitlačit v běhové hře. 2(6)
9 Čtyři účasti v playoff za sebou svědčí o tom, že tým je silný a to i navzdory kritice. Někdy už to musí přijít a Marvin Lewis s Andy Daltonem konečně vyhrají playoff zápas. 2(7)
10 Na defenzívě se zatím pracuje, ale útok by měl být schopen zařídit, aby se tým protloukl první půlkou soutěže. Tam mají Steelers hvězdné obsazení.  (10)
11 Tohle je příběh Sam Bradforda coby quarterbacka. Pokud zůstane zdravý, mají slušnou příležitost přetahovat se s Dallasem o výhru v divizi. 1(12)
12 Ani s Cam Newtonem nemůže být nikdo z ofenzívy moc nadšený, jenže to bude znovu obrana, která bude klíčem k jejich úspěchu. Také skutečnost, že hrají v slabé divizi, v každém případě pomůže. 2(14)
13 Spousta mladých, talentovaných hráčů na všech pozicích. Kdyby se Teddy Bridgewater dokázal zlepšovat, měli bychom se mít na pozorou. Fakt, že Adrian Peterson je zpátky, rozhodně také pomůže. 2(15)
14 Doplnění obrany o Ndamukong Suha byla velká věc. A myslím, že Ryan Tannehill se bude dále zlepšovat. Jsou druhým nejsilnějším týmem v AFC East. 2(16)
15 Jay Cutler zažije sezónu, jakou jen málo lidí očekává -- velmi slušnou - a tké myslím, že obrana pod Vic Fangiem se zvedne. Budou klepat na brány playoff. 11(26)
16 Ofenzívě vedené Philip Riversem pomůže příchod RB Melvina Gordona. V defenzívě ale mají za úkol více zapřáhnout edge rushery. 3(13)
17 Vypadá to, že rozjedou běhovou hru v říznějším stylu a přesně to je potřeba. Neměli by to ale přehnat tím, že by se zcela zřekli své největší zbraně - pasové hry. Defenzíva utrpěla pár významných ztrát.. 6(11)
18 Hlavní problém -- a to pořádný  -- je na pozici quarterbacka. Jestlipak z něj Bill O'Brien dokáže vyždímat to, co bude nutně potřebovat? Defenzíva je plná talentů a navíc ji vede J.J. Watt. 1(17)
19 Je lákavé tehle tým prostě škrtnout, le pokud se Colin Kaepernickovi bude dařit, mohou být lepší, než mnozí očekávají. A to navzdory odchodům do sportovního důchodu a ztrátě Jim Harbaugha, který dal přednost Michicagu.  (19)
20 Tom Coughlin dokáže předvést jako kouč velké věci i tehdy, když to od něj málokdo čeká. Může být taková i tahle sezóna?  2(18)
21 V obraně přetrvávají zásadní problémy, hlavně napadání quarterbacka. Zvláště po odchodu Junior Galetta. Jejich ofenzívu ale znovu nebude snadné přibrzdit. 1(22)
22 Jistě, obrana je solidní. A s LeSean McCoyem se chystají hodně běhat. Situace s quarterbacky je ovšem katastrofální. Mohli by za tohoto stavu vyhrát potřebných 10 až 13 utkání? 2(20)
23 Účinný pass rush si zajistili mega smlouvou s  Justin Houstonem. Ale jsem opravdu zvědavý, jestli jejich útok bude na patřičné úrovni. O-line vypadá zranitelně.  2(21)
24 Ofenzíva vedená Matt ryanem znovu zajistí prostřednictvím pasové hry potřebné body. Jenže co bude s obranou. Podaří se Dan Quinnovi ji zprovoznit? 1(23)
25 Defenzíva se postará o to, aby si své odehrála. V útoku máme jedno velké jestli. Jestli se dá do kupy O-line, můžeme útok považovat za nebezpečný. Ovšem - jestli. 1(24)
26 Mají přehršel mladých hráčů se zkušenostmi z loňské sezóny. Není od věci, že herně dospívají společně. Mohou dosáhnout na vyrovnanou bilanci? 1(25)
27 Pokud se zlepší Geno Smith, budou v tomhle žebříčku mnohem výše. Jejich obrana by mohla být hustá. 3(30)
28 Tohle je tým, který má velké plány, nicméně na jejich realizaci bude potřebovat ještě rok či dva. Jack Del Rio tu šanci chytí za pačesy, jeho obrana bude šlapat. 1(27)
29 Pokud je napadlo, že odpovědí by mohl být Josh McCown, trochu jim přeskočilo. To už spíš Johnny Manziel, pokud se mu podaří herně dospět, by mohl chytit kormidlo pevně do rukou. 1(28)
30 Fotbalový růst  Jameis Winstona bude bolestivý, ale skutečný problém tkví v kvalitě obrany. Kolem desátého weeku už ale mohou být týmem, se kterým nikdo nebude chtít hrát. 1(29)
31 O Marcus Mariotovi jsme toho od příchodu do týmu slyšeli hodně dobrého. Uvidíme, jak na tom je, když se kola roztočí naostro.  (31)
32 Tenhle rok je pro Robert Griffina III veledůležitý a stejně tak to může platit i pro Jay Grudena. Udělali dost pro to, aby byli konkurenceschoní? No, já si to nemyslím.   (32)