Priscope 2015 - Week 10

13.11.2015 17:08
Week 10
V rankingu se nejvíc posunul vzhůru tým
Buffalo Bills
 
 
 
Pořadí tým pohyb (N/D)
1 S každým týdnem se znovu a znovu zlepšují. Najde se vůbec někdo, kdo pro ně bude výzvou?  (1)
2 Jen malá ukázka k úvaze, že nedokáží hrát v prime čase. Tohle jsou totiž úplně jiní Bengals, než jsme zvyklí.  (2)
3 V čele NFC South mají po půlce sezóny dvouzápasový náskok.Vypadá to, že Charlotte bude hostit nějaký ten zápas play-off. 1(4)
4 Co se to stalo s obranou v Indianapolis? Musí pořádně přitvrdit. A nevypadá to, že by ofenzíva byla schopna přiložit ruku k dílu. 1(3)
5 Vrací se po týdnu volna a rukují do velké bitvy proti Seahawks. Jestli vyhrají, dostanou se do velícího centra ve své divizi.  1(6)
6 Myslím, že Mike McCarthy se musí znovu ujmout play-callingu. Není to právě pravděpodobné, ale bylo by to nejlepší řešení. 1(5)
7 S bilancí 6-2 se dělí o první místo ve své divizi. Jejich výhry nejsou krásné, ale umí se k nim propracovat. Teď je potřeba vnímavě sledovat jak se vyvine zdravotní stav Teddy Bridgewatera.  1(8)
8 Až podle toho, zda porazí Cardinals si budeme moci říci, zda jsou zpátky ve hře o úspěch v divizním přeboru. Obrana konečně připomíná kvalitní bojový útvar. 1(9)
9 Hoví si na bilanci 5-3 a mohou být brzy skutečnými lídry v závodě o AFC Wild-Card - ovšem, pokud porazí Bills v čtvrteční večerní předehrávce. 3(12)
10 Ze čtyř posledních zápasů padli třikrát a na Atlantu se snesl soumrak. Kde je teď ten tým, který na to má a který začal sezónu impozantním 5-0? 3(7)
11 Čelí velké výzvě v podobě čtvrteční divizní předehrávky v New Yorku proti Jets. Rex Ryan dostane příležitost se předvést proti svému bývalému týmu. 9(20)
12 Změna ofenzívních koordinátorů se začíná vyplácet.  Andrew Luck hned vypadal mnohem sebevědoměji. 6(18)
13 Dosáhli na vrchol divize, jenže je čeká pár tězkých střetnutí. Prvních z nich je to proti Patriots. 2(15)
14 Ztráta Ben Roethlisbergera na jakoukýkoliv časový úsek může pošramotit jejich postupové naděje. V příštích pěti týdnech se budou muset vypořádat s brutálním rozpisem utkání. 3(17)
15 Ofenzíva zkrátka není schopna předvést dost kvality v pasové hře a to je nemilé, protože náprava takového stavu je těžko zrealizovatelná. 5(10)
16 Po půlce sezóny jsou stylově na ,500 a patří k vážným uchazečům o jedno ze dvou míst zajišťujících postup do play-off na divokou kartu. Derek Carr hraje znamenitě. 5(11)
17 Proti Dallasu se ofenzíva konečně rozjela a toho musí pořádně využít. Že bude vypadat ofenzíva právě takhle, jsme od ní totiž čekali už dlouho. 2(19)
18 Trenéři s Jay Cutlerem zapracovali zásadním způsobem. Přesně tímhle směrem by se jeho další herní vývoj měl ubírat.  2(16)
19 Éra Dan Campbella začíná nabírat trhliny a přechází do trpké reality. Vše nasvědčuje tomu, že je čeká dlouhá nudná druhá půlka sezóny. 6(13)
20 Defenzíva hnije zaživa. Jak dlouho ji ještě bude velet Rob Ryan? 6(14)
21 Měli prostě moc zraněných a pár těžkých zápasů nebyli schopni dotlačit k dvojitému véčku. Teď to bude o čekání na rok 2016. 2(23)
22 Kirk Cousins ještě pořád neumí ukázat kvalitu ve dvou po sobě jdoucích utkáních. A to je pochopitelně problém. 1(21)
23 Než odešli na odpočinek, trošku se rozjeli. Myslíte, že by to mohlo předznamenat jejich návrat do boje o divokou kartu? Hodně nám naznačí zápas proti Denveru v tomto týdnu. 1(22)
24 Před příchodem Tony Roma potřebují nutně porazit tým Tampa Bay. Romo se vrací o týden později.  (24)
25 Mají bilanci 3-5 a přesto jsou jen půl zápasu od vedení v divizi. Teď mají ale naplánováno těžké utkání v Cincinnati.  (25)
26 Vrací se na hřiště z bye a zoufale potřebují pár výher, které by je nastartovaly. To není tak úplně nemožné. 1(27)
27 Éra Blaine Gabberta začala vítězstvím. Jak dlouhé bude mít éra trvání ve své úspěšné podobě? 1(28)
28 Dělají pokroky a Jameis Winston neztrácí míče. Pro příští sezóny je to dobré znamení. 2(26)
29 Vyřídili Saints a Marcus Mariota při tom vypadal herně dobře. Kouč Mike Mularkey je tedy 1-0. Změna byla možná k něčemu dobrá. 3(32)
30 Nechte hrát Johnny Manziela. Sezóna už tak jako tak skončila, proč tedy nezjistit,čeho je schopen? 1(29)
31 Jak vyhrát venku, to je pro ně mystérium. Jednou na to ale budou muset přijít. Vyzkoušet to budou moci už tento týden v Baltimoru. 1(30)
32 Tahle sezóna se rychle změnila ve zlý sen. Vedení bylo vyhozeno a to nikdy není předzvěstí něčeho pozitivního. 1(31)