Priscope 2015 - Week 12

25.11.2015 19:22
Week 12
V rankingu se nejvíc posunul vzhůru tým
Tampa Bay Buccaneers
 
 

 

Pořadí tým pohy (N/D)
1 Zranění devastují ofenzívu, takže tohle vítězství proti Buffalu moc líbivé nebylo. Další zkouška defenzívním ohněm je na pořadu tuto neděli v Denveru.   (1)
2 Díky hře, kterou předvádí Cam Newton, není vyloučeno, že dohrají s bilancí 16-0. Zátěžový test je čeká už tento čtvrtek v Dallasu proti Romovým Cowboys.  (2)
3 V posledních dvou utkáních skórovali 78 bodů a to proti dvěma top ligovým obranám. Míče mohou létat na kohokoliv a proti komukoliv. 1(4)
4 Prohráli dva zápasy v řadě, ale proti Arizoně hráli dobře. Tenhle tým bude mít hodně vysoké ambice v play-off. Teď mají za úkol naladit na přijímači původní vlny. 1(3)
5 Brock Osweiler si jako záskok za Peyton Manninga vedl dobře a teď si svůj kumšt může vyzkoušet proti Patriots. A to nebude zrovna nejlehčí zadání. 1(6)
6 V zápase proti Vikings se zase vrátili do předjížděcího pruhu a jsou zpátky na čele divize. Přesně tímhle pruhem potřebují jet až do konce sezóny. 1(7)
7 Poté co vyšli z utkání s Packers naprázdno, čeká je při jejich stíhání Green Bay zastávka v Atlantě.  2(5)
8 Vrací se z odpočinkového víkendu, ale těžko se dá čekat, že je čeká v Seattlu odpočinkové utkání. Pro oba týmy je výhra povinností. 3(11)
9 Výhra nad 49ers je vrátila do bezprostředního boje o postup a narovnala jim kompasovou střelku. Teď k nim do města zavítají odpočinutí Steelers 3(12)
10 Matt Hasselbeck oslavil třetí výhru a ještě neprohrál. Navíc předvedl v Atlantě s Colts comeback. Jejich zápas s Bucs je očekáván s velkým zájmem. 3(13)
11 Matt Ryan udělal proti Colts spoustu pořádných kopanců a musí si vybavit, jak má pořádná hra vypadat. Bez toho to nepůjde. 1(10)
12 Vrací se z bye-weeku a míří za divizním soupeřem do Washingtonu. Sedí v tabulce divize nejvýš, ale v rozpisu utkání začíná nemilosrdně přituhovat. 2(14)
13 Po dvou výhrách je můžeme přivítat zpátky v dostizích o play-off. Na jejich obranu se hezky dívá. Předvedou stejný výkon i proti Bills? 2(15)
14 V útoku zkrátka nejsou dost dobří na to, aby porazili opravdu dobré týmy. 6(8)
15 Obrana se začíná herně zotavovat. S ohledem na svůj rozpis utkání už začínají pokukovat po prvním místě v divizi. 6(21)
16 Jameis Winston hraje dobře a tým má bilanci 5-5. Stále ještě neztratil zájem o play-off. No, upřímně, věříte tomu? 8(24)
17 Stojí na 3-7 a to je důvod, proč jsou takhle nízko. Jenže s Tony Romem zpátky jsou nebezpeční. Ve čtvrtek je čeká pořádná výzva: přívítají Panthers. 11(28)
18 Začíná to smrdět. Počáteční optimismus odvanul a nastaly problémy. 9(9)
19 Nemají quarterbacka, který by něco vymyslel. A to je škoda, protože jinak mají dost kvality na to, aby byli schopni vyhrávat. 3(16)
20 Prohráli tři poslední utkání v řadě a řeči o play-off 2015 už umlkly. Začíná to vypadat, jako by se už měli soustředit na příští sezónu. 3(17)
21 Ještě stále jim chybí kvalita a navíc jim zranění huntují ofenzívu. Na druhou stranu začínají hrát vyrovnané zápasy se silnými týmy a to je dobré znamení. 3(18)
22 Ryan Tannehill letos moc dobře nehraje a to je věc, která by je měla zajímat, pokud se budou chtít posunout kupředu. 3(19)
23 Už v příštích dnech je čeká výlet do Detroitu, takže nebudou mít dost času na to, aby pohřbili dost hluboko vzpomínky na tvrdou lekci od Bucs. 3(20)
24 Jasně, Kirk Cousinsovi se určitě někdy podaří zahrát dobře dva zápasy za sebou. Ostatně, těžko můžeme tvrdit, že tým prohrál v Carolině kvůli němu. 2(22)
25 Bude vyhazov Rob Ryana k něčemu dobrý? Sotva. Obraně se nedostává kvality, takže Dennis Allen jen těžko může něco pokazit.  (25)
26 Dali si naspěch s pomrvením sezóny. Jednoduše jim chyběli kvalitní a zároveň zdraví hráči. 3(23)
27 Se skóre 4-6 jsou minus jedna od vedení ve své divizi. Nezačali nejlépe, ale jestli vytrvají, není vyloučeno, že začnou budit pozornost.  (27)
28 Vyhráli teď dvakrát za sebou a obrana udělala jistý pokrok. Necháme se překvapit, co předvedou na Den díkůvzdání proti Eagles. 1(29)
29 Tahle sezóna je v troskách, ale Blaine Gabbert se proti Seattlu párkát blýsknul. Zůstává otázkou: Co s Colin Kaepernickem? 3(26)
30 Pro Joe Flacca sezóna skončila a to znamená jediné: pro Ravens také. Byla to sezóna smůly, kopanců a přehmatů od prvního výkopu.  (30)
31 Skóre 2-8. Takže tu máme fakticky jednu ukončenou sezónu. Marcus Mariota na sobě může pracovat celý zbytek řádné sezóny.  (31)
32 Johnny Manziel by měl ukázat, že to je jeho tým a že vedení nemusí draftovat nového quarterbacka. Vsadili byste si na to, že to dokáže?  (32)