Priscope 2015 - Week 13

02.12.2015 15:56
Week 13
V rankingu se nejvíc posunul vzhůru tým
Washington Redskins
 
 

 

Pořadí Tým Pohyb (N/D)
1 Když jde tahle defenzíva do boje, jednoduše dominuje. Je v ní spousta kvalitních hráčů. To poskytuje ofenzívě v čele s Cam Newtonem dostatek času pro realizaci útočných záměrů. Tohle je prvotřídní tým. 1(2)
2 Mají spoustu zraněných hráčů. Teď je to hlavně o přípravě na playoffs. Na koho teď bude Tom Brady házet? 1(1)
3 V San Franciscu se jim nedařilo, ale taková zaváhání čekají na všechny týmy. Jen by v tom neměli pokračovat.   (3)
4 Proti Rams se jim podařlo po dvou prohrách udeřit, jak se patří. Pokud by Patriots zaváhali, Bengals jsou jim už na dostřel.  (4)
5 Brock Osweiler začíná do hlav Broncos vhánět protichůdné myšlenyk na to, co s  Peyton Manningem, až bude schopen se vrátit zpátky: kdo by měl hrát?   (5)
6 Tento week je čeká zápas s parametry play-off utkání. Tohle nebude jen boj, tohle bude skutečná válka Soupeřem jim budou Seattle Seahawks. 1(7)
7 Ne a ne se zbavit problémů v ofenzívě. Ani se mi nechce věřit, že už zase něco takového píši. 1(6)
8 Russell Wilson proti Steelers vypadal jak z jiného světa. Teď bude muset pomoci týmu v bitvě proti Vikings. 1(9)
9 Utkání se Seahawks vrátilo defenzívu do regrese. Navíc, Ben Roethlisbergerův start je nejistý, předmětem zájmu bude jeho stav po otřesu mozku. 1(8)
10 Matt Hasselbeck zaplňuje díru po Andrew Luckovi a vede si při tom zdatně. Bude zajímavé sledovat, jestli se mu to podaří i proti Steelers. Brnkačka to nebude.  (10)
11 Vyhráli už pět zápasů v řadě a rozpis utkání do konce sezóny je hodně přívětivý. Teď si ale musí dát dobrý pozor na Raiders.  2(13)
12 Podařilo se jim stabilizovat výkon defenzívy a rázem jsou vážným uchazečem o play-off. Teď je čekají dvě těžká utkání za sebou: nejprve v Buffalu a pak doma proti New England. 3(15)
13 Sezóna se může v utkání proti Giants vrátit na správnou kolej. Potřebují k tomu další povedené představení Ryan Fitzpatricka. 5(18)
14 John Fox odvedl při práci na tomto týmu výbornou práci. Jak to tak vypadá, udržet Jay Cutlera, bylo správné rozhodnutí. 7(21)
15 V pondělí je čeká důležité utkání s Cowboys. Dokáží setrvat na prvním místě své divize? 9(24)
16 Vydali se úplně špatným směrem. Matt Ryan by se měl vzpamatovat a nakopnout to. 5(11)
17 Prohrou ve Washingtonu promarnili šanci opanovat situaci v divizi. Nyní je před nimi těžké městské derby s Jets. 5(12)
18 Derek Carr je quarterback, který se stále zlepšuje. Teď mají příležitost pokořit divizního rivala Kansas City. 2(20)
19 Nahoru, dolů, nahoru a dolů. Takhle si vedou týmy Rex Ryana rok co rok. Nevypadá to, že by tenhle měl být výjimkou. 5(14)
20 Prohra s Colts je vrátila na pevnou zem. Na druhou stranu, čekal někdo, že by tohle mohl být play-off tým v sezóně 2015? 4(16)
21 Rozjeli se. Povýšení Jim Bob Cootera na ofenzívního koordinátora se vyplatilo. 7(28)
22 Mají po sezóně. Tahle sezóna kvůli všem těm hrozným zraněním nestála vůbec za nic.  5(17)
23 Nejednoho člověka by asi zajímalo, jestli je Jeff Fisher v krizi. Tým uvízl na mělčině.  4(19)
24 Vyhodili ofenzívního koordinátora Bill Lazora. Je to to pravé ořechové? 2(22)
25 Celá tahle věc se vyvrbila jako pořádný průšvih. Ústřední moto Eagles nyní zní: Vrátí se k týmu Chip Kelly? 2(23)
26 Tohle byl pořádný krach na trenérské burze. Uchytí se Sean Payton příští rok v některém týmu? 1(25)
27 Dokud bude míče distribuovat Philip Rivers, tým bude schopen vyhrávat. Je to ostuda, že se mu od týmu nedostává větší podpory. 1(26)
28 Po hrozném výkonu defenzívy v utkání proti Chargers mohou všechny vzrušené debaty o šancích na play-off  zřejmě utichnout. 1(27)
29 Blaine Gabbert měl v pasové hře pár podařených chvilek, ale tenhle tým má před sebou ještě hodně dlouhou cestu.  (29)
30 Ukázali kuráž a se sestavou, která připomíná kvůli zraněním vzduchoprázdno, porazili těsně Browns.  (30)
31 Nedá se říct, že by momentálně dělali dost věcí správným způsobem. A tak klubem rezonuje jedna otázka: Kdo bude koučem?  (31)
32 Každý týden najdou nějaký originální způsob, jak prohrát. Existují nějaké pochyby o tom, že tým patří přesně sem, na dno?  (32)