Priscope 2015 - Week 15

17.12.2015 17:48
Week 15
V rankingu se nejvíc posunul vzhůru tým
Jacksonville Jaguars

 
 
pořadí tým pohyb (n/d)
1 Na jejich dominanci na obou stranách míče se nic nemění. A pro všechny ostatní je nejděsivější věcí to, že jejich pasová hra se dokonce zlepšuje.  (1)
2 Nezastavují ani před takovými soupeři, jako byli Vikings. Válcují vše, co jim přijde do cesty. Tato utkání jsou správného ražení a nejlépe pro ně simulují zápasy, které na ně čekají v nadstavbové části soutěže.  (2)
3 Opět jsou v čele AFC a uzurpují si pro sebe pozici číslo 1. Návrat zdravého Rob Gronkowskiho byl pro ofenzívu evidentně velice důležitý. 2(5)
4 Russell Wilson hraje nyní neskutečný fotbal. Pokud je to dostane do play-off, nestanou se vyhledávaným soupeřem.. 3(7)
5 Na jak dlouho zranění vyřadilo Andy Daltona? No, dobrá zpráva je, že palec není zlomený. Špatná zpráva je, že i tak ztratí cenný čas. 2(3)
6 Tohle byla velice nemilá prohra. Takovýmhle způsobem by doma s Raiders prohrávat  neměli. Jakmile se Peyton Manning uzdraví, musí se vrátit na hřiště jako starter. 2(4)
7 Play-callerem je znovu Mike McCarthy a ofenzíva hned vypadá lépe. Proč to trvalo tak dlouho? 1(6)
8 Kdyby play-off začínalo dneska, byli by mimo hru. Ale to se změní a Steelers budou ve vyřazovacích bojích mimořádně nebezpeční.  (8)
9 Občas to sice nevypadá moc hezky, jako například tuhle neděli proti Chargers, ale i tak se jim daří soustavně vyhrávat. Už jim chybí jen krůček k tomu, aby si zajistili místo v play-off.  (9)
10 Tři výhry v řadě za sebou je vynesly vzhůru. Pokud by zápasy play-off začínaly dnes, Jets by byli u toho. Před sebou mají ale ještě kousek cesty. 1(11)
11 Prohráli dvakrát za sebou a musí se znovu přeladit na vítěznou notu. Play-off je stále na dosah, ale musí si v bojích o něj počínat rozhodněji. 1(10)
12 V Chicagu prolomili sérii nezdarů z venkovních utkání. Teď přivítají doma Bills v důležitém utkání pro oba týmy. 5(17)
13 Chybí jim Andrew Luck nebo co? A co se to v Jacksonville přihodilo defenzívě? To bylo něco příšerného. 1(12)
14 Nahoru a dolů, nahoru a dolů. Jejich sezóna visí tento víkend před utkáním s Redskins na velice tenké niti. 1(13)
15 Zachránili svou naději na postup výhrou v Miami. Rozpis je nyní vrhá do mimořádné obtížné zkoušky - postaví se proti dosud neporaženým Redskins. 3(18)
16 Už tento week se střetnou s Colts v boji o první místo v divizi  AFC South. Páni, navíc jim nezbyde než jít do utkání s QB T.J. Yatesem. 2(14)
17 Proti Saints neprošli zkouškou, nakročenou nohu musí pokorně stáhnout , protože jejich reálným šancím odzvonilo. Nyní je čeká krátký oddych před čtvrtečním zápasem s Rams. 2(15)
18 Robbie Gould je připravil o dva zápasy a šanci pokračovat v boji o play-off. Pro zkušeného kickera to není nejlepší vizitka. 2(16)
19 Tenhle tým, to nebude snadný oříšek pro žádného soupeře, jak se o tom dobře přesvědčili Broncos. Khalil Mack je opravdová hvězda. 1(20)
20 Ve slabé divizi NFC East znovu přežili díky výhře nad Bills. Nyní je čeká obtížný zápas s Arizona Cardinals. 3(23)
21 Nejsou schopni zastavit volný pád. Jak je to možné? V sestavě není dost kvalitty. 2(19)
22 Sezóna je u konce a vkrádá se zásadní otázka: Kdo bude dalším koučem?  (22)
23 Stále si myslím, že kdyby měli Tony Roma celou sezónu, mašírovali by si to do play-off. Takhle ale ne a mohou začít přemýšlet o sezóně 2016. 1(24)
24 Postavili jednu z nejlepších ofenzív v celé NFL. Teď ještě musí dát do pořádku obranu. 6(30)
25 Vrátili míč do rukou Todd Gurleyho a vyhráli zápas. Teď už nám začíná být jasné, proč byl vyhozen ofenzívní koordinátor Frank Cignetti.  (25)
26 Lions se začínali vzpamatovávat a tu hle, zápas s Rams. Co se to s nimi stalo? Přenesl se efekt Hail Mary do dalšího zápasu?  5(21)
27 V utkání s Bucs v Tampě předvedli bojovnost a vzepětí sil, což je dovedlo k výhře. Ve zkratce - byla to práce Drew Breese.  (27)
28 Johnny Manziel v opětovném restartu své kariéry proti 49ers příjemně překvapil. Vydrží mu to? 4(32)
29 Blaine Gabbert byl Clevelandem zpomalen ve své rozletu. Docela by se hodilo, kdyby mu jeho O-line trochu pomohla. 3(26)
30 Proti Jets se vůbec nepředvedli a nyní je čeká ještě těžší zápas v New England. Hodně štěstí. 2(28)
31 V Kansas City zabojovali, ale není snadné vyhrát, když vám chybí hráči, kteří by mohli pomoci Philip Riversovi. Soucítím s ním. 2(29)
32 Už jim nezbývá nikdo konkurenceschopný. Mohla se tato sezóna vůbec vyvrbit hůř? 1(31)