Priscope 2015 - Week 16

23.12.2015 17:11
Week 16
V rankingu se nejvíc posunul vzhůru tým
San Diego Chargers


Week 16
 
Pořadí tým pohyb (N/D)
1 Dělí je už jen 2 výhry od perfektní řádné sezóny. Začíná to vypadat, že by se jim to mohlo podařit..  (1)
2 Teď, když  za ně po turfu nosí míče David Johnson, bude ještě těžší zastavit jejich ofenzívu. Tento týden se budou muset ohánět , protože je čeká nadmíru obtížný soupeř - Green Bay.  (2)
3 Pojistili si sice bye v prvním kole play-off, ale výhra nad Jets v tomto weeku by jim zajistila výhodu domácího prostředí. Přes všechna zranění by se o výhru měli pokusit.  (3)
4 Russell Wilson má dobrou mušku a tým je jeho prodlouženou rukou. Rozjeli se tak, že místo v play-off už mají jisté.  (4)
5 AJ McCarron nehrál při svém prvním startu špatně, ale pokud bude chtít dovést tým k výhře nad Broncos, bude si muset počínat lépe.  (5)
6 S Cardinals svedou bitvu, která má všechny znaky playoff utkání. Otázkou je, zda se jim podaří zpomalit obranu Arizony. 1(7)
7 Ofenzíva má před sebou ještě mnoho vítězných zápasů. Momentálně potřebuje ještě zajistit dvě výhry, aby se tým určitě dostal do play-off. 1(8)
8 Obrana se musí rychle vzpamatovat z těžkého úderu v Pittsburghu. Musí vydržet hrát i ve druhém poločase. 2(6)
9 Vyhráli již 8 zápasů v řadě a pokud postoupí do play-off, nebudou asi snadným soupeřem. Navíc, pokud by Denver zaváhal, ještě stále se mohou stát divizním mistrem.  (9)
10 Teoreticky se jim může stát, že se s bilancí 11-5 nedostanou do play-off. To by bolelo. Ale pěkně po pořádku. Nejprve si musí na svém hřišti poradit s Patriots.  (10)
11 Teddy Bridgewater dovedl tým k výhře nad Bears ve velkém stylu. Podobný výkon by se v play-off hodil.  (11)
12 Pokud by v sobotu v noci porazili Philadelphi, zajistili by si první místo v NFC East a postup do play-off. Chápete to?  (12)
13 Výhra v Indianapolis je vysadila do sedla rychlého koně na cestě do play-off. Podaří se jim postup stvrdit potřebnými výhrami? 3(16)
14 Atrakce jménem Rex Ryan je překonaná. Podaří se týmu alespoň srovnat bilanci na ,500?  (14)
15 Začíná to vypadat na konec Tom Coughlina. Kdo po něm tým převezme?  (15)
16 Od samého začátku připomíná tato sezóna horrorový příběh. V Miami bude Andrew Luck přát spoluhráčům znovu jen z lavičky. 3(13)
17 Při poměru ,500 mají ještě nepatrnou šanci na postup. Pokud ji budou chtít posílit, dostávají ještě jednu šanci navíc, a to znemožnit Panthers odehrát perfektní sezónu. 4(21)
18 Do offseason odchází s vědomím, že našli svého firemního quarterbacka. Jameis Winston může mít před sebou zářnou budoucnost. 1(17)
19 Střední část sezóny odehráli dobře, ale nyní znovu upadli do podprůměru. Těžko to svedeme na něco jiného, než že nemají v týmu dost kvality. 1(18)
20 Derek Carr se musí umět vyvarovat zásadních chyb. Je mladý, neměl by být problém ho to naučit. 1(19)
21 Stále ještě mají pod kontrolou svůj posupový osud. Což je k nevíře poté, co jsme byli svědky jejich nedělní demolice od Cardinals. 1(20)
22 Zdá se, že se Jeff Fisher vrátí. Otázka zní, zda je to dobře. 3(25)
23 Až do 15.kola byli ve hře o play-off. Teď už to neplatí, nezbývá, než se připravit na další sezónu.  (23)
24 Bylo to možná poslední utkání v San Diego a hráči do boje proti Miami vložili srdce. Konečně se pořádně ukázala defenzíva. 7(31)
25 Vypadalo to, jako by už sezónu odpískali před zápasem v San Diego. Tak, kdy se dozvíme jméno trenéra pro rok 2016? 3(22)
26 Ještě stále nejsou dost silní a jejich postupové naděje v podstatě přestaly existovat. Potěšitelné je, že mají v rozpočtu dost peněz na posílení obrany a že jsou rozhodnuti je investovat. 2(24)
27 V ofenzívě i v defenzívě mají spoustu kvalitních hráčů, na kterých mohou pro rok 2016. Příští sezóna může být jejich.  1(26)
28 Vážně na tom tak záleží, kdo je defenzívním koordinátorem? Mnohem větším problémem pro obranu je kvalita. 1(27)
29 Do konce sezóny zbývá odehrát dva zápasy a zásadní věc je, zda tým i příští rok povede kouč Mike Pettine. Dost o tom pochybuji. 1(28)
30 Můžeme čekat nějakézměny v trenérském obsazení? Ujme se taktovky znovu Jim Tomsula?  1(29)
31 Mariota se zranil, takže Zack Mettenberger dohraje zbytek sezóny. Dostává znovu příležitost dokázat, čeho je schopen. 1(30)
32 Čím dříve tato sezóna skončí tím lépe. Příští rok se vrátí zpátky do ligy.  (32)