Priscope 2015 - Week 3

25.09.2015 07:11
 
Week 3
 

 

Pořadí Tým Pohyb (n/d)
1 Tím, že porazili Seahawks, vylepšili své šance na to být nazýváni nejlepším týmem v lize. Ovšem opatrně, zranění začínají být problémem na pováženou  (1)
2 Jasně ukázali Bills, kdo je králem divize. Tom Brady zplanýroval obranu Rex Ryana.  (2)
3 Nezbývá jim, než hrát bez Tony Roma, což možná nebude tak snadné. Zatím je ale podržím na třetím místě, dokud neprohrají. Dalším v pořadí je tedy Brandon Weeden. Přichází jeho čas.  (3)
4 Jejich ofenzívu není snadné zastavit a je šuma fuk, kdo nastoupí jako running back. Začali impozantně.  (4)
5 Jsou 2-0 a tak se také jeví. Způsob, jakým míče ztrácí Jeremy Hill začíná být nepříjemný.  (5)
6 V určité chvíli je potřeba dát Peyton Manningovi volnost. Ať hraje rychle. Obrana dokáže být hodně nepříjemná.  (6)
7 Výkony ofenzívy budou strhující po celý rok. Ben Roethlisberger začal ve velkolepém stylu.. 1(8)
8 Cam Newtonovi spoluhráči moc nepomohou, ale on je i přesto schopen ofenzívu tlačit před sebou. Defenzíva zatím ve dvou zápasech tým podržela. 3(11)
9 Nemůžete o míč přicházet takovým způsobem, jak se jim to dařilo proti Denveru a ještě čekat, že vyhrajete. Teď je čeká těžký oříšek na hřišti Green Bay, přičemž čelí případné bilanci 1-2. 2(7)
10 Obraz toho, jak hráli v defenzívě, uvidíme ještě v hodně zápasech. Todd Bowles udělal na téhle straně míče pořádný kus práce. 8(18)
11 S bilancí 0-2 jsou na pořádném propadu. Nyní mají správnou příležitost kormidlo lodi otočit při nedělním zápase proti Bears. Půjdou do utkání pořádně nažhaveni. 1(10)
12 Překvapivě dobře začali a stojí na bilanci 2-0. Dokud budou přikládat společně pod kotel Matt Ryan a Julio Jones, budou zatápět soupeřům v každém zápase. 5(17)
13 Teď to vypadá, jako by každý opouštěl tábor Bills, ale mají solidní tým. Jen jim prostě New England připomněli, kdo je králem divize AFC East.  1(12)
14 Vypadá to, že Adrian Peterson je zase starý dobrý Peterson. Je zajímavé vidět, jak domácí prostředí obrátí naruby štěstěnu. 10(24)
15 Jejich sezóna začala příšerně. Proti Raiders byla obrana hrozná. Co teď? Těžko uvěřit, že jsou na bilanci 0-2.  6(9)
16 Proti Bengals měli nějaké ty šance, ale nevyužili je.
Po prohře v Cincinnati je čeká další těžká výzva - tentokrát v Minnesotě. 
 (16)
17 Je k neuvěření, že jsou v pozici 0-2. Nyní je před nimi velká divizní výzva utkání v Tennessee. Musí vyhrát. 4(13)
18 Dvě srdcervoucí prohry činí z čtvrtečního zápasu s Redskins velkou událost a horko může začít být Tom Coughlinovi. 1(19)
19 Při skóre 0-2 patří k největším prozatímním zklamáním. Nepůsobí zatím ani trochu oslnivě.  3(22)
20 Tohle by měl být ofenzívní stroj? Někdo by měl zasáhnout a opravit ho. Zatím nefunguje.  (20)
21 Utkání proti Steelers je přivítalo zpátky v realitě. Hrát v Pittsburghu po pondělní dohrávce nebyla žádná sranda.  (21)
22 Proti Dolphins bylo dobře vidět, jak se ofenzíva zlepšila. Teď přichází prubířský kámen v podobě střetnutí s New England. Teda, hodně štěstí. 6(28)
23 Skóre 1-1 a Joe Philbinovi už je horko. Už? No, viděli jste někdo  Ndamukong Suha? Moc toho totiž neukázal. 9(14)
24 Vést útok by teď měl Johnny Manziel. Zapomeňte na Josh McCowna. Chce to zjistit, jaký pontenciál v sobě Johnny Football má. 5(29)
25 Marcus Mariota už je zase zpátky na planetě Zemi a přistání se uskutečnilo během druhé půle zápasu s Browns. To je věc, která se občas nováčkům přihodí. 2(23)
26 Kliddně mohli být díky běhové hře a slušné obraně i 2-0. Proti Rams se opravdu vytáhli. 4(30)
27 Tak moc se investovali do zápasu proti  Seattlu a pak přišla prohra s Redskins, což práci znehodnotilo. Je to tak, že? Teď stojí před jejich obranou velká výzva: nadoblačná ofenzíva Steelers.. 12(15)
28 Derek Carr vedl vítězný drive proti Ravens a za to si zaslouží absolutorium. Přesně takhle si mladý quarterback buduje sebevědomí. 3(31)
29 Pochvalme je za to, že vyjeli k venkovnímu utkání a po domácí katastrofě v prvním weeku dokázali vyhrát. Jameis Winston ukázal, že výbuch v prvním utkání byl dílem mladické hlouposti. 3(32)
30 Vypadá to na dlouhou sezónu. Defenzíva není o moc lepší než loni a to zvyšuje tlak na ofenzívu týmu.  5(25)
31 Se skóre 0-2 nikomu nepřipomínají potenciálního uchazeče o postup do playoff. Ryan Mallett musí zůstat jako quarterback. 4(27)
32 0-2 a hlavně tenhle tým ani trochu nepřipomíná něco, co bychom očekávali od týmu vedeného Drew Breesem a Sean Paytonem. A to ještě první půlka dvojice může být zraněna. Takže to bude Rob Ryan, kdo bude na holičkách?  6(26)