Priscope 2015 - Week 6

14.10.2015 07:20
Week 6
V rankingu se nejvíc posunuli vzhůru Cleveland Browns
 

 

Pořadí Tým Pohyb (N/D)
1 Proti Rams útok nevypadal moc impozantně, ale obrana byla schopna ho zastoupit a to se se může počítat i do zbývajících zápasů sezóny.  (1)
2 Po návratu z odpočinkového víkendu začínali proti Cowboys vlažněji, ale naplno to rozjeli v druhé půlce. Jejich ofenzívu nebude snadné zkrotit ani v dalších zápasech sezóny.  (2)
3 Jejich comeback proti Seahawks byl prvotřídní. Andy Dalton prostě jede.  (3)
4 Další nevzhledný zápas, ve kterém opět našli způsob jak vyhrát. Oakland se ale jejich ofenzívy příliš obávat nemusel.  (4)
5 Vrací se po odpočinku a zůstávají tedy neporaženi. Přeskočili je ale Falcons, kteří opět vyhráli. Floridu nyní čeká záživný zájezd do Seattlu.   (5)
6 Útok se v zápase proti Redskins trápil, ale defenzíva se o úspsěch postarala. To je dobré znamení.  (6)
7 V prvních pěti střetnutích už skórovali 190 bodů a dostali se tak do první desítky všech dob. Ofenzíva maže stroj, který je obtížné zastavit.  (7)
8 Vrací se z odpočinkového víkendu a čeká je domácí zápas s Redskins. Do už tak skvělé obrany se znovu postaví Sheldon Richardson a to se nemůže nehodit. 2(10)
9 Matt Hasselbeck jim zachránil sezónu. Zimprovizovaná hra O-line v Houstonu trochu pomohla. Starterem ale zůstává Andrew Luck, jakmile se vrátí.  2(11)
10 Eli Manning teď táhne svými výkony celý tým. V poslední části hry byl hodně přesvědčivý. Teď je čeká obtížný mač ve Philadelphii. 3(13)
11 V Tennessee nakonec dokázali vyhrát. Defenzíva se konečně předvedla tak, jak jsme to od ní očekávali. 3(14)
12 V Cincinnati rupli v zápase, který měli dotáhnout k výhře. S bilancí 2-3 už by neměli na nic čekat a měli by to rozbalit. 4(8)
13 Odvážný tah kouče Mike Tomlina pomohl Steelers k výhře nad San Diegem. Zůstávají ve hře a získávají půdu pod nohama. 4(9)
14 Myšlenky na prohru budou ještě chvíli pálit, ale je potřeba vše odsunout stranou, protože tým vyráží do Green Bay k zápasu s Packers. Chargers se musí vzpamatovat, přeskupit a soustředit. 2(16)
15 Po odpočinkovém víkendu přivítají doma rozhašené Chiefs. To je příhodná chvíle pro Teddy Bridgewatera, aby naplno zabral.  (15)
16 Mají problémy s quarterbacky. Měli by vyzkoušet Matt Cassela? Zatím to vypadá, že nechají hrát Brandon Weedena. 4(12)
17 Vypadá to, že ofenzíva v utkání proti Saints nastartovala přídavnou forsáž. Musí to nicméně předvést i v pár dalších zápasech, aby začali zase působit na lidi přesvědčivě. 5(22)
18 Zatím byli nuceni čelit obtížnému rozpisu a jejich bilance je tedy 2-3. Teď by měli zvýšit své nároky vůči Nick Folesovi. 1(17)
19 Vyhráli dvě utkání za sebou v řadě a to navzdory zraněním. Jay Cutler hrál solidně. 1(20)
20 V Atlantě odehráli vyrovnané utkání, ale Kirk Cousins zatím nepředvedl schopnost odehrát dva zápasy po sobě slušně. Bude zajímavé sledovat, zda poruší tradici. 1(19)
21 Denveru úspěšně vzdorovali, ale útok toho moc nepředvedl. Na rozdíl do defenzívy, která se zlepšila hodně.  (21)
22 Josh McCown hráje skutečně dobře, o dost lépe než mnozí očekávali. Co se ale stane nyní, když narazí na tvrdou denverskou obranu? 6(28)
23 Jamaal Charles utržil těžké sezónu ukončující zranění (LCA), Chiefs mají na kontě čtyři prohry za sebou a týmu se nedaří. Dokáží se z toho vzpamatovat?  (23)
24 Po víkendovém odpočinku narazili na Bills a v obraně hráli dobře, zradila je ovšem ofenzíva. Marcus Mariota se musí připravit na to, že občas přijdou i takovéhle dny.  (24)
25 V ofenzívě a především běhové hře to proti Jaguars pořádně rozjeli a to je pro Jameis Winstona velice důležité. 7(32)
26 Defenzíva je příšerná a bude zajímavé sledovat, jak dlouho ji ještě povede Rob Ryan. Dobrých hráčů je tam jako šafránu. 1(25)
27 Dostali se do pořádných nesnází. Jednak mají bilanci 1-4 a druhak to s jejich obranou nevypadá ani trochu dobře. 9(18)
28 Chybí týmu kouč Jim Harbaugh? A nebo je to při kvalitě týmu úplně jedno, kdo ho vede? 2(26)
29 Dlouhodobý problém má jméno: defenzíva. Dobrou zprávou je, že Blake Bortles se viditelně zlepšuje. 2(27)
30 Z bye-weeku přichází vedeni novým koučem Dan Campbellem, který prosazuje zcela nový přístup. Ovšem mluvit o tom, to je jedna věc a předvést to v reálu zase druhá.  (30)
31 Jako obvykle mají prolém s quarterbackem, ale tím největším problémem je překvapivě defenzíva. Tahle četa je zoufalá. 2(29)
32 Není snadné uvěřit, že se ocitli na dně. Jak je možné, že se potenciální uchazeč o Super Bowl takhle propadne? Pane jo. 1(31)