Priscope 2015 - Week 8

28.10.2015 18:45
Week 8
V rankingu se nejvíc posunuli vzhůru Miami Dolphins
a Oakland Raiders
 
 
 

 

Pořadí Tým Pohyb (N/D)
1 Jets jim dali pořádně zabrat. Pokud tento týden porazí Miami, nenechají nikoho na pochybách, kdo bude i v letošním roce panovat v AFC East.  (1)
2 Hráli nyní na takové úrovni, že jim bye week může spíš uškodit než pomoci. Po dvou měsících trůní na čele divize. Pokud se jim podaří vyhrát nad Steelers, o vítězi v severní divizi může být rozhodnuto.  (2)
3 Eddie Lacy začíná zvolna. Je tento víkend tím, kdy se Lacy vrátí ve velkém stylu?  (3)
4 Měli by se konečně rozjet v ofenzívě. Je načase. Peyton Manning potřebuje podat pomocnou ruku od běhové hry.  (4)
5 Jistě, je to Cam Newton, kdo táhne tým, nicméně na sebe upozorňují svými výkony i někteří mladí hráči v defenzívě, zejména Josh Norman a Kawaan Short, kteří by se mohli stát hvězdami NFL.  (5)
6 Ofenzíva se náhle zasekla a není schopna skórovat. To vyžaduje opravu. Rozpis utkání jim to umožňuje, počínaje tímto weekem, kdy se utkají sTampa Bay. 1(7)
7 Obrana se potřebuje opět vzmužit. Ze zápasu proti Ravens udělali dodatečně drama. 1(8)
8 Při bilanci 4-2 zůstávají v bitvě o divizní titul. Mají tolik mladých hráčů, že se mohou prakticky pouze zlepšovat. 1(9)
9 Proti Patriots si vedli dobře, ale na výhru to nestačilo a nebude to stačit ani na divizní titul. Todd Bowles ovšem vyrazil na cestu správným směrem. 3(6)
10 Defenzíva udeřila ve čtvrtečním utkání proti 49ers rozhodným způsobem. Takhle si ji pamatujeme a takovéhle výkony jsme od ní očekávali. 4(14)
11 Vyšvihli se na první místo v NFC East a to navzdory startu 0-2. Teď jedou k těžkému utkání se Saints do New Orleans. 6(17)
12 Ačkoliv to tak nevypadá, jsou stálým uchazečem o jednu wild-card pozici. Běhová hra postavená na Todd Gurleym je v týmu koučovaném Jeff Fisherem smrtící zbraní. 6(18)
13 Dan Campbell změnil výraz týmu zásadním způsobem. Teď přichází na řadu drsná realita: na hřišti New England. 10(23)
14 Spousta lidí je překvapena dosavadním výsledkem 0,500. Jestli vyhrají v neděli, nezbyde, než je považovat za vážného uchazeče o postup do play-off. 10(24)
15 V téhle sezóně už se jim pár věcí podařilo, ale limity tohoto týmu jsou jasně dané. Všechno potřebuje svůj čas. 4(19)
16 Přiznejme Sean Paytonovi pochvalu za to, že dokázal pozměnit průběh sezóny. Na tom je zároveň vidět, jak důležitý stále pro tým je Drew Brees.  5(21)
17 Mají dobrou šanci vrátit se do vysoké hry, pokud se jim podaří vypořádat se s Bengals. Tým bude moci spoléhat na Ben Roethlisbergera, který se vrací zpátky. 7(10)
18 Tenhle tým má fůru problémů. Ale i když nepřipomíná tým pro první místo v divizi, dřepí si na něm. 7(11)
19 Tak co myslíte, je už čas začít přemýšlet, zda je Sam Bradford tím správným hráčem pro ofenzívu Chip Kellyho? Teď to vypadá, že spíš ne. 7(12)
20 V domácím prostředí se dočkali těžké a zahanbující prohry s divizními rivaly Raiders. Očividně jsou v problémech. 7(13)
21 Při bilanci 3-4 a předváděných výkonech nejsou tím týmem, kterým mnozí očekávali, že budou. A příčinou nezdarů nebyla jen zranění. 6(15)
22 Kirk Cousins by se měl zdržet neuvážených výroků směrem k zástupcům médií, dokud nepředvede dva povedené zápasy za sebou. Je to tak, ne? 6(28)
23 Je to bezmála ostudné, co s týmem udělá ztráta quarterbacka jako je Tony Romo. Alespoň že Greg Hardy se snaží své spoluhráče pořádně nastartovat. Ovšem. 7(16)
24 Po výhře, která je udržela při životě - alespoň prozatím, míří do Londýna. Stále ale není důvod k tomu, abychom je nazvali dobrým týmem. 5(29)
25 Stále zřetelněji se začíná rýsovat, že Colin Kaepernick není dlouhodobou odpovědí. Proti Seattlu ho ale namočila do problémů jeho O-line. Teď bude muset čelit frontu Rams. 3(22)
26 Prohra s Redskins byla jako palčivé žahnutí. I tak se ale dá říct, že jejich
ofenzíva vypadala po odpočinku lépe.
1(25)
27 Vše nasvědčuje tomu, že v Clevelandu nastane chvíle pro Johnny Manziela. Z řady důvodů je to správné řešení, které je potřeba zhodnotit. 1(26)
28 Tuhle sezónu můžeme oficiálně omarkovat slovem: katastrofa. Je tu někdo, kdo by čekal, že obrana bude tak příšerná? 8(20)
29 Nakonec se dobrali k výhře, což je pro tak mladý tým úspěch. Na odpočinek odchází se ztrátou jediného utkání na vedoucí tým divize. Neskutečné. 3(32)
30 Pamatujete na všechny ty řeči o tom, že by jim Ndamukong Suh neměl chybět? Inu, jsou nyní na 29. místě v počtu obdržených bodů. Teď se na ně těší Londýn. 3(27)
31 Potěšující je, že defenzíva se prezentovala dobrým výkonem. Bohužel byl Zach Mettenberger hodně nevyrovnaný tím svým výkonem. 1(30)
32 Je těžké uvěřit tomu, že mají jen jednu výhru. Něco nepředstavitelného. 1(31)