Priscope 2015 - Week 9

04.11.2015 17:52
Week 9
V rankingu se nejvíc posunul vzhůru tým
Baltimore Ravens
 
 
Pořadí Tým Pohyb (N/D)
1 Otázka zní takto: Zůstanou neporaženi? Obrana se stále zlepšuje a z toho jde doslova hrůza.  (1)
2 Dá se říci, že si pro sebe zabrali už devět kol před koncem titul v AFC North. Klíčem k tomu bylo velkolepé vítězství v Pittsburghu.  (2)
3 Broncos ofenzíva v čele s Peyton Manningem se proti Packers rozjela. Pokud by měl nastoupený trend pokračovat tímto způsobem, v lednu by nebylo moc příjemné proti nim hrát. 1(4)
4 Znovu a znovu nacházejí cestu za výhrou a to i případech, kdy na skórovací tabuli nenajdeme u jejich loga velká čísla. Mohou se spolehnout na obranu, že zařídí vše nezbytné. 1(5)
5 V Denveru prožili špatný večer a teď je navíc čeká opět nelehká zkouška na hřišti Carolina Panthers. 2(3)
6 Do odpočinkového týdne jdou s bilancí 6-2 a to znamená, že druhým rokem po sobě jsou po půlce soutěže na šesti výhrách a více. Loni na tom byli ještě o něco lépe = 7-1. Po návratu je čeká těžká bitva se Seahawks. 1(7)
7 Pokud se považujete za play-off team, nemělo by se vám stát, že takhle poklesnete v kolenou a doma prohrajete s Buccaneers. 1(6)
8 Skóre mají 5-2 a musíme je považovat za seriózní uchazeče o postup do play-off. Nyní je čeká náročné utkání proti Rams.  (8)
9 Díky povedenému drivu na konci střetnutí s Cowboys odchází na týdenní odpočinek za stavu 4-4 a před sebou mají vidinu velice důležitého zápasu s Arizonou. 1(10)
10 S jejich defenzívou a RB Todd Gurleyem těžko najdete nějakou neděli, kdy je bude snadné porazit. Bude to dost na to, aby postoupili do play-off? 2(12)
11 S prozatímním výsledkem 4-3 jsou jedním z největších překvapení sezóny. Tým je pod vedením kouče Jack Del Ria každým týdnem lepší a lepší. 3(14)
12 Dvě prohry za sebou a Jets poněkud vyčpěli. Pokud budou mít problém s quarterbackem, může to znamenat nesnáze pro celý tým. 3(9)
13 Patriots je minulý čtvrtek vrátili do reálného světa. Teď se navíc musí obejít bez pass rushera Cam Wakea, který jim bude chybět do konce sezóny.   (13)
14 Ofenzíva předvedla proti Giants ohňostroj, ale defenzíva do oslav jaksi nezapadá. Přinejmenší je doubrou zprávou, že Drew Brees už zase hraje dobře. 2(16)
15 Obrana hrála strašidelně. Vypadá to, že v ní není dost kvality, takže to bude na ofenzívě, aby se postarala o případné úspěchy týmu. 4(11)
16 Snaží se a jsou schopni odehrát vyrovnaný zápas, ale to nestačí. Jay Cutler ale nehraje vůbec špatně.. 1(15)
17 Le'Veon Bell jim bude chybět až do konce sezóny a to je staví do nelehké pozice. Bilanci mají  4-4 a nastává čas na to, aby pořádně zabrali.  (17)
18 Pro Colts a Andrew Lucka teď všechno vypadá černě a škaredě. Mají velké štěstí, že hrají v AFC South.  (18)
19 Pochopitelně, nejsou tím týmem, kterým podle očekávání mnohých být měli. Je tím problémem QB Sam Bradford?  (19)
20 Vrací se z odpočinkového týdne jako jedno velké rozčarování - zejména v obranné činnosti. Dokáží to překonat a konečně se rozjet? 1(21)
21 Může a dokáže Kirk Cousins stavět na tom, co předvedl před bye-weekem? Pár opravdu slušných věcí se mu totiž povedlo. 1(22)
22 Dvakrát za sebou vyhráli, zůstávají při životě a pokouší se získat půdu pod nohama. Povede se jim zachránit špatně rozehranou sezónu? 2(24)
23 Čtyři prohry v řadě za sebou a bez záchytných bodů prudce padají. Všechny yardy, které je schopen Philip Rivers získat, vychází pravidelně vniveč. 3(20)
24 Bez Tony Roma jde tahle sezóna rapidním tempem do háje. Pět porážek v nepřetržité řadě je strhává do bezedné černoty. 1(23)
25 Mají skóre 3-5 a přesto jsou součástí zuřivého boje o vítězství v divizi. Tomu se dá sice jen těžko uvěřit, ale je to skutečnost.  3(28)
26 Jameis Winston se lepší každým týdnem. Buccaneers tak mají svého člověka z hlediska dlouhodobého řešení pozice QB.  (26)
27 Nakonec se jim podařilo nad Chargers vyhrát, ale zůstává před nimi dlouhá cesta, pokud se ještě nevzdali myšlenky na lednové boje. Spíš si myslím, že to moc reálné není. 5(32)
28 Týden co týden je to horší a horší. Se soupeři nejsou schopni hrát vyrovnané zápasy. Colin Kaepernick přepustí své místo Blaine Gabbertovi. 3(25)
29 Myslíte, že už nastal ten okamžik, kdy se budeme společně zaobírat myšlenkami, zda se do sezóny 2016 vrátí k týmu Browns kouč Mike Pettine? Bez kvality se totiž těžko vyhrává. 2(27)
30 Nevypadá to tak na první pohled, ale jsou ve hře o první místo v divizi AFC South. Ofenzívě teď nastanou složité časy, plné těžkých výzev, se kterými se bude muset umět vypořádat. 1(29)
31 Tahle sezóna je neštěstí a houby záleží na tom, kdo je u kormidla. Přežije Jim Caldwell tuhle sezónu? 1(30)
32 Podstatné je, že Marcus Mariota se vrátí zpátky a začne se připravovat na sezónu 2016, protože ta letošní fakticky skončila..  1(31)