Priscope 2016 - Week Draft

07.05.2016 05:07
Week
Draft
Hned o 13 míst vzhůru se posunul tým jaguárů
z Jacksonvillu


Week After Super Bowl
RANK TEAM MOVE (LW)
1 S Bradym a Belichickem budou vždy ve hře. Navíc si během jara přivedli do týmu pár slušných posil.  (1)
2 Loni jim nechybělo moc a teď, když získali Chandler Jonese a Robert Nkemdicheho do obrany, mohli by být ještě o kus lepší, vždyť útok bude zase pořádně kousat.  (2)
3 Tenhle tým je prošpikovaný kvalitou ve všech vrstvách. A ještě prošli úspěšným draftem. Jejich hlavním zadáním bude, aby zůstali zdraví. 1(4)
4 Dokud se budou moci spoléhat na Aaron Rodgerse, budou patřit k ligové špičce. Hodně jim pomůže, že se vrátí z marodky Jordy Nelson. 5(9)
5 Dělali to nejchytřejší, co se dalo: posilovali obě lajny. Teď ještě musí určitě, kdo bude dvorním halfbackem pro Russell Wilsona.  (5)
6 Přes odchod Josh Normana se přenesou a i když si někteří na něj vzpomenou, tým to dolů nesrazí. Cam Newton a jeho ofenzíva přivítají s otevřenou náručí navrátilce Kelvin Benjamina. 3(3)
7 Nadále by se měli spoléhat na kvalitní hru útoku vedeného Ben Roethlisbergerem. Také udělali pár vylepšení obrany prostřenictvím draftu. Je potřeba se připravit na to, že v koktejlu vážných uchazečů o Super Bowl Steelers znovu najdeme. 3(10)
8 V tomto týmu se všechno točí pouze kolem QB a tím je Mark Sanchez. Vydraftovali sice Paxton Lynche z Memphisu, ale ten se bude muset trochu rozehrát. 2(6)
9 Jak během free agency tak i během draftu důsledně zapracovali na vylepšení týmu. Mohli by připravit Denver o divizní titul? 4(13)
10 Ztráta Justin Houstona bolí, ale je to kvalitní tým, který je dost dobrý na to, aby se ucházel o postup do play-off na wild-card. 3(7)
11 Vše závisí na tom, o kolik se výkonnostně zvedne Teddy Bridgewater. Aby se cítil pohodlněji v pasové hře, Vikings mu přivedli pomoc do o-line a v draftu zajistili receivera Laquon Treadwella. 3(8)
12 Vypořádají se s celou NFC East za předpokladu, že se jim vrátí zdravý Tony Romo do sestavy. Návdavkem mu dali dárek v podobě Ezekiel Elliotta. Jenže - co ta obrana? 1(11)
13 V ofenzívně ukázali loni velkou dynamiku, ale obrana je přibrzdila. Teď ji vylepšili přidáním Jalen Ramseyho, Myles Jacka a čtyř dalších starterů, kteří ji mají pozdvihnout na novou vyšší úroveň. 13(26)
14 Oceňuji jejich počínání v draftu a posílení o centra Ryan Kellyho v prvním kole. Ale klíč k úspěchu v celé sezóně leží jinde: podaří se Andrew Luckovi zachovat si zdraví během sezóny? 2(12)
15 V draftu i ve free agency vylepšili obranu. Pokud si všechno sedne tak, jak má, mohou být vyzyvatelem Dallasu v boji o trůn NFC East. 1(14)
16 Získali nového quarterbacka Brock Osweilera a k němu ještě pár maličkostí v draftu včetně receivera Will Fullera z prvního kola. Jenže letošní rozpis utkání bude hodně náročný. 1(15)
17 V prvním kole draftu si vzali receivera pro realizaci velkých plánů Josh Doctsona a z Caroliny k nim přišel před dvěma týdny jiný Josh - Norman. Ani jeden by jim nebyl nic platný, pokud by se nedařilo Kirk Cousinsovi. 1(16)
18 V prvních kolech draftu adresovali obranu a to bylo správné rozhodnutí. Ještě stále jim ale chybí lán cesty k tomu, aby se mohli měřit s Patriots. 1(17)
19 Líbí se mi, že ve druhém kole vzali Christian Hackenberga, jenže upřímně - mohl by nastoupit? Jak vyřeší ten problém s Ryan Fitzpatrickem? 1(18)
20 Bears zažili výborný draft a hodně vylepšili obranu. John Fox si tým staví k obrazu svému - obrana je jeho prvořadým zájmem. 2(22)
21 Prostřednictvím draftu posílili defenzívu. Trenér Dan Quinn zkouší vybudovat v Atlantě obranu po vzoru Seattlu. 1(20)
22 Získali svého franchise quarterbacka Jared Goffa, ale otázka zní, zda bude připraven hrát. Já říkám jedno - hoďte ho rovnou do vody, ať už se začne učit plavat. 1(21)
23 Bude zajímavé sledovat, jak se změní dynamika útoku v prvním roce po odchodu Calvin Johnsona. Lions si v prvním kole draftu vybrali do o-line  Taylor Deckera a to může být znamením pokusu o přeorientování ofenzívy na běhovou hru. 4(19)
24 Rozhodli se věřit Laremy Tunsilovi a tahle investice se jim může bohatě vyplatit. Dolphins sice odvedli v draftu dobrou práci, ale ještě stále to vypadá, že je od boje o divizní titul dělí nejméně rok. 4(28)
25 Kdy nasadí do hry Carson Wentze? A měli by vůbec? Chcete znát mou radu? Postavte ho hned. Skočte do toho rovnýma nohama. 1(24)
26 Tenhle tým se vyplatí v sezóně 2017 pozorně sledovat. Spousta mladých hráčů výkonnostně poroste. Do defenzívy si vybrali v draftu pár slibných hráčů. Jo a taky si ve druhém kole vzali kickera. 3(23)
27 Tým je v procesu přestavby. Přišli noví hráči v draftu a hromada zkušených hráčů se vrací po zranění v loňské sezóně.. 2(25)
28 Obrana nutně potřebovala opravu a nové náhradní díly přišly přes draft. V prvním kole například Sheldon Rankins. Tým ale potřebuje, aby se mladí hráči rychle v lize otrkali a herně vylezli o patro výš. Pokud se jim to podaří, tým může mít znovu postupové ambice. 1(27)
29 Joey Bosa pomůže obraně. Ale Philip Rivers se bude muset postarat o to, aby tým nezůstal až čtvrtým nejlepším týmem v divizi AFC West.  (29)
30 Příchod DeForest Bucknera je dobrá věc, ale upřímně: myslíte, že bude schopen hrát quarterbacka? Dokud nevyřeší problém na téhle pozci, zůstanou dole u dna.  (30)
31 Tým posílili o velmi zdatné hráče a také mají svého franchise rozehrávače. Jenže já si prostě nemyslím, že v sezóně 2016 tak moc zlepší.  (31)
32 Tohle ještě není rok Browns. Mladí hráči potřebují čas. Ústředním motivem příběhu Browns v roce 2016 bude Robert Griffin III.  (32)