Priscope 2016 - Week FA

08.04.2016 20:01

Week
FA
O deset míst vzhůru se posunuli
Dallas Cowboys


Week After Super Bowl
Pořadí Tým Pohyb (N/D)
1 V první řadě musí postavit na nohy O-line, nebo se může stát, že Brady nepřežije sezónu. TE Martellus Bennett sice může útoku pomoci, ale podle mne se ofenzívě nedostává rychlosti. 2(3)
2 Příchod Chandler Jonese jako pass rushera je pro obranu významnou událostí a pro Cardinals hlavní priorita. 2(4)
3 Otázkou zůstává, jak se tým dokáže přenést přes prohru v Super Bowlu. Jak se zdá, zatím s tím má docela zásadní problémy. 1(2)
4 Poznamenaly je odchody jejich dvojky receivera (Marvin Jonese) a trojky receivera (Mohamed Sanu) ve free agency. A to je jen třešnička na dortu odchodu ofenzívního koordinátora Hue Jacksona k Browns. Hustý. 1(5)
5 Neztrácí důvěru ve svou O-line a to navzdory odchodům Russell Okunga a J.R. Sweezyho ve free agency. A nesmíme zapomenout na ztrátu linebackera Bruce Irvina, která bude citelně znát.. 1(6)
6 Pro John Elwaye a jeho práci mám jen slova uznání. Jenže tahle offseason pro něho není nejlepší. 5(1)
7 Justin Houston podstoupil v únoru operaci kolena a chybět bude možná celou sezónu. Pro tým to není dobrá zpráva. Jeho práci bude muset zastat Dee Ford.  (7)
8 Podepsání Alex Boona a Andre Smithe ve free agency pomůže O-line při ochraně a pomoci Teddy Bridgewaterovi. Teď je na něm, aby se ještě zlepšil.  (8)
9 Jsou nadšení z návratu receivera Jordy Nelsona po operaci kolena, která ho stála sezónu 2015. Já si ale stále myslím, že potřebují další kvalitní vzdálené cíle pro qb Rodgerse.  (9)
10 Receiver Martavis Bryant byl suspendován na celý rok a to je těžká rána. Angažování tight enda Ladarius Greena ve free agency by mohlo být vhodnou náplastí.  (10)
11 Vrátí se Tony Romo a tým se připravuje na úspěšnější sezónu. V obraně jim ale stále schází kvalitnější pass rush. 10(21)
12 S návratem uzdraveného Andrew Lucka se znovu stanou uchazečem o titul šampióna. V sestavě ale stále mají řadu bolavých míst - hlavně v obraně a v o-line. 3(15)
13 Tenhle tým v roce 2016 pozorně sledujte. Sestavu opět ve FA doplnili pár výbornými hráči a v Derek Carrovi jim nechybí kvalitní franchise quarterback. Vypadá to hodně slibně. 5(18)
14 Utratili hodně, aby dali dohromady obranu, což byl rozumný počin. Nový kouč Ben McAdoo z toho musí být nadšený. 5(19)
15 Pokud je Brock Osweiler opravdu tím, za koho ho Texans mají -- soudě podle výše kontraktu -- mohli by pomýšlet na nejvyšší příčky. Otázkou je, jestli je se v něm nemýlí. 3(12)
16 Redskins uvalili na Kirk Cousinse franchise tag, což byl rozumný tah. Teď je před ním rok, kdy by měl dokázat, že si takový zájem skutečně zaslouží. 5(11)
17 Defenzíva loni pod Rex Ryanem překvapivě polevila. Podstatné ale je, zda Tyrod Taylorovi se jen povedla jedna sezóna, nebo je schopen své výkony zopakovat či dokonce vylepšit. Osobně věřím spíš v to druhé. 3(14)
18 Co se to děje na pozici quarterback? Vrátí se zpátky Ryan Fitzpatrick? Mohou Jets vyhrávat s Geno Smithem? 5(13)
19 Calvin Johnson odešel do sportovního důchodu a to je citelně zasáhlo. Podepsali Marvin Jonese a to by jim mělo pomoci. Nyní jsou třetí nejlepší ve své divizi.  3(16)
20 Pokud se chtějí v sezóně 2016 zlepšit, musí začít používat Matt Ryan správným způsobem. Určitě pomůže zařazení centra Alex Macka do sestavy. 3(17)
21 Stěhování do Los Angeles je příběhem samo o sobě, ale jeden problém se určitě přestěhuje s týmem ze St. Louis a to: problém s Quarterbackem. Vážně je Case Keenum dostatečnou odpovědí? 1(20)
22 Pod vedením trenéra John Foxe loni pokročili vpřed. Teď by se měli pokusit o postup do play-off.  (22)
23 Mladý tým, který jde správným směrem. Nový kouč Dirk Koetter má v Jameis Winstonovi franchise quarterbacka. Teď mu nezbývá, než se spolehnout, že Mike Smith vyšteluje obranu.  (23)
24 Mají nového trenéra Doug Pedersona a kvůli mnoha pochybením Chip Kellyho i spoustu věcí k napravování. Jenže - mají opravdu dost síly na to, aby dokázali vyhrát svou divizi?  (24)
25 Klíčem k úspěchu k nové sezóně je zdraví mnoha důležitých hráčů, včetně Joe Flacca. Pokud se to podaří, mohou předvést návrat ve velkém stylu. 3(28)
26 Ve free agency získali pár kvalitních hráčů do defenzívy, ale s pass rushem moc nepohnuli. Navzdory tomu jsou schopni v sezóně 2016 bojovat o postupové místo do play-off. 3(29)
27 Problémy s rozpočtem jim zabránily velkoryseji utrácet ve free agency, ale Sean Payton dostal novou smlouvu a to je rozumné řešení. V draftu by se měli zaměřit na vylepšení obrany. 2(25)
28 Ve free agency provedli pár transakcí, které jsou na pováženou. Jsou ale přesvědčeni, že díky novým hráčeům budou silnější. Podstatné ale bude, zda se podaří trenérovi Adam Gaseovi zlepšit hru Ryan Tannehilla. 1(27)
29 Loni měli spoustu zraněných hráčů. Sklouzli na čtvrté místo ve své divizi. Mike McCoy vstupuje do roku s názvem: "buď něco předvedeme, nebo mám utrum". 3(26)
30 Před Chip Kellym stojí obrovská výzva. Pokud k tomu bude mít nějakého quarterbacka, práci mu to hodně ulehčí. Tím neříkám, že to může být kdokoliv z momentální sestavy. 1(31)
31 Snaží se práci ulehčit Marcus Mariotovi a získali mu k ruce pár užitečných hráčů. Alespoň si to tak představují. Nepíšeme ale rok 1980.  1(32)
32 Nechali odejít pár vynikajících hráčů ve free agency a také nemají quarterbacka ("Je mi líto, RG3, že to říkám"). Jinak jdou ale věci skvěle. 2(30)