Takurčitě 2015 Week 11

26.11.2015 14:45
"Moc vám všem děkuji za všechny příspěvky týkající se Bills. Ale nejen to, v úvozovkách používám i původní text ze stránek
NFL.CZ,
které jsou prostě báječné. Také za tyto články velice děkuji.
Občas cítím nutkání na některé příspěvky zareagovat a byť se většina z vás vyzná ve fotbale a fotbalovém prostředí stejně či lépe než já,  stává se, ne příliš často, že mám na věci odlišný názor. Nehledejte v tom, prosím, nic osobního. Slovy mladších a ve vyjadřování modernějších  z vás:
No offense."
Tipy na vítěze zápasů - week 11
Luc123 napsal před 6 dny:odpovědět
 
Jsem docela překvapen z některých tipů. Především tip na Bengals mě zaskočil. Je to otevřený zápas, ale Cardinals doma a navíc Bengals minulý zápas byli opravdu mizerní. Moje tipy - Jaguars, Falcons, Rams, Redskins, Bears (kdo by to byl řekl před 5 týdny), Raiders, Texans, Dallas (jízda začíná), Eagles, Chiefs, Vikings, Seahawks, Cardinals, Bills. U posledního zápasu mám v tipovačce Pats, ale kdybych tipoval dnes tak dávám Bills. Myslím, že to v tomto kole příjde, problémy se nabalují a Bills mají tu správnou hru na nás. Hodně detailně jsem probíral situaci v naší divizi a podle rozpisu zápasu si myslím, že Delfíni s tím ještě dost zamíchají. V neděli prohrají ale pak už budou většinou vítězit
David.C.Corra napsal před 5 dny:odpovědět
 
No offense, ale neprorokuješ prohru Pats každy kolo? :-)
Luc123 napsal před 5 dny:odpovědět
 
Ne tohle je letos prvně...
Tab Perry napsal před 5 dny:odpovědět
 
Nene, jen píše, že nevěří v perfect season a že prohry přijdou. :-)
A Lucu, myslím, že tento víkend TO určitě nepřijde.
Co zaujalo Bogase - week 11
Sectore napsal před 4 dny:odpovědět
 
Brady dělá z podprůměrnýho týmu špičkovej, jo? aha :-)
Reakce na následující příspěvky je v diskusanci
Luc123 napsal před 4 dny:odpovědět
 
Tohle asi těžko posoudíme jaký je to tým bez Bradyho. Jen by mě zajímalo, kterého hráče by sis od nás vybral jako upgrade nějakého týmu. Kromě Gronka, který je nejlepší TE v lize tam žádné hvězdy nejsou. Jen si vezmi reciverry. Amendola odešel z Rams, injuryprone hráč který umí ale nebyl konzistení. Lafell vyhozený, Edelman bývalý QB tak tak se vlez do draftu, Lewis vyhozený z Colts. Dobson něchtěný nikde. Toť k naším elitním reciverům. Secondery je prý děravá jak ementál (McCarty je vyjímka). RB máme LEwise o něm jsem už psal, Blount vyhozen ze Steelers před tím než k nám přišel tak také nic moc. Pak je tam hvězda NFL White. Na LOS je to snad ještě horší. O-line samý rookie, Solder, Solder !!!je náš nejlepší O-lineman. No a D-line? Kdo tam je?  Jediné co máme slušné jsou LB a to jmenovitě Collins a Higtower. Inu tým nabitý hvězdami. Opravdu nechci zjišťovat jak by to šlo bez Bradyho.
Sectore napsal před 4 dny:odpovědět
 
Sorry, ty jsi naprosto typický fanoušek Pats, takže s tebou moc nemá smysl o tom mluvit. Obrana NE je samozřejmě velice dobrá a pro mě osobně je Matt Patricia jedním z nejlepších def. coordinatorů v lize (stavím ho na úroveň Marinelliho, Phillipse, dřív třeba Bowlse nebo Quinna). A je fajn, že jsi vyjmenoval minulost všech těch hráčů, ale podstatná je přece současnost, ne? Tou bychom se měli řídit především.
DebiQue napsal před 4 dny:odpovědět
 
Bral by som od vas Edelmana, Soldera, Vollmera, Blounta, Gostkowskeho, Collinsa, Ninkovicha, McCourtyho, Butlera...
Luc123 napsal před 4 dny:odpovědět
 
Teď si uhodil hřebíček na hlavičku s tím Patriciou. Je to tak máme super trenéry, ale ten tým je hráčsky průměrný. Myslím, že tolik talentu co my má spoustu týmu v NFL. Minimálně 20. Liší se to jen systémem práce. Trenéři počínaje BB tým zvedají na vyšší úroveň a stejně tak Brady. Těžko rozklíčujeme kdo má větší vliv. Je to jako otázka, jestli byla první slepice nebo vejce. Brady ten tým zvedá naprosto neskutečné o několik levelu a bez něj bychom byli o dost horší. To že jsem byli s casselem 11:5 nic neznamená. V tu dobu byl ten tým špičkový a s Bradym bychom útočili na 16:0 takže 11:5 zase tak dobrý výsledek nebyl. Pats stojí na 3 pilířích Brady, BB a Kraft. Nelze určit který je ten hlavní.
Pondělní televizní zápas: Bills at Patriots

Patriots jsou neporaženi


New England Patriots vyhráli devět zápasů v řadě a jsou spolu s Carolinou Panthers jediným neporaženým týmem NFL. V posledním dramatickém utkání proti Giants neměli k porážce daleko, ale nakonec o jejich těsném vítězství 27:26 rozhodl v samé závěru Stephen Gostkowski 54-yardovým field golaem.

Tým Billa Belichicka přišel proti Giants o svého nejlepšího wide receivera. Julian Edelman si zlomil kůstku v nártu, podstoupil operaci, během které mu byl nohy vložen šroub. Mimo hru bude přibližně dva měsíce.

Jeho místo “prvního wide receivera” byl měl zastoupit Danny Amendola. Bývalý hráč Rams zachytil proti New Yorku 10 přihrávek pro 79 yardů. Ve fantastické formě hrající Tom Brady se bude moci jako vždy spolehnout na Roba Gronkwskiho. Nejlepší tight end v NFL zachytil v letošní sezóně 49 přihrávek pro 806 yardů a 8 touchdownů.

Ofenzíva New Englandu je nejlepší v lize. V průměru skóruje 33.7 bodů za zápas. Jejich obrana inkasuje v průměru pouze 18.8 bodů za zápas, což ji řadí na 4. místo v NFL.

Bills vyhráli 2 zápasy v řadě, v prvním vzájemném zápase je Patriots porazili

Bills zvítězili v posledních zápasech nad Dolphins a naposledy nad Jets, a to především díky skvělému výkonu obrany. Proti Tryskáčům odehrál nejlepší zápas letošní sezóny LeSean McCoy. Bývalý hráč Eagles naběhal z 19 pokusů 112 yardů. Buffalo vyhrálo celkem 4 z 5 utkání a nachází se na druhím místě v divizi AFC East právě za Pats.

Quarterback Bills Tyrod Taylor zkompletoval během 7 utkání 70.5% přihrávek pro 1,436 yardů, 11 touchdownů a 4 interceptions. Nejvíce přihrávek a yardů zachytil z wide receiverů Buffala Charles Clay, a to 40 přihrávek pro 408 yardů a 2 touchdowny. Dva touchdowny zachytil i Robert Woods a Chris Hogan o jden touchdown více zachytil pouze Sammy Watkins.

Ofenzíva Buffala skóruje v průměru na zápas velmi solidních 25.7 bodů, což ji řadí na 7. místo v NFL. Defenzíva vedená Corey Grahamem (77 tackles) inkasuje v průměru rovných 23 bodů, což ji řadí přesně do poloviny tabulky na 16. místo.

Bills se střeli s Patriots v Buffalu ve druhém týdnu sezóny. New England zvítězil 40:32. Brady v tomto utkání zkompletoval 38/59 přihrávek pro 466 yardů a 3 touchdowny. Bills prohráli s Patriots 27 z posledních 30 duelů.

Tipy na vítěze:

Doktor: Patriots
Bogas: Patriots

autor: Bogas

Buddyholy napsal před 3 dny:odpovědět
 
Bogas dúfam, že sa v tomto týždni aspoň štvrtýkrát trafíš do tipu.
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Rozpacity vykon , ale oni si to sedne hold prijit v utoku o hrace tvorici vice jak tretinu catchu nejde nahradit za minutu... a ta OL snad uz bude bez zraneni do konce sezony:)
Luc123 napsal před 3 dny:odpovědět
 
V tom útoku už není kde brát. Ten roster je strašně malý. O-line je problém, ale ta je problém celou dobu co fandím Pats. Letos to vypadalo velice dobře na začátku sezony, ale nyní se to zas rozpadlo. Pozitivum. je zase výborná obrana, která je schopna hrát hodně konzistentně. Nepamatuji kdy bychom měli TOP 5 defenzivu podle yardů. Je tohodně tím, že držíme dlouho míč, ale i tak je to krásné číslo.
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Jo to je jasne ze neni kde brat snad to bude aspon trochu slapat:) prvni missed FG skoda.
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Krasna prace Amendoly
Reakce na následující příspěvky je v diskusanci
hernic napsal před 3 dny:odpovědět
 
Tak to byl slušnej zářez ne!? místo 2TD vedení je to 10:10. Šílená chyba
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Tak jsou to jen lidi se upiskl.. onoo kdyz to pred ksichtem beha sileny rex je to tezke...
hernic napsal před 3 dny:odpovědět
 
jo věřim že je to těžký, ale neznamená to, že mě to nenaštve :) To bude slušný drama.. a to jsem chtěl koukat jen půli
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
To bude drama , jak psal Luc proate ten utok je tezke poladit.. konecne sack.. sem uz rikal doma kurna zadn sack nic a je tam :) ted td gronk jeste :)
hernic napsal před 3 dny:odpovědět
 
přesně, za ten sack jsem se modlil už pěknou dobu, konečně!! a kdo jinej než Jones. ted jeste Gronk
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Tak nakonec to sack nebyl.
Rhime napsal před 3 dny:odpovědět
 
Toto už snáď nie...
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
No bohuzel to vypada ze 3ti hrac 3ti zapas :(
hernic napsal před 3 dny:odpovědět
 
to snad neni mozny :( 
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Velice by me zajimalo na koho bude brady za chvili hazet :( sakra prace u pubtu se sam zranit :(
madduck napsal před 3 dny:odpovědět
 
Celkem mají v Pats smysl pro humor :-)
https://www.nfl.com/news/story/0ap3000000586832/article/tom-bradys-rex-ryan-audible-call-is-the-best-in-nfl
Butler Patriot napsal před 3 dny:odpovědět
 
Utrapená výhra ale počíta sa a ide sa na Mile High stadium.
Návrat strateneho syna Wesa Walkera?Ešte je stále volný?
kraken1984 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Velmi draze zaplacene vitezstvi pokud i amendola bude out... nedovedu si moc predstavit na koho budem hazet v denveru..
Hodnocení týmů - week 12
Luc123 napsal včera:odpovědět
 
Můj žebříček by byl - Panthers, Patriots, Cardinals, Bengals, Steelers, Packers, Chiefs, Broncos, Vikings, Giants, ............... Seahawks, Bills....
handkerchief napsal včera:odpovědět
 
Určite Panthers sú na tom lepšie ako Patriots, no, Carolina je podceňovaná a pokiaľ nebude mať lepšiu bilanciu ako Patriots, tak ju nikto nebude brať, ako tím s lepšou formou, už len napríklad to,že Patriots odohrali tento týždeň zlý zápas, narozdiel od Caroliny, ktorá si ľahko poradila s WSH. Ale stále sú Pats lepšie hodnotení. 
Tak isto by som nedal Seahawks do top 10. To už radšej texans.
kraken1984 napsal včera:odpovědět
 
To možná Carolina je lepší, jen porovnávat porážku WSH a Buffala je kapánek rozdíl:) Každopádně nás taky nevidím momentálně jako č1. s tím lazaretem co máme:) právě tým jako Buffalo by dělalo carolině velké problémy:)
Co zaujalo Doktora - week 11

11) Patriots si v pondělním zápase sice udrželi neporazitelnost, ale jejich dominance z úvodu sezóny je ta tam. Minitron evidentně chybí, a to možná více, než se čekalo. Na druhou stranu nelze podceňovat Bills – v jejich současné formě se jedná o velmi nepříjemného soupeře, na kterém by si většina jiných týmů vylámala zuby. Pats to ale zvládli – i přesto, že se jim nedařilo a že je trápí zranění několika klíčových hráčů. A přesně to definuje šampiony – že dokáží vyhrávat i takovéto zápasy.

Reakce na následující příspěvek je v diskusanci
Milan Packer Sch napsal před 2 dny:odpovědět
 
Hmm, podla wikipedie su Bills timom s najdlhsim cakanim na playoff spomedzi profi sportov. Nepostupili od 1999, ale tento rok by im to mohlo vyjst.
Kebabking napsal včera:odpovědět
 
Až do září to byli baseballoví Blue Jays - poslední playoff účast byla před letoškem v roce 1993. Třeba to prolomí i Bills.
Patriots vyhráli desátý zápas v řadě, v dohrávce 11. kola porazili Bills

Možná je to nespravedlivé, ale tak blízko k vítězství nad Belichickem se možná Rex Ryan několik dalších let už nedostane. Ryan má dobrý trenérský štáb a talent. Má defenzívu, která je Super Bowl kalibru, ale co více může udělat? Tento tým Patriots měl plno zraněných hráčů a samotný tým byl velice zranitelný. Brady nebyl ve své pohodě, Rex Ryan nemohl nikdy vymyslet špatný blitz, ale i tak nakonec odešel z tohoto souboje s Bradym poražen. Bills by možná jiné divize vedli, což je ta největší ironie ze všech. Rex Ryan měl možnost se vyhnout během offseason Belichickovi, ale on se rozhodl s ním i nadále soupeřit.

Bills poprvé použili dual running back formation v této sezóně a použili LeSeana McCoye a Karlose Williamse v backfieldu společně skoro desetkrát za první poločas. Co ovšem neudělali, to bylo větší zapojení Sammyho Watkinse a Charlese Claye, kteří se do hry dostali více až ve druhém poločase. Během zápasu jsme mohli několikrát vidět, jak byl Watkins frustrovaný. Nebude dlouho trvat, než se znovu ozve. To ovšem není jen chyba trenérů. Tyrod Taylor byl příjemným překvapením této sezóny, ale byly zde i momenty, kdy jeho dlouhé passy nebyly zrovna dvakrát přesné. Greg Roman musel najít cestu, jak bezpečně a efektivně posouvat míč po hřišti.

Ryan zaslouží pochvalu za to, jak dobře se připravil na Gronkowskiho, který zakončil zápas se dvěma zachycenými passy pro 27 yardů. Rexi Ryanovi také pomohlo to, že do zápasu nenastoupil Julian Edelman. Bez Edelmana mohl Ryan prakticky tři čtvrtiny soustředit hned dva tvrdé defenzivní hráče na Gronkowskiho a nechat Amendolu trochu volnějšího. Dokud Amendola neudělal ve své hře nějaká opatření a nepřipsal si catch v red zone ve třetí čtvrtině, tak Ryanovi tato taktika dost vycházela. Gronkowski musel svou práci odvést také jako blocker, jelikož Brady byl pod tlakem a několikrát byl v zápase hitován.

Pro rozhodčí to byl další špatný zápas. Je jednoduché říct, že před dvaceti, třiceti lety nebyl zápas tak sledován a nebyly takové možnosti, jako jsou dnes, ale jak to hře pomůže? Rex Ryan dostal penaltu a poté byl tak rozčílen z rychlého snapu a touchdownu Patriots ve třetí čtvrtině, že málem dostal další penaltu. Rex Ryan přitom měl právo na to, aby byl naštvaný.

Váš tým prohrává 20-10 proti nejlepšímu týmu ve fotbale. Jste na vlastních 47 yardech a máte LeSeana McCoye a Karlose Williamse. Při třetím downu se rozhodne pro ill-advised stretch play. To je v pohodě. Každý dělá nějaké chyby. Při čtvrtém downu se ovšem rozhodnete puntovat. Proč tedy máte hráče jako McCoy či KW, když je v takových situacích nevyužijete? Není to přesný důvod, proč Rex Ryan chtěl v týmu Richieho Incoginta. Za okolností puntu mají Bills už jen jeden timeout a míč získají do své moci o dvě a půl minuty později, přičemž nejsou o nic blíže ke srovnání.

Velkou pochvalu po tomto zápase zaslouží Tyrod Taylor, který během zápasu několikrát udivoval a držel Bills v zápase déle, než se možná držet měli.

autor: Adam Křepinský

Luc123 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Určitě to dnes nebyl zápas o kterém se budou vyprávět legendy a pět písně. Bylo to ale krásná defenzivní bitva. Jsem nadšený z toho, že naše obrana vůbec nezaostávala za tou z Buffala.  Obrana Bills je pro mě jedna z něj v lize takže je tohle opravdu skvělé zjištění. Dany Amendoal odehrál skvělý zápas, ale i tak si dovolím tvrdit, že Edelman neskutečně chyběl. Tady jsem přesně mohli vidět proč jsem v Buffalu vyhrál relativně snadno. Brady tam mohl odhazovat míče velice rychle a passrush Bills prostě nebyl dost rychlý. Dnes nám uvolnění trvalo podstatně delší dobu a to byla ta půlsekunda navíc. Bills skvěle pohlídali Gronka, ale ten se mi nezdál ve své kůži asi tam je také nějaký zdravotní problém. Na sideline byl často vidět jak dýchal kyslík a vypadal dost unaveně. O-line je v troskách a proti silně D-line Bills vypadal dost zmateně. Po těch zraněních se ani není čemu divit. V mém powerrankingu rozhodně tento týden spadneme za Panthers, ne kvůli Camovi, na této pozici jsem o parník lepší ale tým momentálně nemá tu kvalitu. Dobrá zpráva je, že máme náskok dvou zápasu na čele konference a snad to s tímto lazaretem dohrajeme. Prakticky veškerá zranění se koncentrují na útočnou stranu míče a náš zářící útok se dost zadrhl. Bills s touto hrou mají dost velkou šanci dojít do wildcard a já bych jim to i přál jen ten Rex mi tam nesedí. Toho pána fakt nesnáším. 
Luc123 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Malá poznámka k tomu přerušení hry. Já bych to neřešil, kdyby nepískali tak Amendolu stejně ten CB složil a o žádnou bigplay by se nejednalo. Každý má právo se splést i rozhodčí. Ještě pochvala pro Butlera, ten kluk je lepší každým zápasem. Revis měl s Watkinsem větší problémy.
Tab Perry napsal před 2 dny:odpovědět
 
Díky, tahle fanouškovská shrnutí mi kolikrát řeknou o zápase víc, než některé nfl.com články plné nicneříkajících čísel a frází. A Panthers u mě taky momentálně číslo 1. Pats dokáží každý zápas "nějak" vyhrát, ale Panthers dokáží vyhrát a zároveň svého soupeře totálně přehrát.
maro1 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Veru, o line Pats bola biedna. Švanda, že Brady na sideline na niektorého z nich bol kričať' , keď utŕžil hit po snape od nikým neblokovaného hráča. Aspoň že stihol odhodiť tú šušku;)
harykk napsal před 2 dny:odpovědět
 
POTPIS !!
tohle vidím úplně stejně ... s takovým ofenzivním lazaretem vyhrát proti jedné z nejlepších obran v lize je machrovina a jsem na naší partu hrdý. Už to snad nějak doplácáme a jediná moje starost je jestli bude Minitron ready pro PO. Jo a ještě bych dodal, že Tyranosaura také nemám rád :(
hernic napsal před 2 dny:odpovědět
 
naprosto souhlasim!  O-line byla hodně zmatená, především první půlku. Ale postupem času se to zlepšovalo, i když k ideálu to má dost daleko. Defenzíva naprostá paráda, včera to z jejich strany skoro nemělo chybu. 
Ale ty zranění .. zatím jsem k Dannymu nic podrobnějšího nenašel. pokud nebude příští týden ani on, tak TB nebude mít na koho házet. Je to škoda, proti Bills hrál výbornej zápas. 
Gronk se snad dá taky dokupy, tenhle zápas mu nesedl, obrana Bills ho vymazala
samco napsal před 2 dny:odpovědět
 
skutočne obdivujem ako Patriots dokážu dotiahnúť takýto zápas do víťazného konca...O-line totálne zdecimovaná,hráči hrajú každý týždeň na inej pozícií, včera sme dokonca už počas prveho polčasu menili centra, na beh sa spoľahnúť nedalo a najhoršie je, že k zraneným sa pridal aj Amendola.Čo z toho, že Brady je v MVP forme keď to už ani nemá komu hodiť...Ďalší zápas máme proti výbornej obrane Denveru a ich jediná úloha bude postrážiť Gronka, čo síce nie je jednoduché ale pri toľkých zraneniach si myslím, že to by možno dokázala aj defenzíva Roba Ryana :D Inak myslím že naša obrana je jednoznačne najlepšia za posledné roky a to ešte nehrá Collins....inak neviete niekto kedy by sa mal vrátiť poprípade akú ma chorobu?...lebo nehrať 4 týždne kvôli chorobe to nie je veľmi časté
kraken1984 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Vcera o tom mluvili ma nejake virove onemocneni dost zhubl tak to chvili jeste potrva :)
Luc123 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Ano jedná se o vir ale přesně se neví o jaký a na Collinse to mělo docela dramatické následky. Zhubl a ztratil hodně svalové hmoty. Já počítám, že než se dostane do formy tak to bude trval tak akorát do Play-off. Já jeho návrat beru ve stejné rovině jako Juliana. Ten ostatně by měl být ready na poslední kolo. 
Reakce na následující příspěvek je v diskusanci
johnsy napsal před 2 dny:odpovědět
 
K těm rozhodčím bych hlavně přidal to upísknutí, kdy připravili Patriots o TD nebo aspoň o pořádný posun po hřišti.
Slavek J napsal před 2 dny:odpovědět
 
Drobná poznámka k článku, které jsem si původně nevšiml: ohledně Taylora. Nemyslím si, že podal dobrý výkon.
Luc123 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Souhlasím, poprvé letos se mi moc nelíbil. Byl hodně nepřesný i na krátké pasy i když recvieři mu moc nepomohli, jejich separace nebyla bůh ví jaká a Teylor se pak bál házet do malých oken.
dalid napsal před 2 dny:odpovědět
 
Mne sa páčil jeho pohyb, často bol pod tlakom ale dokázal sa vyhnúť sacku. Passova hra moc nefungovala watkins mal jeden catch (ale úžasný). Naviac na konci bol zranený, nikde som nenašiel zmienku o jeho stave.
Slavek J napsal před 2 dny:odpovědět
 
zatím nikdo neví. ještě dnes by ale mělo být jasno. podle billsdaily jde o zranění v oblasti klíční kosti házecí ruky (takže počítám, že klíček).
první informace budou mít tady:
https://www.billsdaily.com/news/
druhý, ale podrobnější tady:
https://www.wgr550.com/Football/8768472
Ryan zatím oznámil, že se Manuel začne připravovat jako starter proti Chiefs.
Luc123 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Slávku jaká další zraněn vás postihla. Zaregistroval jsem jen Darea, ale ten vypadal že jde jen o křeč.
Slavek J napsal před 2 dny:odpovědět
 
Důležitý je ten Taylor. Jinak to není tak hrozný.
Nepříjemný bylo zranění guarda Johna Millera. Vzhledem k tomu, že místo něj nastoupil Urbik a byl zraněný Incognito a hrál tak-tak, přestala nám najednou fungovat běhová hra.
Zranil se Mario Williams /noha-nic bližšího/ a uvidíme, jak na tom bude. 
Zranil se Marcus Easley /šíje/. Elitní gunner. Neumíme ho nahradit.
Zranili se Baccari Rambo /rameno/, Marcell Dareus a Charles Clay, Všichni tři se vrátili do hry a snad budou ok.
Skutečně důležitý utkání hrají Bills teď proti KCC a HouTex.
Ježour napsal před 2 dny:odpovědět
 
Pats si to umí zkušeně pohlídat i v případě zranění, i v případě, že Tomáš sem tam hodí íčko, i v případě, že je na ně soupeř namotivován, i v případě .... že shoří celé Massachusetts. Prostě klídek. Taky bych chtěl vrátit ty časy, třeba se jednou zase dočkám. 
Nemám strach, že dědek Belichick nevytáhne z nějaké 2divize college kluka, kterýho nikdy nikdo v televizi neviděl a který za posledních 6 zápasů chytí 5TD. A on ho pak propustí :-)
kraken1984 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Hlavně že se vyhrálo, a ted už jen rychle info co je s Amendolou...
kraken1984 napsal před 2 dny:odpovědět
 
Ono i ten harper bude dobrej jen to chvili potrva.. samozrejme nemuzeme porovnat s minitronem , ale vcer chytil hezky catch bohuzel holding a ta int dle meho blbe hozeno nebo spatne zabehle
Mirius napsal před 2 dny:odpovědět
 
Škoda pre Bills.
Slavek J napsal před 2 dny:odpovědět
 
uzavřu ta zranění, když už jsem to začal:
podle včerejšího vyjádření RR:
Do KCC: Taylor - ano, Miller - ne, Easley - ne, Williams - spíše ano, ostatní - ano

O zraněních mluví Ryan od 16:45 min.
https://media.wgr550.com/a/111254760/11-24-schopp-and-the-bulldog-hr-1.htm?pageid=28473
Luc123 napsal včera:odpovědět
 
To je vcelku pozitivní. Hlavní je že ta zranění nejsou do konce sezony. Když jsem koukal na váš IR tak je tam do konce roku zraněný z těch lepších jen Williams, jen nevím který protože jich máte asi 5:-)
ygdrassil napsal před 2 dny:odpovědět
 
Tazko sa rodiace vitazstvo.. Ofenzivny kader je tazdo zdecimovany. OL hra v podstate kazdy zapas v inej zostave, aj pocas neho tam hraci rotuju, co vobec nie je idealne, a uz vobec nie proti tak dobrej obrane ako maju Bills. Brady bol pod enormnym tlakom, sice bol na neho len 1 sack ale inak bol na zemi skoro po kazdom hodenom pase. A tiez sa uplne nezdal vo svojej kozi, prisiel mi mozno az premotivovany ( asi syndrom Rexa Ryana ). Ked uz konecne v 3Q chytil rytmus, tak prisli zranenia najskor Dobsona ( clenok ) a kratko na to aj Amendolu ( koleno ) a zatial nikde ziadne spravy o tom, ako to s nimi vypada. Dufajme, ze to nie je nic vazne, aj ked u Aarona ktovie, z ihriska odchadzal sice po svojich, ale fakt s velkymi krivanim a grimasami bolesti. Uz tam vpredu fakt pomaly nie je nikto, komu hadzat.
Na druhej strane, obrana Pats sa mi zacina pacit coraz viac, je tam samozrejme este na com pracovat, ale ocividne sa zlepsuje kazdym tyzdnom. Nejaki zraneni hraci sa vratili. Mayo sa zda konecne naspat v byvalej forme, este aby sa dal do poriadku Collins, aj ked ktovie, co ho vlastne trapilo, viroza je dost malo specificky termin a mohlo to byt kadeco..
PS: Gronk si vybral slabsi zapas, bol sice dobre pokryvany, ale aj tak pokazil 3 vyslovene lahke prihravky, ktore inak chyta bezne. Amendola, aj ked je trosku pomalsi nez Edelman a Danny si zatial nevie urobit tak rychlo odstup ako Julian, az do svojho odchodu hral velmi dobre, presne ako som predpokladal.
Aneb diskuse a občas nějaká ta bota
Reakce na tehnle příspěvek je jednoduchá ale obsáhlá. Pokusím se ji ořezat na kost a doufám, že i tak zůstane srozumitelná.
     Boston nikdy nebyl fotbalovým městem a nebyl ani extra úspěšný. Vím to, neboť jsem byl obklopen fanoušky Bostonu (zejména baseballu). To vše se změnilo příchodem Roberta Krafta v roce, tuším, 1993 nebo 1994. O jeho obrovských ambicích svědčí to, že se rozloučil před angažováním Billa Belichicka se dvěma výbornými trenéry Bill Parcellsem a Pete Carrollem. Po první neúspěšné sezóně prokázal Kraft obrovský talent, co se týče odhadu lidí, a nevyrazil Belichicka.

New England nastartovali éru úspěchů. Rozsah a význam úspěchů v této éře budou moci objektivně zhodnotit až fanoušci a fotbaloví historici s odstupem dvou či tří generací.
Byl to zkušený kouč Dick Rehbein, který prosadil, Belichickovi navzdory, výběr Tom Bradyho. I díky zranění Drew Bledsoa mohl Belichick začít budouvat tým kolem Bradyho. Pokud bychom některé Belichickovy kroky mohli označit zprvu jako šťastné, postupem času jejich úspěšnost musíme začít přičítat mnohem spíše jeho udivující intuici a s velkou pravděpodobností přímo trenérské genialitě, díky které si prakticky vždy dokáže naprosto neomylně vybrat hráče, kteří jsou sice jinými týmy odloženi a aktuálně výkonnostně nevyhovující, nicméně pro systém NEP užiteční a později třeba i zdánlivě nepostradatelní.
     To ale zároveň vede k tomu, že mnozí jeho hráči jsou často vysoce nadhodnoceni z hlediska herní použitelnosti také v jiných systémech. Jinými slovy neexistuje přímá úměra mezi kvalitou konkrétních hráčů v systému Patriots a v odlišných systémech.
    Pokud to převedu na podmínky Bills a dopustím se hříchu rozsáhlé fabulace, tak O-linemani Vollmer a Solder by měli problémy se propracovat na pozice starterů. Nemáme lepší, ale máme lepší do systému Bills, ten je úplně odlišný od sytému Patriots, postaveném na QB-ofenzívě z kapsy a rychlé distribuci míče. Vollmer a Solder by museli prokázat velkou adaptibilitu. J.Edelman by byl patrně nepoužitelný bez výrazné adjustace běhů. L.Blount by byl šestým running backem v pořadí a už před sezónou by patrně dostal padáka. McCoy, Williams, Dixon, Wood a Jackson - v tomto pořadí, by byli patrně upřednostněni. M.Butler by se do týmu nedostal, protože by mu jeho pravidelně nečistá hra v dresu Bills neprocházela nepovšimnuta rozhodčími.
     No, toho Butlera jsem si mohl odpustit, ale jinak moc nepřeháním. I tak zůstává v týmu Pats fůra hráčů, kteří by se asi hodili každému trenérovi v NFL. Většinu z nich objevil právě Bill Belichick. Těžko ho mohu začít mít rád, když každoročně moří naše šance na postup, ale na druhou stranu bych svému svědomí jen pracně vysvětloval, proč bych ho neměl považovat za jednoho z nejlepších koučů NFL všech dob.
To nemáte nic lepšího na práci, než se nimrat ve Wikipedii? Jako fanoušek Buffalo Bills a Toronto Blue Jays si myslím, že čínský model, který uživatelům internetu znemožňuje přístup na wiki, má rozhodně něco do sebe.
     Fotbalové fanouškovství je občas rozumem nesnadno uchopitelná věc. Řekněme disciplína v citových investicích, kdy racionální rozum ustupuje nejen do pozadí, ale de facto úplně sublimuje, skoro jako by mohl mít fyzickou podobu.
     Tak se stalo, že na jednu herní situaci a její vyřešení rozhodčími mají dva tábory fanoušků diametrálně odlišný pohled. Abych byl konkrétní:
     V jedné chvíli zápasu Bills-Pats se rozhodčí upískli a po posouzení situace rozhodčími, měly obě strany pocit, že je rozhodčí totálně zařízli. Fanoušci Patriots nabyli dojmu, že byli okradeni o touchdown a fanoušci Bills nabyli dojmu, že byli okradeni o lán yardů.
     Já mám pocit, že dlužím fanouškům Patriots vysvětlení, k čemu vlastně došlo,neboť komentář na Sport1 byl skoro tak zmatený jako komentář ve studiu ESPN, a jen o málo hodnotnější než pozdější oficiální vyjádření viceprezidenta Dean Blandina.
Za účelem objasnění toho, co se stalo, si můsíme podstatné body připomenout, abychom chápali podstatu věci. Poslouží nám k tomu pár screenshotů.

 
1) Jeden z klíčových okamžiků, který situaci zásadním způsobem ovlivnil a který ji ale časově hodně předcházel. Na snímku si Brady stěžuje rozhodčímu, že byl opakovaně dohrán  (na snímku je Jerry Hughes, ale Brady žaluje na Preston Browna) a to zbytečně a pozdě po zahození míče. Požaduje, aby situace kdy míč odhazuje byly odpískány včas.
     Toto je velice důležitý moment, protože rozhodčí od této chvíle začínají porušovat pravidla hry a Bradym zahazované míče pískají vždy předčasně, aby quarterbacka Patriots ochránili před dohráním a případným zraněním. 
     S tímto porušováním pravidel nemám zasadní problém, pokud by stejné pravidlo bylo uplatňováno i na druhé straně hřiště. 
2) Inkriminovaný moment. Brady (2) vybíhá z kapsy, před lajnou pod tlakem odhazuje míč (0) , rozhodčí číslo 108 (1) píská prakticky ve chvíli, kdy míč opouští Bradyho ruku (vůbec se nezajímá o dráhu letu míče), aby ochránil Bradyho před tvrdým dohráním. Rex Ryan (3) mu absolutně nepřekáží ve výhledu, protože trajektorie hodu sudího nezajímá. Celou dobu před odpískáním hledí pouze na Bradyho. Přibíhá Lawson (4) a už tleská, hra už skončila, doznělo odpískání rozhodčích a hra se vrátí zpátky a Patriots přišli o down.
3) Už se dávno nehraje, Danny Amendola (1) přebírá přihrávku. Ron Darby (2) už nehraje, má svěšené ruce. Pas mohl srazit nebo bojovat z lehce nevýhodné pozice o intercepci. Po odpískání hry jsou  tyto úvahy bezpředmětné. Na lajně (3) se nikdo nevzrušuje, hra už dávno skončila.
4) Teď je odpískáno. Z boku: tento snímek favorizuje do souboje Amendolu (1), který je stranově lépe postaven do dráhy letu. Snímek ale zkresluje: Darby (2) by pravděpodobně zabojoval neúspěšně o intercepci, ale téměr určitě úspěšně o drop, k míči stojí blíž. Výsledek souboje nejde nijak předjímat. Z boku (4) přibíhají další hráči, nyní už zastavili, ale pokud by hra pokračovala, Amendolu by tacklovali. Vzadu jsou v rezervě další dva hráči Bills, z nichž jeden stráží Gronkowskiho (3)
5) Z reakcí některých fanoušků jsem nabyl pocitu, že by snad Amendola (1) měl běžet pro TD do nechráněného pole. Tak to ale není. Pokud by náhodou vyhrál souboj nad Darbym v místě (x) a hráči z prostoru (2) by sice nepřestali hrát ale minuli tackle, o čemž můžeme pochybovat, ještě stále by měli Bills v zásobě dva další hráče (3), který už z nezablokovaného vnitřku začíná křižovat a znemožnil by kličku Amendolovi do středu hřiště a hlavně (4), který má 20 yardů na to, aby si poradil s případným blokem Gronkowskiho a připravil se v klidu na Amendolu, ve skutečnosti na krytí jeho kličky do vnější části hřiště. 
Výsledek opět nejde předjímat, ale na úspěch Amendoly (navzdory jeho kvalitám hry ve volném poli) bych si raději nevsadil. 
Jak měla být celá situace posouzena správně?
Patrně off-set, nová hra.
Jak byla posouzena ve skutečnosti?
Předčasné (neúmyslné) přerušení hry. Míč se vrátí do místa, kde Amendola převzal přihrávku (tatu variantu si směli vybrat Pats jako výhodnější, jednu ze dvou) a k tomu trest 15 yd za nesportovní chování (Unsportsmanlike Conduct) za vstup Rexe Ryana do prostoru oddělejícího trenéry a hráče od hrací plochy. Celkem posun o 29 yd.
Není to správné rozhodnutí, poškozuje Bills (první půle, druhá je ok), ale nemám s ním žádné problémy.
Reakce publika:
Logická, ještě byli naštvaní. Moc se ale nedivím, asi by takhle reagovalo nejedno hlediště. Objektivita jde stranou. Brady a Belichick ale dobře věděli své, když je uklidňovali a nebylo to jen z toho důvodu, aby měla ofenzíva klid na další hru