Takurčitě 2015 Week 16

01.01.2016 07:20
"Díky za vaše příspěvky a klukům z NFL.cz za články, ze kterých také do úvozovek čerpám. Příspěvků tentokrát není mnoho a také já komentář trochu odbydu. Většina názorů se stejně týká spíše blížícího se zápasu mezi New York Jets a Buffalo Bills v posledním kole NFL . Jets možná trochu překvapivě porazili v domácím prostředí Patriots a Ravens neméně překvapivě v domácím prostředí vyhráli nad divizním rivalem Steelers. Tým z Pittsburghu se prohrou dostal mimo Wild card pozici a v posledním kole se bude muset spoléhat na výhru Bills nad Jets v Orchard Parku."
Tipy na vítěze zápasů - week 15
Luc123 napsal před 5 dny:odpovědět
 
A ještě moje tipy: Raiders, Eagles (překlikl jsem se), Jets (nepřeklikl jsem se), Panthers, Steelers, Bills, Lions, Chiefs, Dolphins, Bears, Texans, Saints, Cardinals, Seahawks, Vikings a Bengals.
keckemet napsal před 4 dny:odpovědět
 
Jedine pokud jets prohrají na bills a oni porazi browns
David.C.Corra napsal před 4 dny:odpovědět
 
Steelers by "měli" Browns porazit (i když to měli i Ravens). a Jets to budou mít proti Bills ještě těžký.
Slavek J napsal před 4 dny:odpovědět
 
Blahopřeju Jets. Hráli skvěle. Přál bych jim moc postup, ale v Buffalu to budou mít těžký.
Reakce na následující příspěvky je v diskusanci
Buddyholy napsal před 4 dny:odpovědět
 
Tak to vzdajte, budete mat lepsi vyber na drafte. Ale to by tam nemohol byt trener Ryan, ten bude hnat Bills do vybicovaneho zapasu, aby jeho byvaly tim nahodou nepostupil za ziadnu cenu.
Slavek J napsal před 4 dny:odpovědět
 
Slovo vzdejte neznám. Jets přeju postup, ale určitě nechci, aby Bills prohráli. Nemyslím, že by na utkání mělo být něco vybičovaného. Jets budou chtít vyhrát a Bills budou chtít vyhrát. Čili - normální utkání NFL.
Buddyholy napsal před 4 dny:odpovědět
 
To som myslel obrazne.
David.C.Corra napsal před 4 dny:odpovědět
 
Ještě jednou k zápasu Pats Jets. Hrálo se hodně čistě. Už dlouho jsem neviděl tak málo penalt. Mám pocit, že už teď v 2/4 Cards Packs, mají těch penalt víc. Bills by mohli vyprávět.
Reakce na následující příspěvky je v diskusanci
AlešJets napsal před 4 dny:odpovědět
 
Ještě bych ten optimismus krotil... Rex si zase z toho udělá osobní superbowl a namotivuje hráče tak aby nám udělali ze zápasu peklo... vzpomínám si na 17. kolo sezony 2013, kde stačilo porazit nás aby Dolphins šli dál nestalo se tak, protože to zkrátka Rex dobře odkoučoval.. je to párada máme to ve vlastních rukách ale do play off nám zbývá přesně tolik jak na dovolenou :-) 

A k samotnému zápasu prostě jsme si dneska vyhrá zasloužili za ten výkon v obraně a za výkon Fitzpatricka.. ale jak Brady proměnil 2 4th downy tak už jsem měl obličej v dlaních... no nestalo se tak a uvidíme dál :-)
Buddyholy napsal před 4 dny:odpovědět
 
Presne ako pises, Rex odohra superbowl uz nabuduci tyzden. Verim, ze ste dnes nevyhrali "zbytocne".
jets1995 napsal před 4 dny:odpovědět
 
Tak som si uzil zapas proti Pats zo zaznamu.Vydrzal som a vobec som nevedel ani ostatne vysledky a SUPER som si to uziiiiiiil. AAAAAANNOOOO, stale zijeme , dufal som ze pomozu Ravens aj ked s malou dusickou. Verim ze Bills tu prehru vratime a nepomoze ani REX, forma je tak preco nie. LETS GO JETS. Ked som pustal zaznam tak som si povedal ze max. budem pozerat tak do 1.00 kedze dnes idem do prace, ale to sa nedalo vypnut. Sice koniec trocha nevysiel ale predlzenie to bol klincek :-))). AF je proste neuveritelna hra do poslednej sekundy. JETS JETS JETS.
Slavek J napsal před 3 dny:odpovědět
 
Jestli jsem to dobře spočítal, tak Bills už znají své soupeře pro rok 2016:
Doma:
Patriots, Jets, Dolphins, Jaguars, Browns, Steelers, Cardinals, 49-ers
Venku:
Patriots, Jets, Dolphins, Bengals, Ravens, Raiders, Rams, Seahawks

Proč mám pocit, že to nebude snadný?
gaučový odborník napsal před 3 dny:odpovědět
 
když pominu tradičně silný Pats, tak kdoví, jak se do příští sezony vyspěj Jets (Fitz má na svoje poměry úžasnou sezonu, klobouk dolů, ale vydrží mu to i za rok?) a Miami..no kdoví.
Jinak Jaguáři budou jedovatý, o Steelers a Cards se nemusíme bavit. Ale Browns jsou Browns a 49ers jsou v rozkladu.
Zápasy venku budou ještě horší...ale je to všechno až za rok, takže zatím je zbytečný se o tom bavit..stačí jedno zranění a je to všechno jinak
cyberdemon96 napsal před 3 dny:odpovědět
 

Pro příští sezónu má "relativně" nejsnadnější los AFC - West. Ta hraje s AFC - South a NFC - South.

Reakce na následující příspěvky je v diskusanci
Luc123 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Tak tak, příští rok to pro celou naší divizi bude hodně těžké. Navíc se očekává, že Delfíni budou příští rok o dost lepší než letos. Příští rok bude divizní titul důležitější než kdy jindy. Letos to ale Bills zvládali a v i divizi budou 4:2 nebo 3:3. To je dobrý příslib.
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 3 dny:odpovědět
 
Když se zvedne obrana Dolphins a Ryan bude mít lepší protekci, tak věřím, že můžou hrát hodně vysoko. U Bills očekávám taky vzestupnou tendenci. Bude záležet, koho draftnou. U Dolphins to vypadá na nějaký linebackera a vůbec bych se nedivil, kdyby chtěli Jaylona :-) 
AlešJets napsal před 3 dny:odpovědět
 
kdybys to ale netvrdil každý rok, že se Delfíni zvednou a AFC East jim nebude konkurovat :-) 
podívej se jaký měli letos dream team a co bude? Skončí 5:11.
Kdo využil sílu týmu v plném rozsahu jsme v AFC East byli jenom my ;-) O Patriotech a B+B není třeba mluvit, ti si drží stabilní formu výher 15 let :-) 
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 2 dny:odpovědět
 
Každý rok? Aleši pokud se známe rok, tak nemůžu o Delfínech tvrdit "každý rok", že se zvednou.
AlešJets napsal před 2 dny:odpovědět
 
2016 New York Jets Opponents
Home: Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, St. Louis, Seattle, 
AFC South* (asi Colts)
Away:  Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Arizona, San Francisco, AFC West*(asi Kansas)
Takže, že bych radostí skákal do stropu se říct nedá, zvláště zápasy v Kansasu, Pittsu, Bostonu, Arizoně... noo... no.
Statistické zajímavosti, o nichž se nyní mluví v NFL

8. Pokud poslední 2 zápasy nevypustí nebo výrazně nepokazí, může se Tyrod Taylor z Buffala stát za posledních 5 let teprve druhým QB, jež dosáhl v základním části na průměrný passer rating vyšší než 100 a přesto nepostoupil se svým týmem do play off. Naposledy se to "podařilo" Tonymu Romovi v sezóně 2011 (102,5). Taylor momentálně drží rating 101,8.

Souhrn nedělních zápasů – week 16

Buffalo Bills 16-6 Dallas Cowboys

Cowboys (4-11) se rozhodli dát šanci Kellenu Mooreovi jako starting quarterbackovi a je to již třetí quarterback po zranění Tonyho Roma, který dostal šanci být starterem. Pro Dallas to ovšem nepřineslo žádné pozitivní výsledky. Dallasu nedařilo passing game rozjet. Moore našel Brice Butlera a Terrance Williamse čtyřikrát pro 136 yardů ze 186 yardů vzduchem za celý zápas. Podobně se trápila také running game Dallasu, což Dallasu umožnilo si připsat pouhé dva field goaly za celý zápas. Bills (7-8) neproměnili několik příležitostí, včetně nevyužití interception ve třetí čtvrtině. Buffalo držela v zápase trojice Mike Gillislee, Karlos Williams a Tyrod Taylor. Všichni získavali yardy po zemi. Taylor si připsal franchise rekord v počtu rushing yards od quarterbacka za sezónu. Nováček running back Gillislee zakončil zápas s 93 yardy a 1 TD. Jeho vystoupení zajistilo Buffalu výhru nad Dallasem. Buffalo celou sezónu trápí zranění a to pokračovali i v neděli. DT Marcell Dareus musel opustit hřiště po zranění ramene. Wide receiver Marcus Easley byl odnesen ze hřiště po zranění kolene. Do zápasu nenastoupil Dez Bryant.

Buddyholy napsal před 4 dny:odpovědět
 
Jets su vyborny, ale ze su lepsi ako my ma presvedci, ak nas porazia v play off. Dufam, ze nabuduci tyzden vyhraju Ryanov predcasny superbowl a pojdu sa ukazat do play off.
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 4 dny:odpovědět
 
Bills hrají dobře a doma to nedají svému diviznímu soupeři lacino. Na druhou stranu si myslím, že Browns nebudou konkurovat Steelers. Tohle bude mega zakončení, jak se patří :-)
messner napsal před 4 dny:odpovědět
 
 Inak posledný zápas o 19:00 jednoznačne Jets u Bills, ak teda ostanú vyielacie časy ako sú v Amerike naplánované!
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 4 dny:odpovědět
 
Ono se to ještě hezky zamotá příští víkend. :-) Steelers jedou do Clevelandu a Buffala přivítá Jets. To jsme opravdu zvědavý co budou dávat v telce a co druhý budu mít na ntb k sledování :-)
Co zaujalo Doktora - week 16
Luc123 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Steelers musí vyhrát, to je jasný předpoklad a pak musí spoléhat na prohru Jets, nebo na 2 prohy Broncos. Čili Broncos musí prohrát dnes v noci a pak s Chargers. To se nejeví moc pravděpodobně. Takže jediná reálná cesta je fandit Bills v zápase s Jets. 
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 3 dny:odpovědět
 
Díky. Myslel jsem si, že v tom budou hrát roli i Broncos, ale to, že prohrají doma s Chargers asi nevěří nikdo. Jets to budou mít stejnak ještě hodně těžký v Buffalu. Snad bude sněžit :D
Luc123 napsal před 3 dny:odpovědět
 
Tak jsem myslel, že Colts stačí aby vyhráli poslední zápas, Texans prohráli a Broncos porazili Bengals, ale nyní na NFL spočítali všechny varianty a Colts postoupí když dopadnou tyto 3 výsledky + Ravens porazí Bengals + Bills porazí Jets + Falcons porazí Saints + Broncos porazí Chargers + Dolphins porazí Patriots + Steelers porazí Browns + Raiders porazí Chiefs. Jinými slovy, musí se stát hodně dobrých věcí. 3326:1 je šance. Tak snad mají Colts LUCK!
Aneb diskuse a občas nějaká ta bota
+
     Pochybuji, že Rex zápas odevzdá. To si nemůže dovolit, vůči fanouškům ale zejména vůči vedení klubu a jeho majitelům. 
     Na druhou stranu má již v této chvíli, bez mála jeden týden před utkáním jistotu, že i v příštím roce bude hlavním koučem v Buffalu.
     Výsledek utkání, tedy případná výhra nebo prohra mají stejnou měrou sportovní i psychologický dopad. Pokud vyhrají Jets, ze strany dvou fanouškovských táborů bude Rex vystaven do nezáviděníhodné pozice. Fanoušci Jets budou říkat: Dobře, že jsme se Ryana zbavili, sotva odešel, klub se dostal s novým koučem do play-off a Ryan je ve svém novém klubu neúspěšný, což se také v přímé kontrontaci jen potvrdilo.
Fanoušci Buffala budou tvrdit v podstatě totéž, jen zrcadlově otočené, znovu ale bezpříkladně v Ryanův neprospěch.
     Pokud se domníváte, že je nedůstojné takhle devalvovat kvalitu uvažování fanoušků a že z nich dělám přihlouplé prosťáčky tím, že jim podsouvám tento zjednodušující pohled na věc, jste v menšině.
     Navíc, v téhle věci se zjednodušení obecně považuje za velký klad. Nikomu se nechce moc přemýšlet tam, kde si může přečíst výsledky a lakonicky prohlásit: Výsledky mluví za vše. Asi máte pocit, že se tu vyděluji ze stáda fanoušků a stavím se nad ně, ale to není úplně pravda, respektuji základní fakt, že výsledek je v sezóně to nejdůležitější a odpovědnost nesou GM a kouč.
     Na druhou stranu by pro vývoj příští sezóny bylo pro Ryana lepší prohrát, vypořádat se s hořkou pilulkou, vykázat horší bilanci a získat výhodnější pozici do draftu (ve hře ale není mnoho míst).
     Tým Jets je momentálně v mnohem lepší herní pohodě a je lépe namotivovaný před blížícím se utkáním. Mimo to je skutečně dlouhá řada hráčů Bills zraněna, včetně hráčů starterů na důležitých pozicích. 
     Rex může z utkání vyjít se ctí pouze v případě výhry, ale případná prohra může být přičítána úvahám o draftu - což je výpočet vyhlížející schůdně a fůra fanoušků Bills o tom povede zanícené takřka konspirační debaty, ale je dle mého mínění absolutně mimo rámec racionálního uvažování.
     Pokud Bills prohrají, bude to kvůli absencím důležitých hráčů, lepší herní formě Jets a vyšší motivační hodnotě, kterou hráči Jets přinesou do zápasu. 
     Je mi jasné, že uvažovat o příští sezóně je předčasné. V první řadě bude potřeba dožít. Bohužel osudem fanoušků Bills je realita v podobě mnohaleté absence v lednových bojích o SB. To je důvod, proč nás předčasně zajímá, s jakými soupeři se potkáme příští rok.
     Jakou formu si týmy přinesou z letoška nikdo netušíme. Pokud někdo tvrdí opak, je to tvrzení fanouška, které může a nemusí vyjít. Ve skutečnosti má ale v této fázi, ať už to později dopadne jakkoliv, prakticky nulovou hodnotu. To všichni víme, ale našim posláním je se o tom bavit, spekulovat, hašteřit se a pronášet zaručené soudy. Hodnotu našich soudů nezvýší žádný přístup a je prakticky jedno, zda je glosátorem "odborník" či "náhodný příchozí".
     To je také hlavní důvod, proč nemáme žádnou povinnost prokazovat k některým diskutujícím a jejich názorům přehnaný respekt a k některým jiným se chovat s despektem.

     Chci v první řadě poděkovat všem fanouškům Bills, že nepropadají skepsi: Koppe, Miro, Bill a Dalid jsou skvělí. O budoucnost Bills nemusíme mít žádné obavy.
     Mám ale rád i ostatní fanoušky. Občas to není poznat, neboť se proti jejich názorům ohradím. Jsem vlezlý se svými příspěvky a možná svou asertivitou případné zájemce o fandění Bills spíš odradím. Občas tu fanoušci mají třeba i strach se na adresu Bills vyjádřit, protože přifrčí Slávek, který ví všechno nejlíp. A to je blbě. Nic s tím ale nenadělám. To je totiž pravda (ne to, že vím všechno nejlíp, ale spíš to, že komentář nenechám bez odezvy, asi to bude mít něco společného se zmíněnou vlezlostí).
     Možná vás překvapím, ale já tu na fanoušcích neoceňuji nejvíc "znalosti" NFL - ač to vypadá trochu podivně. Oceňuji tady stejně jako kdekoliv jinde: upřímnost spíš než vyčtenou chytrost, umírněnost spíš než přehánění, názorovou střídmost spíš než ješitnost, zanícenost spíš než vševědoucí přehlíživost, kousavou otevřenost spíš než bohorovný přístup a dobrý smysl pro humor (včetně přirovnání) spíš než dětinská přirovnání (maskující nedostatek smyslu pro humor).
     Moc rád si čtu příspěvky od: Luc123, Ježour, Debique, Buddyholy, Aleš Jets, Notre Dame CZ, Bonito, Keckemet, Jirka z NYGblog a tak dále, nechci na někoho zapomenout. 
     O sezóně 2016 píši už teď také z toho důvodu, že se těším na diskuze s vámi, fanoušky fotbalu i v nové sezóně.