Takurčitě 2015 Week 5

13.10.2015 18:28

Bills@Titans

Titáni mali dva týždne voľna a dostatok času na prípravu. Mariota má pred sebou najťažšiu skúšku dospelosti. Rex by mal konečne niečo urobiť s morálkou a disciplínou. Tie penalty a flagy zabíjajú. Naposledy ich to stálo zápas. Druhý problém, ktorý trápi bizónov je pozícia RB. Zaujímavý a určite nie nudný zápas.

BILLS

TMonaghan napsal před 3 dny:odpovědět
 

Bills - Tits - Chtějí-li Bills pomýšlet na PO, nemohou si dovolit takové chyby v útoku jako minulý zápas a pokud se jich vyvarují bude vítěz jasný. Pro Mariontu hodně těžký zápas neb bude čelit opravdu ultimátní obraně, takže nějaké to Ičko či Fumble od něj čekám. BILLS
Bills napsal před 2 dny:odpovědět
 
Ty sráči snad fotbal hrát nezačnou :-) tragédi fakt ten útok
Buddyholy napsal před 2 dny:odpovědět
 
Bills nehrajú nič, zatiaľ ani jeden down.
Buddyholy napsal před 2 dny:odpovědět
 
Bills absolútna tragédia, koniec polčasu a jeden prvý down, keby Titans mali o trochu viac šťastia , a nedostávali sa na polovicu a 4st&1 a následne kick off už by Buffalu poriadne odbehli.
Reakce na následující příspěvek je v diskusanci
kraken1984 napsal před 2 dny:odpovědět
 
buffalo tenessee- to musi byt taky asi pokoukana coo??180yardu oba utoky za polacas a kousek 3Q..
Buddyholy napsal před 2 dny:odpovědět
 
Náhodou dobre sa na to pozerá, Mariota hrá dobre, Ryanovci katastrofa.
kraken1984 napsal před 2 dny:odpovědět
 
tak marcus asi jo ale utok Bills to musi byt k placi..
Buddyholy napsal před 2 dny:odpovědět
 
Teraz sa dostali prvýkrát za zápas na polovicu Titans.
Buddyholy napsal před 2 dny:odpovědět
 
A hneď touchdown.
Bills napsal před 2 dny:odpovědět
 
Ty rozhodčí sou mrdky mrdky
Reakce na následující příspěvek je v diskusanci
mates007 napsal před 2 dny:odpovědět
 
dneska je to trošku smutný, Karel out na zbytek sezóny pro KC, a ti moji kluci ušatí to zase neutáhly až do konce. Holt jak máme na place Cotyho, je to porád o hubu. Marcus moc chtěl na konci a to byla trošku chyba, jinak DEF dobrá(teda pokud není na place někdo z dua Coty-Blidi), Julek kosmickej(přitom mám furt pocit, že je pro všechny skoro neviditelnej).  
Počítám, že na draftu bude 1.volba CB.....na 100%!
Reakce na následující příspěvek je v diskusanci

Buffalo Bills 14-13 Tennessee Titans

Tým Bills je stále nedisciplinovaný, ale jejich vůle po vítězství je opravdu velká. Poslední drive Titans začal brutálním hitem Marcelle Dareuse na Marcuse Mariotu a skončil ještě intenzivnějším hitem na wide receivera Titans, což vedlo k rozhodující interception Stephona Gilmoreho. Když Mariota přicházel z college do NFL, tak se dost mluvilo o tom, že kouč Ken Whisenhunt nebude schopen vytvořit ofenzívu podobnou Chipu Kellymu, která by Mariotovi vyhovovala. To se zatím ovšem nezdá býti pravdou. Titans využívají rychlé nohy Marioty skvěle. V prvním poločase sice drasticky podhodil potenciální velký pass, ale byly zde skvělé momenty proti defenzívě Bills. Jen jich nebylo mnoho. Je třeba brát v potaz, že to všechno dělá navíc prakticky sám. Během tohoto zápasu byl lídrem Titans v rushing i passing game. Tyrod Taylor nezažil statisticky kvalitní zápas, ale emotivně se dokázal vzpamatovat z velkého hit, chyběl pouze jednu play a poté našel 46yardovým passem Chrise Hogana, což byl počátek pro game-winning touchdown. Je až neuvěřitelné, jak dlouho byl v NFL Tyrod Taylor přehlížen vzhledem k počtu opravdu kvalitních quarterbacků.

Markus napsal včera:odpovědět
 
Muze mi nekdo rict proc Titans na zapasy neberou i secondary? Ja je tam snad jeste nevidel hrat. U Browns totalni tragedie, pak jim Luck posle tri 30y passy to TD ( to jsem skousnul, pze vyhru sem necekal i kdyz byla blizko ) S Bills jsem doufal ze by je mohli potrapit a oni realne mohli vyhrat. Ale kdyz na 3rd a cesta na Mesic a oni to nechaj ubehnou Taylora, kdyz i posledni krysa na stadionu vedela ze bude scramblovat, to me dozralo tak ze sem nadaval jak spacek... Mariota hraje lepe nez jsem cekal,jsou tam chybicky, je co zlepsovat, ale jeho hra je OK. OL a secondary je slaboucka. Je potreba to tam zalatat. Doufal jsem v sezonu 6-10, ted to vidim na 4-12.
formic napsal včera:odpovědět
 
jenomže útok Boys nepředvedl ani hovno.. Hral proti vam Weeden :D Kdyby hral Romo tak pochybuju že ten zapas skončí 30:6.. ta vaše schedule neni zase tak tezka, ale stejne si nemyslim ze budete 16:0. Spis to vidim na 14-2 mozna 13-3 podle mě vás potrápí Broncos, Jets, Bills a jeste Giants. Zbytek tech teamu jasne prejedete. Me vadí to, že proste ty Pats furt nejak zminujes nebo vychvalujes... Vsichni co sledují NFL ví, že letos jsou Pats proste válec, ale me docela obcas stve ze se jdu podivat do diskuze co se deje a ty vždycky mluvíš o Pats hlava nehlava.. :D 
Luc123 napsal včera:odpovědět
 
Já jsem tento týden výkon Pats ještě nehodnotil a když Grizzly vynechal jejich zápas z hodnocení a v powerrankingu je dal na 3 místo po slabším výkonu tak jsem cítil napsat svůj pohled. Podle mě ten výkon byl náš nejlepší letos. Což samozřejmě nemusí znamenat, že byl dobrý ale ostatní byly horší. Po Bills jsem si myslel, že jsme tam hráli dobře. Bills ale v dalších zápasech toho moc nepředvedli a když si ten náš zápas v Buffali přehraji, tak my jsem na začátku zápasu začali hrát nějakým stylem a Bills na to nic nevymysleli. Třeba to Brady hrál tak rychle, že to prostě nešlo, ale Dallas toho dokázal daleko více a my jsem museli reagovat a nebylo to vůbec snadné. O to cennější ta výhra je. Navíc O-line Dallasu hraje skvěle již 2 roky i s Wedeenem a běhovou hru mají dobrou. V neděli jsem je po zemi zastavili a tato naše dlouholetá slabina se neprojevila. Takže ano měl jsem radost.
Aneb diskuse a občas nějaká ta bota
  Vždycky je na co koukat. Obě obrany hrály vynikající fotbal.
  Obrana Titans hrála oba stažené safeties a hrála opravdu dobře.
  Podruhé za sebou: nejlepší komentář zápasu v češtině.