Takurčitě 2015 Week 9

15.11.2015 06:34
"Díky moc za příspěvky, občas zrkácené i články, vždy uvozovkované a beze změn."

2. G Richie Incognito, Buffalo Bills

Inkognito podepsal s Bills doslova za hubičku ($1.1M / 1 rok) a rychle se stal nejlepším ofenzivním lajnmenem týmu. Skvělý buldozer při blokování běhů, solidní v ochraně svého quarterbacka. O Incognita nikdo jiný nestál, jelikož jej provází špatná pověst po skandálu se šikanou spoluhráče v Miami. Bills mu dali druhou šanci a on se jim za to zatím skvěle odvděčuje.

Dolphins@Bills

Tu sa mi veľmi ťažko rozhodovalo a ani v čase písania som si stále nie celkom istý tipom. Bizóni mali skvelý vstup do sezóny, ale potom to s nimi šlo z kopca. Neistá pozícia okolo RBs, neustále milión zbytočných faulov, zranenie Taylora smolná prehra s Jags a rázom je to 3-4. Phins majú v odvete čo odplácať. Veď doma dostali výprask. Navyše prišli o Wakea, ktorý sa síce herne zobudil, ale jeho absencia bude delfínom ubližovať viac ako predošlý spánok. Pre Bills je to navyše najdôležitejší zápas sezóny pre zachovanie si šancí na playoff. Oni totižto po domácom zápase s Phins cestujú rovno na ďalšie dva divízne duely ku Jets a Pats.

DOLPHINS

AlešJets napsal před 6 dny:odpovědět
 
Boj o WC bude ještě tuhý podle mého se rozhodne mezi Pittsburghem, Jets a Oaklandem... Možná Bills :-) ... Výhodu máte vy :-)
Crazyloap napsal před 6 dny:odpovědět
 
Nemůžu jinak, než souhlasit.
AlešJets napsal před 6 dny:odpovědět
 
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Brandon TD... další Fitzova bomba ale ubřečená, utrápená výhra proti Bills musíme ještě o level víc
kraken1984 napsal před 6 dny:odpovědět
 
tohle ale na BIlls stacit nebude:)
Luc123 napsal před 7 dny:odpovědět
 
Dobrá zpráva pro fanoušky Pats, Stork se vrací na soupisku a dnes už bude hrát. Konečně máme více než 5 OL.

Blbá zpráva je, že Gronk a Brady jsou vyšetřování pro týrání zvířat. Stejně jak to bylo kdysi u Vicka. Důkazy jsou prý nezvratné a dokládají to fotky.

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12188958_1006029792772551_2080845029208162475_n.jpg?oh=c44067b7bdb8874b07b9a9734c4cd08c&oe=56C252AF

Letos už mají na svědomí nebohé Jaguáry, několik Delfínů a v Buffalu vymlátili všechny Bizony a Býky ..
baron1975 napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Co se tohoto týdne týče věřím ve vítězství Buffala nad Miami. Také si myslím že Packers moho dvakrát po sobě prohrát. Aaron Rogers není zrovna ve formě a proti domácím Panterům to nebude
jednoduché.Oakland by mohl potvrdit roli černého koně a porazit venku Pittsburgh. Věřím na upset
v Indianapolisu kde Denver poprvé prohraje.
Reakce na následující příspěvek je v diskusanci
AlešJets napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Ale obávám se, že toto bude pro vás zápas o všechno, protože jak prohrajete (musím se přiznat, že mám vsazeno na Miami) a následně v rámci TNF jedete k nám a to nebude bůhví jak jednoduchý zápas tak pokud tyto dva prohrajete tak už to bude hodně složité s nějakým bojováním o play off...
Slavek J napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Aleši, máš recht. Pro Patriots nastávají zápasy o všechno v lednu, zatímco fanoušci Bills si přivykli, že své zápasy pravdy si v klidu odehrají už s předstihem v první půlce listopadu.Většina lidí v Buffalu si už neumí představit, že bychom se nervovali ještě během vánočního, či novoročního shonu. Billský management se řídí heslem: čím dřív, tím líp. Myslí na nás, prosté fanoušky, a snaží se nám zajistit vánoční pohodu bez nervů, jsou zkrátka skvělí. 
Luc123 napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Tento týden mám 3 rozdíly s každým z tipujících, ale pokaždé jde o jiné zápasy :-) Věřím Delfínům, proti Bills. Nevím jak to bude s Taylorem a proto Dolphins. Packers utnou serii Panthers a ukáží jim, že ještě na nejužší špičku nemají. Čekám v tom zápase vyšší bodový rozdíl. Dost věřím Rams, protože podle mě dovedou zastavit běh Vikings a sami se po zemi prosadí. Bude hodně záležet na Brighwoterovi, kterému to letos moc nejde. Mám na Steelers, ale zápas s Raiders je pro mě zápasem kola. Prakticky jde o wildcard game a velice důležitý zápas. 

Bogas:

2. Dolphins se nadále trápí, v divizní souboji podlehli Buffalu Bills 33:17. Životní výkon předvedl WR Bills Sammy Watkins, který zachytil 8 přihrávek pro 168 yardů a 1 touchdown. Výborný výkon podal i LeSean McCoy. Bývalý running back Eagles naběhal z 18 pokusů 112 yardů a 1 touchdown. Zápas bohužel nedohrál kvůli zranění ramene. Dva touchdowny a 110 yardů naběhal jeho kolega Karlos Williams. Dvěma sacky a forced fumblem se blýskl linebacker Jerry Hughes.

Co zaujalo Bogase?

Reakce na následující příspěvek je v diskusanci
dalid napsal před 5 dny:
 
Veľká vďaka Bills, bol to dobrý zapas a zvládnutý záver mi umožnil sledovať drámy na iných štadiónoch. Hlavne návrat Packers do zápasu som už nečakal.

Buffalo Bills 33-17 Miami Dolphins

Tohle byla poslední připomínka toho, jak nebezpečná ofenzíva Bills může být, když jsou k dispozici všechny její zbraně. Tyrod Taylor byl zdravý a efektivní během svého návratu po zranění kolene, oba z dvojice LeSean McCoy a Karlos Williams si připsali přes 100 yardů a Sammy Watkins byl hlavním receiverem Bills, kterého tým potřeboval. Týmy Rexe Ryana nejsou většinou budovány okolo ofenzívy, ale výkony Taylora během této sezóny dělají ten rozdíl. Krásné období pro kouče Dana Campbella je definitivně u konce. Během svých prvních dvou zápasů si připsal s Dolphins výhry nad slabými soupeři, ale poté Miami prohrálo dva zápasy velkým rozdílem proti divizním rivalům. Dolphins mají proti své divizi bilanci 0-4 a jejich skóre proti AFC East je 52-137. Watkins mluvil o tom, že chce větší roli v ofenzívě a proti Dolphins si připsal osm zachycených passů pro kariérní maximum 168 yardů. Jeho touchdownový 44yardový catch ukázal jeho výbušnost a skvělé schopnosti, když se Watkins dokázal lehce dostat přes bránění Brenta Grimese v coverage. Pokud zůstane Watkins zdravý, tak bude jedním z nejlepších receiverů v AFC.

Mirius napsal před 5 dny:
 
Konečne Bills.
mrkvaSK napsal před 5 dny:odpovědět
 
Krasny priklad Troy Aikman ako zacať prvu sezonu v NFL 0-11 (mimochodom 1 sezona po odchode Toma Landryho) na dalsi rok sikovne ziskať zo 17 mieto Emmita Smith, prebudit Michael Irvina a je to. Troy Aikman mal prve 2 sezony dost zle stats, ale Cowboys nezobrali vtedy v drafte napr. Bretta Favreho. A nakoniec Cowboys s Troyom ziskali 3x Super bowl. A Slavek J urcite nerad spomina na tie prve 2 (1992 a 1993) 
mrkvaSK napsal před 5 dny:odpovědět
 
Obidva SB XXVII, XXVIII su aj na youtube tak ak mate niekto cas urcite si kuknite.
Reakce na následující příspěvek je v diskusanci
Ježour napsal před 5 dny:odpovědět
 
Doporučuji shlédnout prémiové díly k seriálu America´s Game. Části ze speciálů "Missed rings" věnované Buffalu 90-93 patří k těm úplně nejlepším z téhle kategorie. Bylo mi Bills hrozně líto, když jsem to viděl prvně.
mrkvaSK napsal před 5 dny:odpovědět
 
Mne ani nie. Najblizsie mali k tomu hned ten 1x ale nedali FG a tie ostatne bol super jednoznačne lepší. 
Ježour napsal před 5 dny:odpovědět
 
Ty poslední 2 už byl vyloženě mindrák, svázaný ruce a "Co tomu lidi řeknou, až zase prohrajeme?"
Zazářili a zklamali:
captainaldo napsal před 4 dny:odpovědět
 
chybí mi tu Sammy Watkins....
Aneb diskuse a občas nějaká ta bota
  Ano, výhra nad Dolphins byla prvním nezbytným krokem za záchranou sezóny. Bohužel, porazit Jets, vidím jako mnohem nesnadnější úlohu.
  Já se vždycky klepu až do konce. Černý myšlenky si u mne většinou berou přesčas.
  Díky, nikdy to nepřebolí úplně. Tehdy to ale tak nebolelo, věděli jsme, že přijdou další příležitosti. Čím víc času uplynulo, tím horší vzpomínání to je. Ale jsem si jistý, že budoucnost nám přinese fůru radosti.