Takurčitě 2016 Offseason/1

31.01.2016 04:29
"Skončila základní část sezóny NFL a s ní i žně pro mne do
rubriky ´Takurčitě´. Příspěvků, t
ýkajících se Buffalo Bills se
objevilo jen málo a to je dávám do jedné kupy za prakticky celý
měsíc leden. Všem vám tedy děkuji za názory na Bills dvojnásob.
Klukům Ježourovi a Luc123 děkuji za bezva obrázky, o které se
 tu s vámi podělím a přidávám jeden vtip navíc.
Za to vše vděčíme skvělému portálu
NFL.cz , tvůrcům článků
a diskuznímu fóru na něm."


 
"Nějak se nám ty oslavy touchdownů vymykají z rukou."
Nejlepší hráči měsíce - prosinec
dalid napsal před 4 týdny:
 
Tyrod Taylor bol vyhlaseny najlepsie oblecenym hracom NFL :)
Souhrn AFC Wild Card zápasů
Reakce na následující příspěvky je v diskusanci
MartinRavens napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Ano byla to demence ale jak říkám to jejich štěstí je prostě neskutečný... vím že to jsou kdyby ale kdyby Jets neměli v posledním kole zrovna Bills kde si někdo musí vyřizovat osobní spory a dělat jednoduše naschvály tak Steelers nejsou ani v PO, vím že někdo bude argumentovat že žádný zápas se nevypouští ale tady si akorát zhoršili Bills pozici na draftu riskovali vážná zranění místo toho aby dali prostor ukázat se nováčkům či měně nasazovaným hráčům. Utkání bylo vyhecované jako by šlo Bills o život. Tady měli více haluzových momentů v tomto zápase a myslím že haluz bude zase proti Broncos i když tam je mně to jedno to je souboj dvou nenáviděných týmů...
MartinRavens napsal před 3 týdny:odpovědět
 
To jejich štěstí není normální neměli se ani dostat do PO a ted další haluz :-/ další zápas Broncos zápas kde není komu fandit... nemám radost jak se to PO zatím vyvíjí
AlešJets napsal před 3 týdny:odpovědět
 
dostali se do play off a to dělá rozdíl mezi týmy, kde sezóna byla úspěšná a kde nikoli... ikdyž na druhou stranu naše byla taky úspěšná akorát jsme se nedostali dál ale Steelers ji budou mít úspěšnější jen díky naší nemohoucnosti a proto je tak z duše nenávidím!!!! :-D
Vikings neproměnili "vítězný" field goal a poslali tak Seahawks do divizního playoff
dalid napsal před 3 týdny:odpovědět
 
NFL sledujem relativne kratko, ale tieto nenavystne reci voci  Seahawks nechapem. Prave maju uspesne obdobie a dostali sa 2x do SB, preto je logicke se su v playoff znovu a rozhodne to nieje nuda. Kedysi vyhral Dallas 3 zo 4 SB a Bills boli v SB 4x po sebe. Pred 3 rokmi (to som ani netusil ze budem sledovat NFL) bolo finale Ravens - 49s a kde su v tejto sezone. Raz si hore raz dole a podobne dopadnu aj Hawks
gaučový odborník napsal před 3 týdny:odpovědět
 
není to o hejtování..právě, e maj úspěšný období a chci vidět i jiný týmy..proto jsem přál Vikes, ze stejnýho důvodu budu chtít, aby rupli Patriots, kdyby Packers nebyli můj "tým číslo 2" tak přeju Redskins...v základní části my jsou ty úspěšný týmy jedno (samozřejmě by mohli nepostoupit do PO a nezabírat tam tak místo neokoukanejm týmům)
dalid napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Toho sa bat nemusim, nam v Bills to v blizkej dobe nehrozi :). Pats nemam rad ani ja a nielen z dovodu diviznej rivality. Postup do divisional round sa u tychto tymov da cakat kazdy rok, uvidi sa v dalsom kole.
Packers porazili díky probuzené ofenzívě Redskins, čekají je Cardinals
----------------------reakce na to, že Rob Ryana si jeho bratr Rex přivedl do Buffala-------------------------
BearRH napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Je to jasný, v Buffalu si nečistili zoubky (jak říkal Slávek v podcastu). Škoda pro ně, že příští rok nemaj' Saints. To by měli třetí jistou výhru (spolu se dvěma tutovkama proti Jets).
BearRH napsal před 3 týdny:odpovědět
 
To měla být reakce na druhého bráchu Ryana v Buffalu.
Slavek J napsal před 3 týdny:odpovědět
 
No, uvidíme, s Jets mají naši teď sérii 5-0, tak aby to příští sezónu nebylo 0-2.
gaučový odborník napsal před 3 týdny:odpovědět
 
off topic: čáááááu Buffalo...pár let zase nic..Slávka trefí :D Ale jenom dobře, pojímal jsem podezření, že by mohl zakotvit ve Philadelphii
Rex Ryan has hired twin brother Rob to join his staff on the Buffalo Bills.
Ježour napsal před 3 týdny:odpovědět
 
To může zatím houby znamenat, nemusí z něj být nutně hned DC. Třeba bude jen někde přicmrndávat a nebude mít velké rozhodovací pravomoce. Prostě ho bráchovi bylo líto, že je bez práce, tak mu přichystal v Buffalu nějakou trafiku.
DebiQue napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Ono na Roba Ryana by som to vsetko nevalal. Ono vzdy je potrebna suhra vo filozofii medzi HC aj DC. Podobne ako medzi OC a QB. Pekny priklad je tohtosezonny Lions, Stafford vyzeral ako uplny luzer az do zmeny OC, a hned to islo... Rob Ryan do Rexovho systemu dobre zapadne, ak to spravne chapem, ma byt iba konzultant, ale aj tak.
Mrucik napsal před 3 týdny:odpovědět
 
loooool :)))
dalid napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Pusti si Slavkov podcast, zvlášť časť o Robovi je zaujímavá a prekvapí ta ;)
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Já sem zvědavý, jak jim to bude šlapat. Rozhodně je nebudu hajtovat a řikat, že jdou do haj**u. Bills se pomalu zvedají, mají mladé a nadějné mužstvo, které potřebuje ukočírovat tu obranu k dokonalosti. Možná on bude ten, kdo je nasměruje. :-)
Slavek J napsal před 3 týdny:odpovědět
 
To, že mě z Bills klepne, to je docela spolehlivý tip (spíš fair než bold). Jen otázka času. Uvidíme, jak rozsáhlé bude poškození mozku. Někteří moji kamarádi tvrdí, že už k tomu došlo.
Hue Jackson se stal novým hlavním trenérem Browns
------------------reakce na: Ed Reed nový trenérem Bills--------------------------
dalid napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Bývalý hviezdny safety Ravens Ed Reed je novým asistentom DC v Buffale. https://www.nfl.com/news/story/0ap3000000622273/article/ed-reed-joins-coaching-staff-of-buffalo-bills
AlešJets napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Ed hrál po Rexem v Jets takže ví jaký je to obránce a co s od něj chce.. takže ten tah úplně klidně chápu.. akorát jsem zvědav jak se mu bude dařit ve spolupráci s Robem Ryanem....
Z Bills se stává čím dál víc nebezpečná oragnizace, mně začínají být sympatičtí ještě nějaký dobrý draft a kvalitní FA a třeba... no o tom se probírala celá AFC EAST už letos a jak to dopadlo :D
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Já nechápu, proč pořád haníte Roba Ryana. Myslím si, že to je kvalitní trenér i přesto, co se mu v New Orleans nepovedlo. Musíte na to koukat, jakou měl pravomoc, co po něm chtěl hlavní trenér a tak dále. Nemyslím si, že to byla jeho chyba. Teď bude pod trenérem, který ho bude plně akceptovat a obranu si bude moct dělat tak, jak chce a bude v ní mít hráče, které on chce. To vidím jako velmi nebezpečné pro kluby v divizi - Pats, Dolphins a Jets. Bills budou hrát příští rok lépe a můžou se dostat do situace jako letos Jets. :-)
DebiQue napsal před 3 týdny:odpovědět
 
Pre upresnenie, nebude asistentom DC (defenzivneho koordinatora) ale asistentom trenera secondary... Je to trochu rozdiel :)
Broncos postoupili do finále konference AFC, ve kterém se střetnou s Patriots
----------------------reakce na: Jim Schwartz DC Eagles------------------------------
gaučový odborník napsal před 2 týdny:odpovědět
 
off topic: Jim Schwartz expected to be named Philadelphia Eagles defensive coordinator, report says

Docela by mě zajímalo, jak se na tohle tváří Doktor
AlešJets napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Buffalo pod ním letos šlapalo.. za dva roky nemělo zápornou bilanci :-) .. Pro Phillu, když si bude rozumět v Maronnem tak proč ne :-) ... a Doktor když si vzpomene na řádění dvou S v Detroitu tak se mu hýbají ledvinové kameny :-D, jeden už odešel, druhý tam zůstane asi na věky věků... kondolence Doktore :-) (osobně bych klidně Stafforda v týmu klidně uvítal a to říkám s naprosto čistým srdcem :-) )
DebiQue napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Pokial viem, najvacsim sklamanim na hre Buffala bola hra defenzivy, ocakavali vykony na urovni Broncos. Stvrta najelspia obrana podla yardov z predchadzajucej sa zmenil ana 19tu z tej aktualne... Tak neviem, spokojnost?
gaučový odborník napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Fletcher Cox se nechal slyšet, že by mu nevadilo hrát zase 4-3 (taky, aby to nějákýmu DT vadilo :)) Jen mi teda v tom případě příjde zbytečnej přetlak na linebackerech..Hicks, Alonso, Kendricks, Ryans, Barwin je na tři volný místa starterů zbytečně velká kvalita. I když kdoví, jakou bude mít po zranění druhou sezonu Hicks a jestli se Alonso zvedne.
Jinak já jsem se Schwartzem docela spokojenej..ale víte, jak to je u fanoušků Philly..to, že jste s něčím na první dobrou spokojený ještě neznamená, že se z toho nevyklube totální propadák.
vlcince napsal před 2 týdny:odpovědět
 
V sezóne 2014 bola Schwartzova defenzíva 4. najlepšia v NFL a potom, čo prišiel Ryan a Schwartz odišiel ta defenzíva padla až na 19. mieste, čo pekný podpriemer.
Ja som chcel radšej Pettina, ale nad ním manažment ani neuvažoval. Mojou druhou voľbou bol Schwartz tak hádam to vyjde, vrátime sa k 4-3 defenzíve a s tým talentom, čo bude mať Schwartz k dispozícii to môže pekne roztočiť.
DebiQue napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Aha, takto, myslel som ze Schwartz bol v Buffale v tejto sezone... Tak potom to ma celkom zmysel... Ja osobne som zastancom defenzivnej schemy 3-4, ale budis... Bez tak uz dnes vacsina timov hra hybryd medzi 4-3 a 3-4, tj niektore akcie 3-4 a niektore 4-3, hoci mozno s dominanciou jedneho...
Top 5 nováčků sezóny
-----------------uvedený příspěvek napsal Jirka Robek-------------------
Reakce na následující příspěvky je v diskusanci

3.-4. Ronald Darby, CB, Buffalo Bills a Marcus Peters, CB,  Kansas City Chiefs

Úmyslně jsem tyto 2 cornerbeky zařadil na stejné místo. Ono je to totiž o úhlu pohledu do statistik. Peters si připsal 8 interception (sdílené první místo v NFL) a 17 sražných passů (první v NFL), jasně viditelná a úchvatná čísla, co ale možná nevíte je, že Peters byl také nejvytíženějším cornerbackem v NFL. Jeho směrem letělo celkem 137 passů (nejvíc v NFL). Zato Darby moc vidět nebyl, málokdy totiž přes něho kdokoliv skóroval nebo získal yardy. V coverage povolil jen 660 yardů a 4 touchdowny. To je o třetinu (yardy), respektive polovinu (TD) méně než Peters a 4. místo v hodnocení PFF mezi cornerbacky co se týče passové coverage.

Markus Peters hrál celý rok velmi agresivně a vysoký počet úspěšných interception a her vyvážil také četnými neúspěchy, kdy naopak propadl a byl svým receiverem poražen. Můžete také argumentovat, že Kansas měl jednodušší rozpis utkání a naproti Petersovi startoval skvělý Sean Smith. To Darby neměl takový luxus, přesto systematicky nepouštěl své soupeře do hry. Jeho počet interception (2) je jistě číslo na kterém by chtěl do příštího roku zapracovat.

Záleží tak na osobním vkusu a nechám na vás, koho si zařadíte na 3. a koho na 4. pozici v žebříčku.

---------------------reakce na: Kathryn Smith trenérkou Bills na plný úvazek--------------------
Notre Dame Football CZ/SK napsal před 2 týdny:odpovědět
 
Kathryn Smith joins the Buffalo Bills coaching staff. She is the first full-time female NFL coach!

Wow. Další žena v NFL :-)
Patriots i Cardinals budou v příští sezóně kandidáty na účast v Super Bowlu
vorvi napsal před 21 hodinami:odpovědět
 
Samozrejme pre arizonu je to ostuda  takto prehrat s carolinou a aj palmer je shit a fade material. Tieto slova si zapamatajte ,,Arizona neziska superbowl este dalsich 10 rokov,,
Slavek J napsal před 16 hodinami:odpovědět
 
Moc se na to nespoléhej, deset let je na mne docela dlouhá doba, minule jsem si nebyl schopen vzpomenout, kde jsem v centru Prahy zaparkoval auto.
Reakce na následující příspěvky je v diskusanci
Buddyholy napsal před 9 hodinami:odpovědět
 
Myslel som, že napíšeš, že minule sem si nebyl schopen vzpomenout, kdy Bills postoupili do play off. Nič v zlom, nemyslel som to ako provokáciu.
------------------------reakce na: Letošní Revis----------------------------
AlešJets napsal před 20 hodinami:odpovědět
 
ono upřímně... vůbec nic by se nestalo kdyby jste si Revise nechali.. mně se prostě letos zdálo že loni hrál daleko líp letos proti průměrným reciverům (Hopkins, Watkins) selhal a to nás stálo místo... bere strašné prachy ale, že by letos nad všema vynikal to se říct aboslutně nedá... letos drželi obranu nad vodou Buster Skrine a Clavin Pryor, kteří mají třetinový plat jak Revis Island... tím ho nijak nehaním ale 60 míčů za to, že Hopkins a Watkins udělají přes něj 200 yardů je prostě moc...
bonito napsal před 3 hodinami:odpovědět
 
"letos proti průměrným reciverům (Hopkins, Watkins) selhal a to nás stálo místo." akurát že Hopkins rozhodne nie je priemerný WR u mňa patrí do top 5 keďže podáva také výkony aké podáva a je jedno aká lama na neho tie lopty hádže či vlani Fitzpatrick alebo letos Hoyer, Mallett, Weeden či Yates spravil cez 1500y a to by len málokto iný dal... a Watkins je tiež kapánek nadpriemer ligy... ;)
Aneb diskuse a občas nějaká ta bota
     Názoru rozumím. Nesdílím ho. Především je potřeba zdůraznit,
že nemáš pravdu v té fázi příspěvku, která se týká šetření hráčů
kvůli riziku případného zranění. Přesný opak je totiž pravdou.
Buffalo Bills šetřili tři hráče: RB LeSean McCoye, TE Charles
Claye a WR Robert Woodse. Všichni uvedení hráči by
hráli, pokud by šlo o postup do play-off. Místo nich dostali
příležitost dva mladí hráči, přesně jak píšeš: RB Mike Gillislee,
TE Nick O´Leary a nová akvizice mezi WR Greg Salas.
     Ohledně nasazení: Neexistuje přímá korelace mezi mírou
nasazení a četností či závažností zranění. Hráči Bills utrpěli letos
nejhorší zranění na trénincích: Gray, Wynn, McCoy, Clay, ....
předloni třeba Alonso.
     Draft vs Zápasová bilance: Tohle nedokáži vysvětlovat stále
dokola.
     Resumé: Vžij se do role fanoušků Steelers, než se pokusíš vžít
do role hráčů Bills. Ve spoustě diskuzí byli Bills naopak napadeni,
že utkání vypustí. Neudělali to. Našli v sobě morální sílu vyhrát
nad týmem, který měl podstatně vyšší motivaci.
     Měli by toho Bills litovat, cítit se provinile, nebo se omlouvat?
     Můj osobní názor je, že ani náhodou.
     My, fanoušci Buffala si často zasloužíme, aby se o nás
vtipkovalo a vůbec se nad tím nepohoršuji. Spíše naopak.
Takovéhle věci se mohou stát kdekoliv, ale pravidelně se dějí
u nás:
1) Trenér Bills Hank Bullough jednou na Rich stadiónu uvázl před
utkáním s Indianapolisem ve výtahu a nebyl schopen se dovolat
včasné pomoci
2) Kicker John Leypoldt se o vyhazovu dozvěděl, když si doma
pustil rádio a poslouchal diskuzní pořad s koučem Lou Sabanem.
3) Hráč Bills Ahmad Rashad prohlásil, že až v den zápasu dá
vědět, jestli nastoupí pod tímto jménem, nebo dá výjimečně
přednost svému originálnímu jménu Bobby Moore.
4) Když jsme se neprozřetelně zbavili QB Daryle Lamonicy, tak
nám v roce 1969 naházel 6 touchdownů.
5) Když majitel Bills Ralph Wilson nabídl práci hlavního kouče
bývalému vynikajícímu QB Otto Grahamovi, ten s díky odmítl a
raději dělal šéfa výcviku na Coast Guard Academy.
6) Když Bills vydraftovali držitele Heisman Trophy Ernie Davise,
hráč dal přednost Clevelandu Browns, kteří mu nabídli mnohem 
méně peněz.
     A tak dále, těch příkladů je mnoho, věř mi, jen se mi to nechce
hledat v knížkách.
     Defenzívní back Ronal Darby odehrál výbornou sezónu.
Paradoxně byl jeho nejhorším zápasem souboj s Chiefs. Omluva 
je ale nasnadě - utrpěl zranění, po kterém se vrátil ve špatné 
herní pohodě. V ostaních zápasech hrál výborně a to strážil
například Rob Gronkowskiho.